ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΑΝΑΓΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ "ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ-ΠΟΛΙΤΗΣ-ΠΟΛΙΤΕΙΑ"


ΘΑ ΕΙΣΕΛΘΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ
ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΙΔΕΑ...
"ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΚΡΗ Ή ΜΕΓΑΛΗ"
ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΙΔΕΑ, ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ:
ΑΡΑ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΙΔΕΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ 5 ΠΕΝΤΕ, Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.
                       "ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΘΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΙΕΡΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ"
...ΕΧΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΡΑΣΗ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ.

"ΑΡΑ, Η ΙΔΕΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ.
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΣΥ, ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ. ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΑΝ Η ΙΔΕΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΤΤΟ, ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ".

ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ,  ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ Η ΙΔΕΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ.
ΕΤΣΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ:
ΑΡΑ, Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 1 ΕΝΑ, Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΝΑΔΑ 1.
ΑΡΑ, Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΔΕΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ:

ΑΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΙΔΕΑ, ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ "6 ΕΞΙ" ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ.
ΑΡΑ, ΚΑΘΕ ΙΔΕΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΙΔΕΑ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΔΟΛΙΟ, ΣΚΟΤΕΙΝΟ.

ΑΡΑ, Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΤΗΤΑ, ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΣΤΟΧΟΣ, ΣΚΟΠΟΣ, ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ:
ΑΡΑ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΣΤΟΧΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 8 ΟΧΤΩ, Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ.

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΣΤΟΧΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΙΔΕΑ, ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ Η ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ:
ΑΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΣΤΟΧΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ, ΦΕΡΕΙ ΚΩΔΙΚΟ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ, ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΚΩΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.
ΚΑΙ  ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ, "ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΡΧΙΚΑ".
ΑΡΑ ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ;
ΙΔΕΑ!
ΜΕ Ο,ΤΙ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ.

ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΙΔΕΕΣ, ΗΔΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΕΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ.
ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΝΕΙ, ΝΑ ΠΑΡΑΧΑΡΑΖΕΙ, ΝΑ ΠΑΡΑΦΡΑΖΕΙ, ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΙ  ΜΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΟΛΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΙΔΕΩΝ Ή ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΔΗΘΕΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ, ΤΟ ΗΔΗ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ, ΩΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ.
ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΖΩΩΝ ΠΛΑΣΜΑΤΩΝ ΜΙΑΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΗΣ ΚΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΘΕΤΕ, ΩΣ ΚΑΤΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ, ΜΑΚΡΥΝΟ, ΑΠΙΑΣΤΟ Ή ΨΕΥΤΙΚΟ, ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΕΑ.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ, ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ, ΑΛΛΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΝΝΟΙΩΝ, ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΝΟΗΣΗ ΣΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΕΝΝΟΙΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ.
ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΤΟ ΟΡΘΟ, ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟ, Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΕ.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΜΙΑΣ ΙΔΕΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ;;;

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΣΜΟΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ.

Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΑΓΚΗ ΑΡΧΙΚΑ ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ΜΕ 6 ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ Η ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:

ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟ 97=9+7=16 ΔΕΚΑΕΞΙ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΝΑΔΑ 1 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ "6" 6 ΕΞΙ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΘΕΙΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ.
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟ 16=1+6=7 ΕΦΤΑ Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΗΣ 7 ΕΦΤΑΕΠΙΠΕΔΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

ΑΡΑ, Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΑΓΚΗ ΦΕΡΕΙ ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ 7 ΕΦΤΑ.
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΔΡΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ.

"ΜΟΝΟ Η ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΑ ΕΝΘΥΜΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ, ΟΠΟΥ Η ΑΝΑΓΚΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ"

ΑΡΑ Η ΑΝΑΓΚΗ, Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΙΔΕΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ Ή ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΥΨΙΣΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΑΝΑΓΚΗ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΤΟΥΣ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΑΝΑΓΚΗ, ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΦΟΔΕΥΣΟΥΝ Ή ΝΑ ΟΥΡΗΣΟΥΝ, ΛΕΝΕ: "ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΜΟΥ". Ή "ΣΕ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ" Ή ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΖΗΤΙΑΝΟΙ, ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΓΑΙΑ, ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ: "ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ".
Ή ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ: "ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΜΟΥ, ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ" Ή "ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΜΟΥ; ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΕΓΩ".
ΑΡΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΕΘΕΣΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΠΑΝΙΕΡΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΥ, ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ.

ΑΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ. ΚΑΙ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΔΡΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΙΕΡΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΟ Η ΕΝΘΥΜΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ"

ΟΠΟΥ Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ "ΕΝΘΥΜΗΣΗ" ΣΤΗΝ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ 8 ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ:

ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟ 77=7+7=14=1+4=5 ΠΕΝΤΕ, Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΜΕΣΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΗΣ 9 ΕΝΝΕΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ. ΑΡΑ:

ΑΡΑ, ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ:
ΑΡΑ, Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ ΑΝΑΓΚΗ ΣΤΟΧΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΦΕΡΕΙ 6 ΕΞΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΝΑ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ 6 ΕΞΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ.
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΝΘΥΜΗΣΗΣ ΟΠΟΥ:
ΚΑΙ ΕΔΩ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΑΝΑΓΚΗ ΕΝΘΥΜΗΣΗ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΚΩΔΙΚΟ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η 12 ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ.
ΩΣΤΟΣΟ, ΣΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΑΣ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ 2 ΔΥΟ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟ 6 ΕΞΙ, ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ 6 ΕΞΙ, ΟΠΟΥ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ:
ΑΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΚΑΙ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΕΝΘΥΜΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ, ΟΠΟΥ Η ΑΝΑΓΚΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΗΣ ΙΔΕΑΣ.

ΑΡΑ Η ΑΝΑΓΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΤΟΥΣ.
Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΑΝΙΕΡΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗ: 7 ΕΦΤΑ" ΕΙΝΑΙ ΗΗΗΗΗΗΗΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΠΑΡΩΝ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ.

ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΩΤΟΣ ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΕΣΩΚΛΕΙΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΥΨΙΣΤΟΥΣ ΟΛΙΚΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ.

 ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΛΦΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ!..."