ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΧΡΟΝΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟ

ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΧΡΟΝΟΚΟΣΜΙΚΗ ΥΠΕΡΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΩΝ, ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΤΟ ΟΛΟΝ, ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΕΙΡΩΝ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΩΝ, ΓΕΝΝΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΓΕΝΝΗΤΩΝ

ΧΡΟΝΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΟΡΚΟΙ ΝΟΜΟΙ

ΤΟ ΧΡΟΝΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΑΡΧΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΕΡΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑ, ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 1 ΕΝΑ, ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. «ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΩΣΩ»
ΕΠΕΙΤΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΕΡΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΑ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΧΡΟΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΑΧΘΗΚΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟ.

ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΠΟΥ, ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΕΣ, ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ, ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΘΑ ΕΝΣΑΡΚΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

ΑΡΑ, ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΧΡΟΝΟΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΩΝ, ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ, ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΙΩΤΑ.

ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΧΡΟΝΟΚΟΣΜΙΚΗ ΥΠΕΡΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΩΝ, ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΤΟ ΟΛΟΝ, ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΕΙΡΩΝ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΩΝ, ΓΕΝΝΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΓΕΝΝΗΤΩΝ, ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΣΤΟ 7 ΕΒΔΟΜΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ, ΤΟ ΧΡΟΝΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟ, ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΜΑΣΤΕ, «ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΕΠΕΙ»,

ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΩΝ, ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΣΜΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΡΟΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΘΕΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟΥ ΣΟΥ, ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗ ΡΟΗ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ «ΤΩΡΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ»! ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΡΕΠΟΝ, ΤΟ ΟΡΘΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΩΣ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙΣ ΧΑΡΑΧΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙΣ, ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ, ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΩΝ, ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΩΡΟ, ΣΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΣΑΣ, ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΑΣ.

ΑΡΑ ΕΑΝ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, Η ΚΑΘΕ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑ, ΔΕΝ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΧΘΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ, ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΣΑΡΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ, ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ, ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ, ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ. ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ! ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟΤΑΤΟ!!!

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ «ΟΡΚΟΙ – ΝΟΜΟΙ», ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΗΝ ΒΛΑΒΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ, ΟΤΑΝ ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ Ή ΜΕΤΑΛΛΑΣΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗ ΡΟΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΜΙΑΣ ΕΞΙΣΩΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΤΟΤΕ ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ.

ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΜΟΝΟ Η ΙΔΙΑ Ή ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΕΣ, ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΡΟΗ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΧΑΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟΥ, ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ, ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΟΤΕ! ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟΚΟΣΜΟΧΑΡΤΗ ΤΟΥ, ΟΠΟΥ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ Ή ΠΟΥ ΕΠΡΑΞΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΧΡΟΝΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΑΣ ΕΞΙΣΩΣΗΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ.
ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΟΥ, ΣΤΟ 7 ΕΒΔΟΜΟ ΜΕΡΟΣ, ΤΟ ΧΡΟΝΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΣΟΥ, ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΑ. ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΔΕΞΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 1 ΕΝΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ. ΔΕΞΟΥ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΧΡΟΝΟΚΟΣΜΙΚΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΥ ΘΕΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ, ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ, ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ.

ΔΕΞΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ 7 ΕΒΔΟΜΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΧΡΟΝΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΤΙΜΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ.

ΟΡΚΟΙ ΝΟΜΟΙ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ :  Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ 600