ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΦΩΣ

 


ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ.!!!!!! Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΩΣ ΔΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ. 

ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΘΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ. 

ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΜΕΘΟΔΙΚΟΤΗΤΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΔΕΛΥΓΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΙΚΩΝ ΙΕΡΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ. 

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΥΤΤΑΡΙΚΟΣ ΙΣΤΟΣ ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΥΣ ΖΩΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ «ΚΟΛΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΑΝΤΗ». ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ «ΘΕΙΚΟΥ» ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΟΝ ΝΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΘΥΜΙΚΟΥ ΤΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΕΙ 

ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕ ΑΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ.

ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΥΤΤΑΡΙΚΟ ΙΣΤΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΝΟΣΕΙ ΒΑΡΕΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΥΓΙΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΘΡΙΑ.

ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΚΥΤΤΑΡΙΚΟ ΙΣΤΟ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΠΥΡΗΝΑ ΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ « DNA» ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΠΥΡΗΝΑ ΜΕ ΤΟ «ΚΡΑΤΕΙΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ» ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΕΝΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΣΩΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ. 

Ο ΠΥΡΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Η Ε.ΣΥ – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ( ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΚΟ ΚΑΤΑΜΕΡΙΣΜΟ ). 

ΑΥΤΟΣ Ο ΠΥΡΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕ ΥΓΙΕΣ ΤΟ ΚΥΤΤΑΡΟ. 

ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΚΥΤΤΑΡΙΚΟΣ ΙΣΤΟΣ ΥΓΙΗΣ 

ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΦΩΣ

ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ 

ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ ΨΥΧΟΡΑΓΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ 

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

 ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ~ 22/1/15

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ : ΡΕΝΑ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ

omitostisariandis.gr