ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΕΡΣΥΝΗΔΕΙΤΟ

ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΧΗΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΛΥΣΕΙΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΣΕ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΔΙΑ ΟΜΟΙΑ ΟΜΟΝΟΗΣΗ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΥΝΟΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΞΙΕΣ, ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΙΣΟΖΥΓΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΣΟΥ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΣΥΝΗΔΕΙΤΟΥ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΑΣ, «ΑΠΕΙΡΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΠΕΡΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΩΝ, ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Ο ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΓΑΛΑΞΙΑΣ.»

ΥΠΕΡΣΥΝΗΔΕΙΤΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ ΣΑΝ ΔΕΙΓΜΑ)

(ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΧΗΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΛΥΣΕΙΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΣΕ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΔΙΑ ΟΜΟΙΑ ΟΜΟΝΟΗΣΗ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΥΝΟΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΞΙΕΣ, ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΙΣΟΖΥΓΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΣΟΥ)

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΤΙ ΤΟ ΥΠΕΡΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΕΧΕΙ ΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΙΕΡΑΡΧΙΕΣ. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΥΠΕΡΣΥΝΗΔΕΙΤΟ, Ο ΚΑΘΕ ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΥΠΕΡΣΥΝΗΔΕΙΤΟ, ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΥΜΠΑΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΥΠΕΡΣΥΝΗΔΕΙΤΟ.

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ, ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ, ΤΑ ΣΥΝΟΛΑ ΤΩΝ ΟΜΟΝΟΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΩΝ, ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΥΠΕΡΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΥΝΟΛΑ ΑΥΤΟΥ. ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΝΣΑΡΚΩΝΟΝΤΑΙ, ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΟΛΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ, ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΙΝΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΧΩΡΑ, ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΑΥΤΟΥ: ΙΔΙΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΙΔΙΟ ΓΑΛΑΞΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ, ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΟΙΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ.

ΑΥΤΟ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ, ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΜΝΗΜΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΩΝ, ΟΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΣΥΝΗΔΕΙΤΟ.

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ, ΠΡΩΤΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΑΡΕΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ 1 ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ, ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ.

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΣΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ Ή ΣΕ ΑΤΟΜΟ, ΔΙΟΤΙ ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗ.

ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΣΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ. ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΑΝΤΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ. ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ.

ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΣΟΥ, ΠΟΤΕ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ! ΚΑΙ ΕΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΤΟΜΙΣΜΟ ΤΟΥ, ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.

ΑΡΑ ΤΟ ΥΠΕΡΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ Ή ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ.
Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΣΥΝΗΔΕΙΤΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΕΣ, ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΕΩΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΧΗΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΛΥΣΕΙΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΣΕ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΔΙΑ ΟΜΟΙΑ ΟΜΟΝΟΗΣΗ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΥΝΟΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΞΙΕΣ, ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΙΣΟΖΥΓΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΣΟΥ, ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΝΟΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΟ ΥΠΕΡΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ:
«ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΜΕΝΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΝΕΝΑ ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΚΛΕΒΕΙ, ΕΓΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ»
ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΥΠΕΡΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΤΟΥ ΥΠΕΡΣΥΝΗΔΕΙΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ. ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΛΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΧΡΟΝΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ, ΤΟ ΝΟΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΜΕ, ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ.

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΘΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΜΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΟΙΚΟΣ, Ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΑ Ι, 1 ΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΗΛΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, ΠΟΥ ΕΝΣΑΡΚΩΘΗΚΑΝ.
ΩΣ ΔΕΙΓΜΑ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ, ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΕΡΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ 3 ΤΡΙΑ ΜΕΡΗ: ΤΟ ΥΠΕΡΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΩΣ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΕΣ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ:

ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΝΙΕΡΕΣ ΙΣΟΖΥΓΙΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΩΣ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΚΥΤΤΑΡΑ ΕΝΟΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ.

 ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟΝ ΑΥΤΟΝ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΚΟΙΝΟΥΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΑΞΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ – ΟΡΚΟΥΣ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΤΟΥΣ.
 «ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ, ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΛΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ, ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΣΥΝΟΛΩΝ ΜΕ ΕΝΧΑΡΑΞΕΙΣ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ, ΜΕ ΧΑΛΚΕΥΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ, ΔΟΛΙΟΥΣ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ, ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΚΙΝΗΤΡΑ, ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΘΕΣΗ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ.

 ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ!!!

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΟ ΥΠΕΡΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ, Η ΚΟΙΝΗ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥΣ.
Ο ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΥΠΕΡΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΑΣ ΗΡΙΔΑΝΟΣ, ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΤΑ ΥΠΕΡΣΥΝΗΔΕΙΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΕΣ 1 ΕΝΑ, ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΣΥΝΗΔΕΙΤΟΥ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΑΣ, «ΑΠΕΙΡΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΠΕΡΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΩΝ, ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Ο ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΓΑΛΑΞΙΑΣ.»
 ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟΝ ΑΥΤΟΝ, ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΑΛΑΞΙΕΣ ΒΡΩΜΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ, ΤΗΝ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΘΕΣΗ, ΤΟΤΕ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΙΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΛΑΞΙΕΣ ΑΥΤΟΙ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΧΩΝΕΥΤΗΡΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΟΠΟΥ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ (ΕΤΣΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ) ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ! ΤΟΝ ΣΒΗΝΕΙ ΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ! Η ΜΑΥΡΗ ΑΥΤΗ ΤΡΥΠΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ, ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ, ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΣΗ.

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΠΟΣΟ ΥΨΙΣΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΜΑΣ? ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ, ΤΟ ΟΛΟΝ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΟΛΟΥ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΟΝ (ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ), ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΝ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΡΟΣ, ΤΜΗΜΑ.
 ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΟΛΟΝ, Η ΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ, ΕΧΕΙ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΟΛΟΝ, ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ, ΤΟΤΕ ΤΑ ΑΤΟΜΑ Ή ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
ΑΡΑ, ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ.
ΑΡΑ, ΚΑΝΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ.

ΑΡΑ, ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ, ΤΟ ΟΛΟΝ ΤΟΥ, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ!

 ΑΡΑ, Ο ΑΤΟΜΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΔΙΑΙΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΞΕΚΟΒΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΟΛΟΝ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΥΠΕΡΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ 6 ΕΚΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ.
ΔΗΛΑΔΗ, ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΟ ΥΠΕΡΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΣΥΝΘΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΤΟ ΥΠΕΡΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΤΟΥΣ.
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ :  Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ 600
ΠΗΓΗ : e-synews.gr