ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΦΩΣ ΚΑΙ ΥΔΩΡ: Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΖΕΥΞΗ.


"ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ "ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 600" ΣΕΛ. 680- 689)

  "TO ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΑΡΡΗΤΟΥ ΕΝ ΟΛΟΝ ΦΩΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ".

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΦΩΣ, ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑ 7 ΕΦΤΑΕΠΙΠΕΔΗ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ "ΕΛΛΑΝΙΑ" ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΣΤΟΝ ΝΟΥ, ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΝΟΥ, Ο ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΝΟΥΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ!!!

 ΑΡΑ, Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΑΡΡΗΤΟ ΕΝ ΟΛΟΝ ΦΩΣ, ΟΠΟΥ Ο ΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΑΡΡΗΤΟΥ ΕΝ ΟΛΟΥ ΦΩΣ.

ΑΡΑ ΦΩΣ ΚΑΙ ΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΑΔΙΚΗ ΘΕΙΑ ΥΠΕΡΜΟΝΑΔΑ, ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΗΣΕΤΕ:

ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΕΛΛΑΝΙΑ, ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

"ΕΛΛΗΝ" ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΤΟΥ ΑΡΡΗΤΟΥ ΕΝ ΟΛΟΝ ΦΩΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΙΟΝ ΦΩΣ, ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΟ ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ "ΕΛ-ΛΗΝ": ΤΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΟΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΟΝ ΦΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΑΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ, ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΦΩΣ, ΑΡΡΗΤΟ ΕΝ ΟΛΟΝ ΦΩΣ, ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΟΛΙΚΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ, ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΗΓΗ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΑΣ ΥΠΕΡΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΤΟ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΙΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΗΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΠΗΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΙΩΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ.

ΤΟ ΦΩΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΜΕ ΑΠΕΙΡΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΚΩΔΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ, ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΝΑ ΒΑΣΙΚΟ ΚΟΣΜΟΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΥΔΑΤΙΝΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΔΑΤΙΝΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ.

ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΜΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΔΑΤΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.  ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

ΦΥΤΑ, ΕΡΠΕΤΑ, ΕΝΤΟΜΑ, ΖΩΑ, ΨΑΡΙΑ, ΠΤΗΝΑ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΛΗ Η ΧΘΟΝΑ, Η ΥΠΟΧΘΟΝΑ, Η ΚΑΤΑΧΘΟΝΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ, ΟΛΟΣ Ο ΑΕΡΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΔΑΤΙΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΔΑΤΙΝΑ, "ΝΕΡΟ" ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΒΙΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΥΔΩΡ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΔΩΡ "ΝΕΡΟ" ΣΥΝΕΧΩΣ, ΔΙΑΡΚΩΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ Η ΖΩΗ ΚΑΙ Ο ΒΙΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΘΕΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ".

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΥΔΩΡ, ΤΟ "ΝΕΡΟ" ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΦΩΣ, ΠΟΥ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΥΔΑΤΙΝΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΩΣ ΥΓΡΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΥΔΩΡ, ΠΟΥ Η ΚΟΣΜΙΚΗ ΚΩΔΙΚΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΥΠΕΡΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΔΩΡ "ΝΕΡΟΥ", ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΟΙ ΚΟΣΜΟΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΦΩΤΟΣ, ΜΙΑ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΥΠΕΡΝΟΗΜΩΝ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΥΔΩΡ, ΜΕ ΑΠΕΙΡΕΣ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΟΣΜΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ.

ΔΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ, ΤΟ ΥΔΩΡ, "ΝΕΡΟ", ΕΧΕΙ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΕΣ ΥΠΕΡΚΩΔΙΚΕΣ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΕΣ,  ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΡΡΗΤΟΥ ΕΝ ΟΛΟΝ ΦΩΣ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΥΔΩΡ ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΛΑΨΕΙ ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΕΙ, ΝΑ ΤΟ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ, ΝΑ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΕΙ!!

 ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΟΗΤΕΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΔΟΛΙΕΣ ΕΚΠΤΩΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΧΑΟΥΣ, ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΥΔΩΡ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΟΥΝ ΟΜΩΣ, ΟΤΑΝ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟ ΥΔΩΡ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΦΩΣ, ΔΙΟΤΙ ΦΩΣ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ!!

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΩΔΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΔΩΡ!! 

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟ ΥΔΩΡ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΚΟΣΜΟΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΚΟΣΜΟΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΥΔΑΤΙΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΕΧΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΜΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΚΩΔΙΚΗ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΟΡΚΩΝ-ΝΟΜΩΝ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ. ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ! 

ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΔΕ, ΥΨΙΣΤΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ, ΟΣΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΓΥΜΝΟ ΜΑΤΙ.

ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΥΔΩΡ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΥΓΡΗ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ...

"ΤΟ ΦΩΣ ΜΕ ΤΟ ΥΔΩΡ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ 1 ΕΝΑ, Η ΜΟΝΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΜΗΔΕΝ (Ο)ΟΠΟΥ Η ΜΟΝΑΔΑ 1, Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, Η ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ 1, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΔΕΝ (Ο) ΚΑΘΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΗΣ ΣΕ ΚΥΚΛΙΚΗ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ (Ο) ΜΗΔΕΝ". 

 ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

 

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΥΔΩΡ "ΝΕΡΟΥ"

 ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΟΛΟΝ ΦΩΣ ΑΡΡΗΤΟ ΕΝ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΦΩΣ, ΜΕ ΥΓΡΗ ΚΑΙ ΣΕ ΥΓΡΗ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΥΔΩΡ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΕΣ ΚΟΣΜΟΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ, ΕΚΤΕΛΕΙ, ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΥΓΡΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΚΟΣΜΟΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΘΕΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΦΩΤΟΣ ΑΡΡΗΤΟΥ ΕΝ.

ΑΛΛΩΣΤΕ, Η ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΗ, ΦΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΙΝΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΟΣΜΟΔΙΑΔΡΟΜΗ.

ΑΠΕΙΡΗ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ, ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΥΠΕΡΝΟΗΜΩΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.

"ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΝΟΥ. Ο ΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΥΣ!!"

ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ  ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ, ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ!

"ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ, Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ, ΠΟΥ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΟΜΟΙΟ ΤΟΥ, ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟ ΟΡΙΖΟΥΝ"

ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΙΣΟΖΥΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΙΚΟΥ ΝΟΥ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΑ. ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΑ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΤΩΝ ΟΡΚΩΝ-ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ 1 ΕΝΑ, ΜΟΝΑΔΑ 1 ΚΑΙ ΟΛΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ 1 ΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ 1, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΟΛΩΝ!!

"ΑΡΑ ΦΩΣ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΕΙΝΑΙ 2 ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ, ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ, ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΕΣ, ΙΔΙΕΣ, ΟΜΟΙΕΣ, ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΑΠΟ 2 ΔΥΟ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥΣ, ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟΥΣ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ, ΚΟΣΜΟΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ".

ΤΟ ΦΩΣ ΜΕ ΤΟ ΥΔΩΡ ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΙΔΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΥΠΕΡΜΟΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΙΡΗ ΥΨΙΣΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΚΟΣΜΟΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣΥΝΔΕΣΗ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΥΠΕΚΟΣΜΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΕΧΟΥΝ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΥΔΩΡ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΔΩΡ, ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΔΑΤΙΝΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΩΝ, ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ.

ΒΕΒΑΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΦΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΥΔΑΤΙΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΝΕΡΟΥ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΙΣ 2 ΟΠΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΥΣ, ΩΣ ΜΑΤΙΑ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΙΝΑΙ  ΜΙΑ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ, ΣΤΟΝ ΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟ ΚΟΣΜΟ. ΣΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΥΛΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΧΡΟΝΟΧΩΡΟ ΚΑΙ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟ, ΑΠΕΙΡΕΣ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΦΩΤΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ, ΦΩΤΟΚΟΣΜΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΦΩΤΟΚΟΣΜΟΦΑΣΜΑΤΑ ΑΠΕΙΡΟΥ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΥΠΕΡΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΥΠΕΡΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΝΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΕΙΡΟΙ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΓΑΛΑΞΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ ΜΑΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ, "ΚΑΥΣΙΜΟ" ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΗΛΙΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΦΩΣ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΕΙΡΩΝ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΠΕΙΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ, ΣΤΑ ΟΛΙΚΑ ΚΟΣΜΙΚΑ ΑΠΕΙΡΑ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΠΟΥ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΓΡΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ, ΤΟ ΥΔΩΡ!

 ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΑΣΥΛΛΗΠΤΗΣ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟΥ ΟΓΚΟΥ, ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΗ ΠΗΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ:

"ΚΑΙ ΣΕ ΡΩΤΩ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΙΩΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΤΟΥ ΥΔΩΡ, ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΑΠΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ..."

ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΣΟΥ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ! ΔΕΞΟΥ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ!! KATEBAΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΑΣ ΑΛΛΟ! ΜΗΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ, ΜΗΝ ΑΦΑΝΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΙΚΗ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ.

                                ΕΝΣΥΝΗΔΕΙΤΟ/ΦΩΣ-ΥΔΩΡ-ΑΙΜΑ

 

ΤΟ ΥΔΩΡ, "ΝΕΡΟ" ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΕ ΥΓΡΗ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ Η ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΟΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΥΔΑΤΙΝΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΥΔΩΡ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΦΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΟΜΝΗΜΗ ΜΕ ΗΛΙΑΚΗ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΑΤΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟ ΥΔΩΡ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΔΩΡ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΘΕ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ.

ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΜΑΥΡΑ ΒΔΕΛΥΡΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΟΞΑΣΙΕΣ, ΟΙ ΤΕΛΕΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΥΔΩΡ, "ΝΕΡΟ". ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΓΚΑΝΙΕς ΤΟΥΣ, ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ, ΤΙΣ ΧΑΡΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΝΕΡΟ, ΣΤΟ ΥΔΩΡ. ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΛΑΝΗ, ΤΗΝ ΛΗΘΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥΣ.

ΣΤΟ ΥΔΩΡ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΦΩΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΩΤΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΥΔΑΤΙΝΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΑΡΚΙΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΕΠΕΙΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΣΜΟΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΔΩΡ, ΤΩΝ 2 ΔΥΟ ΙΔΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΩΝ.

ΤΟ ΥΔΩΡ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ, ΤΟ "ΥΓΡΟ ΦΩΣ" ΣΥΝΘΕΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΗΛΙΩΝ. ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΖΕΥΞΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΤΩΝ ΗΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΓΡΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΤΟΥ ΥΔΩΡ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΘΕΙΑ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΙΑ ΤΟ ΦΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ  ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΥ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ:

"...Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΦΩΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ..."

 ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ
ΠΗΓΗ