ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΙΟΝΥΣΟΣ «ΤΟΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ, ΤΟΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ» ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕΙ


 

ΔΙΟΣ ΝΟΥΣ

ΔΙΟΝ ΥΣΟΣ

[...] ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΔΙΟΝΥΣΟ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΛΙΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΑΙΣΧΗ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗ, ΠΑΡΑΦΡΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΕΧΕΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΛΕΡΩΣΩ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΧΑΙΡΩΝΤΑ, ΘΑ ΠΩ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΡΙΚΤΑ ΨΕΥΔΗ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΛΕΞΕΙΣ, ΔΙΔΑΧΕΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΔΙΝΑΝ ΣΗΜΑΣΙΑ. 


ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΠΛΑΝΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟ ΥΠΝΟ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΤΟΥΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΛΗΘΗΣ,ΤΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ, ΤΑ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ, ΓΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΕΛΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ. ΑΛΛΟΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ, ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΔΙΩΚΟΥΝ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΞΕΣΠΟΥΝ ΟΛΑ.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ! ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ! ΕΣΥ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΘΥΜΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΟΥ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΟΥ, ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΝΟΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ, ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ, ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ, ΤΟ ΕΛΕΦΘΕΡΟ, ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΑΠΕΙΡΟ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ. 

Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΘΕΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ ΡΥΘΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ, ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΗΡΩΑ, ΤΟΥ ΕΚΛΕΚΤΟΥ ΓΕΝΝΑΙΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ, ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΘΑΝΑΤΟ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΟΒΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΙΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΟΙΩΘΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΟΥ. «ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΣΟΥ».

Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ ΜΑΣ, ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΨΩΜΙ. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ:

«ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΣΙ: ΤΟΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ».
ΚΑΙ «ΓΙΑ ΤΟ ΨΩΜΙ: ΤΟΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ».


ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΣΙ. ΠΡΩΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΑΜΠΕΛΙ ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΒΟΛΙΖΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΥΔΩΡ, ΤΟ ΚΡΑΣΙ.

Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΡΑΣΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ. ΤΟ ΟΤΙ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ Ή ΕΜΑΘΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ.
Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΘΕΙΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΚΡΑΣΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΥΔΩΡ. [...]

[...]ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ, ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ, ΠΡΟΣΜΙΞΕΙΣ, ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΣ ΚΡΑΣΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΗΝ ΚΩΔΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ Ή ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ, ΟΠΟΥ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΣΑΣ.

ΑΡΑ ΤΟ ΚΡΑΣΙ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΥΔΩΡ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΤΟ ΥΔΩΡ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΙΜΑ. ΤΟ ΝΕΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΙΜΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΔΩΡ. ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΕΡΟ.
ΙΕΡΟ ΤΟ ΑΜΠΕΛΙ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΣΙ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΥΔΩΡ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ.

ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΥΔΩΡ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ. [...] 

[...] ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΩΡΑ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ, ΤΟ ΑΜΠΕΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΣΙ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΥΔΩΡ???
ΑΡΑ, Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΥΔΩΡ, ΠΑΝΤΟΥ, ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΩΝ.

ΑΡΑ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΗΝ ΚΩΔΙΚΗ ΦΡΑΣΗ ΤΟΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ? ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΤΟΣ Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΡΑΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΖΩΗ ΣΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ. ΑΡΑ, ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΟΛΩΝ ΣΑΣ. ΑΡΑ, Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΥΔΑΤΙΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΥΔΑΤΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ 7 ΕΦΤΑ ΠΕΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΩΝ. 

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΟΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ-ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ-ΜΕΘΗ-ΑΔΙΚΙΕΣ-ΦΡΙΚΑΛΑΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΒΕΒΗΛΩΣΕΙΣ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΦΟΔΕΥΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΠΑΝΙΕΡΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ. 

ΣΑΦΩΣ, ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ ΜΙΚΡΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΔΟΛΙΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ! [...]

[...]ΑΡΑ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ, ΑΝΘΡΩΠΕ, Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ? Η ΑΝΑΣΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΣΑΙΝΕΙΣ ΟΞΥΓΟΝΟ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΡΟΝ ΣΟΥ. ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΝΑΣΑΙΝΕΣ? ΔΕΝ ΑΝΑΣΑΙΝΕΙΣ ΤΩΡΑ?? ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ ΠΕΡΑΣΕ. ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝΑΣΑΙΝΕΙΣ. ΘΑ ΑΝΑΣΑΝΕΙΣ, ΕΑΝ ΑΝΑΣΑΝΕΙΣ. ΑΡΑ, ΠΑΝΤΑ Η ΑΝΑΣΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ.

ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ? ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΩΡΑ ΟΤΙ Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΩΡΑ, ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ: ΤΟΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ, ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΘΡΕΨΗ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΘΡΕΨΗ, ΠΑΝΙΔΑ ΚΑΙ ΧΛΩΡΙΔΑ, ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΘΡΕΨΗ. ΟΜΩΣ, ΧΛΩΡΙΔΑ, ΠΑΝΙΔΑ, ΨΑΡΙΑ, ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΝΕΡΟ, ΤΟ ΥΔΩΡ, ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ.

ΑΡΑ, ΠΑΛΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΠΑΝΤΟΥ, ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ. ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΘΡΕΨΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ, ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ.

ΑΡΑ, ΥΔΩΡ ΚΑΙ ΘΡΕΨΗ, «ΨΩΜΙ» ΠΑΝΤΟΥ.

ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ, ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΘΕΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.

Η ΠΑΝΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΑ ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΥΨΙΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΗΝΩΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΕΝΩΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΜΕ ΤΟ ΤΩΡΑ, ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΛΟΝ ΜΑΣ.

ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ, ΠΑΝΙΕΡΟΣ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΘΕΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ! ΝΑ ΤΙΜΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΘΕΟ ΔΙΟΝΥΣΟ, ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑΙΩΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ! ΟΜΩΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΧΑΙΡΩΝΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΑΧΑΙΡΩΝΤΑ.[...]

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ:ΒΕΑΤΡΙΚΗ ΜΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: