ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΧΕΙ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ "ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΟΙ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ

ΣΕΛ 9-12 "...ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΟΛΟΤΗΤΑ ΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΩΝ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΕΙΤΕ ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΩΣ ΜΗΤΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ"

ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΣ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Ι ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ.

ΟΠΟΥ Η ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΑ, ΠΟΛΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΠΑΝΙΕΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΑ, ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ 9 ΕΝΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ ΤΩΝ 9, ΨΗΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ.

ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ 9 ΕΝΝΕΑ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ.

ΑΛΛΩΣΤΕ, ΕΑΝ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙΣ ΤΩΝ 10 ΔΕΚΑ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ ΠΟΥ ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ:


TO ΠΑΝΙΕΡΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΙΛΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ, ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΝΙΕΡΗ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΑ.

ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΟΣΜΟΑΡΙΘΜΗΣΗ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΕΙΝΑΙ 13 ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ:

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13

ΤΟ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ.

ΟΤΑΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΟΥΜΕ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΟ 10, ΤΟ 11, ΤΟ 12, ΤΟ 13, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΕΡΑΙΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ.

ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ Ή ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ. ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΤΑ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ, ΤΟ ΣΥΜΠΥΚΝΩΝΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 9 ΕΝΝΕΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΚΩΔΙΚΟΥ.

ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΚΟΣΜΟΑΡΙΘΜΗΣΗ, ΤΟ 112 ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΜΕ: 11+2=13 Ή 1+12=13.

ΟΜΩΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ.

ΕΤΣΙ ΤΟ 112 ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 1+1+2=4 ΤΕΣΣΕΡΑ.

ΣΑΦΩΣ ΟΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ, ΤΟ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ, ΤΟ 2 ΔΥΟ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ!!!

ΑΡΑ Η ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ


 
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑΥΤΙΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΟΥ, ΕΛΕΦΘΕΡΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ, ΟΠΟΥ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ 8 ΟΧΤΩ.


ΑΡΑ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΧΕΙ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΟΛΟΤΗΤΑ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΧΕΙ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ.

ΟΠΟΥ ΕΝΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΩΝ 2 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΤΟ ΟΡΘΟΝ, ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟΝ, ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ, ΤΟ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ:


ΑΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΟΤΙ Η ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ Η ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι 1 ΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΑΡΑ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ  ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΘΑΝΑΤΗ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ. 

ΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ..."

esykamaterou2