ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΚΟΣΜΟΥΠΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟ

ΕΑΝ ΣΥΝΔΕΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΣΜΟΥΠΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟ, ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΤΟΠΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΩΝ. ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΤΟΜΙΚΟ. Ο ΑΤΟΜΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ, Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΚΠΤΩΤΟΙ, ΕΚΔΙΩΓΜΕΝΟΙ, ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ, ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ.
ΚΟΣΜΟΥΠΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟ
ΣΤΟ ΚΟΣΜΟΥΠΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΣΜΙΚΗ ΥΠΕΡΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΟΠΟΥ ΩΣ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι, 1 ΕΝΑ, ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥΠΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟ, ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΟΜΝΗΜΗ ΑΥΤΗΝ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, Ο,ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟΥ.

ΚΑΙ ΩΣ ΜΙΑ ΚΟΣΜΟΜΟΝΑΔΑ, ΩΣ ΕΝΑ ΚΟΣΜΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΥΠΟΣΥΝΗΔΕΙΤΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΜΝΗΜΩΝ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟΥΠΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟ, ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΟΣΜΟΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ, ΤΟ ΚΟΣΜΟΥΠΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΝΑΓΡΑΜΜΕΝΑ, ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟΥΠΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 9 ΕΝΑΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ, ΕΑΝ ΣΥΝΔΕΘΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΤΙ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ή ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ, ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ, ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ, ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΕΣ, ΠΟΙΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ, ΤΙ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ, ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ, ΙΔΙΟ, ΟΜΟΙΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ,
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΑΚΟΜΗ ΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ.

ΕΑΝ ΣΥΝΔΕΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΣΜΟΥΠΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟ, ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΤΟΠΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΩΝ. ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΤΟΜΙΚΟ.

Ο ΑΤΟΜΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ, Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΚΠΤΩΤΟΙ, ΕΚΔΙΩΓΜΕΝΟΙ, ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ, ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ.

ΑΡΑ, Ο ΑΤΟΜΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥΣ ΩΣ ΕΚΠΤΩΤΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ. ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΟΤΑΝ ΣΠΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΡΑΤΑ ΩΣ ΤΟΙΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΑΣ.

ΑΡΑ, ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΚΑΙ ΔΡΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ, ΑΝΘΡΩΠΟ.

ΑΡΑ ΤΗΝ ΛΥΣΗ, ΘΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ, ΕΝΩΜΕΝΟ, 1 ΕΝΑ ΚΑΙ ΩΣ ΑΤΟΜΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΩΜΕΝΟ ΣΥΝΟΛΟ, ΚΟΣΜΟΑΤΟΜΟ, ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟΥΠΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΤΟΥ.

ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΤΙΜΗ ΚΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΔΕΙ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟΥΠΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΤΟΥ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 9 ΕΝΑΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΩΜΑΤΑ, ΣΤΗΝ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ, ΚΟΣΜΟΥΠΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟ,
ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥΠΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟΥ, ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟ, ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟ, ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΠΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟ, ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ.
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ :  Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ 600
ΠΗΓΗ : e-synews.gr