ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΚΟΣΜΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟ

ΕΑΝ ΣΥΝΔΕΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΣΟΥ, ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΛΙΑ ΓΕΛΟΙΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΣΑΠΙΑ ΓΝΩΣΗ, ΝΑ ΣΕ ΠΛΑΝΕΨΕΙ, ΝΑ ΣΕ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΣΟΥ.


ΚΟΣΜΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟ
ΚΟΣΜΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟ

Ο ΚΟΣΜΟΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΩΣ ΜΙΑ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΚΟΣΜΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟ, ΠΟΥ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΑΧΘΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟΚΟΣΜΟ, ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΚΟΣΜΟΥ.ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟΥ, ΠΟΥ ΩΣ ΜΙΑ ΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΚΟΣΜΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟ, ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΩΣ ΚΟΣΜΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟ, ΩΣ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟΑΤΟΜΟ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΜΟΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ.
Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 600 ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΟΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΕΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ. ΕΧΕΙ, ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΣΑΡΚΩΘΟΥΝ. ΕΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΩΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΘΕΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ.

ΤΟ ΚΟΣΜΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΟΜΝΗΜΗ ΤΟΥ, ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΟΣΜΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΟΣΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΝΩ , ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟΥ.

ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ, ΤΟ ΚΟΣΜΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, Ο,ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ, ΜΕ ΑΠΕΙΡΕΣ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.


ΤΟ ΚΟΣΜΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΟΜΝΗΜΗ ΤΟΥ, ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΟΣΜΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ
ΤΟ ΚΟΣΜΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΟΜΝΗΜΗ ΤΟΥ, ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΟΣΜΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ

ΑΡΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΣΤΟ 8 ΟΓΔΟΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΟΥ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ, ΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΟ ΚΟΣΜΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΕΑΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΟΛΟΤΗΤΑ, ΤΟ ΚΟΣΜΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΣΟΥ, ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΟΠΟΥ ΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ.

ΕΑΝ ΣΥΝΔΕΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΣΟΥ, ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΛΙΑ ΓΕΛΟΙΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΣΑΠΙΑ ΓΝΩΣΗ, ΝΑ ΣΕ ΠΛΑΝΕΨΕΙ, ΝΑ ΣΕ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΣΟΥ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗΣ ΣΟΥ, ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΧΑΩΔΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΚΟΠΗ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ, ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΡΗ, ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΟΥ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΟΣΜΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ, ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΟΛΟΤΗΤΩΝ, ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ.

Ο ΚΟΣΜΙΚΟΣ ΟΛΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΣΜΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟ, ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΡΑΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ, ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ.

ΣΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ, ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ. ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ, ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ.

«ΚΑΙ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ, ΚΑΠΟΥ, ΚΑΠΟΤΕ, ΣΕ ΠΟΛΥ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟΥΣ, ΗΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ».

ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ ΜΕΛΕΤΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΛΥΕΙΣ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙΣ, ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΥΕΤΑΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΟΤΙ ΕΝΩ ΕΙΣΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΣΥΝΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ! ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΞΑΝΑ ΕΝΑ, ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ! ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ :  Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ 600
ΠΗΓΗ : e-synews.gr