ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΙΣΑΙ ΚΑΤ' ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ... ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ;;;


ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΙΣ 12 ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟΣ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΣΟΥ.


Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΕΙΡΗ, ΑΦΘΟΝΗ, ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΑΠΕΙΡΟ ΠΛΟΥΤΟ, ΔΥΝΑΜΗ, ΙΣΧΥ, ΚΑΛΛΟΣ, ΑΠΕΙΡΗ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ, ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΕΣ.

ΟΛΟΙ ΘΑ ΑΝΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ.Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΚΠΤΩΤΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΕΚΔΙΩΓΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΕΡΑΡΧΙΕΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ, ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΥΛΟ ΚΟΣΜΟ.
ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΚΟΙΤΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ. ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2.000 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΣΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΥΡΩ ΣΟΥ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΓΗ, ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ, ΣΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ, ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ. ΔΕΣ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΚΑΘΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, ΚΑΘΕ ΔΟΓΜΑΤΟΣ, ΚΑΘΕ ΑΙΡΕΣΗΣ, ΚΑΘΕ ΣΕΧΤΑΣ, ΚΑΘΕ ΣΤΟΑΣ, ΣΠΗΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΜΕΝΟ.
ΚΟΙΤΑ ΚΑΘΕ ΔΟΞΑΣΙΑ, ΤΕΛΕΤΗ. ΚΟΙΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΡΥΦΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΩΣ ΝΑΡΚΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.
ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ 2017-18 ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΝΤΑΙ. ΝΙΩΘΟΥΝ ΟΤΙ ΠΝΙΓΟΝΤΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΑ ΕΠΑΡΣΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΖΩΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΩΣ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΩΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΚΟΠΡΙΑΣ.
ΝΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ, ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΛΕΝΧΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ, ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΟΥ, ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΟΥ, ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ, ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΣΟΥ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΟΥ, ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΟΥ, ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΟΥ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ!
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΒΑΑΛ, ΤΟΝ ΣΑΧΕΡΝΕΧ (ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ!), ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΦΩΜΕΤ, ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΣΚΥΛΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗΣ ΘΕΑΣΗΣ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΟΜΟΡΦΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑ.
Ανθρώπινα χέρια κατεδάφισαν το άγαλμα PHYLAX | Athens Voice
Εικόνα Clipart αφίσα με αιγυπτιακές θεότητες και αρχαία αιγυπτιακά ...
ΜΠΑΦΟΜΕΤ ΟΠΩΣ ΜΩΑΜΕΘ; – ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ, ΕΡΕΥΝΑ!
Μεταφυσικές Σκέψεις: Δαίμονες (μέρος 5ο)
Ο Άγιος Χριστόφορος ο κυνοκέφαλος - Εικόνα του Βυζαντινό και ...ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΡΜΟΝΙΑ, ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ, ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΚΤΙΣΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΟΥ. 


ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΕΧΕΣΑΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ.

ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΙΑΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥ ΒΑΑΛ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΥ ΚΡΙΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΒΥΖΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ. ΕΧΕΙ ΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΟΣ ΤΟ ΖΩΟ. ΕΧΕΙ ΠΟΔΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΓΕΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΕΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΜΦΥΤΕΥΕΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΜΗΤΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΟΥ ΒΙΟΥ.
Tο κοντάρι του Βααλ - YouTube
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ, ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΨΗΛΑ. ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ;;; ΕΕΕ;;; ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ, ΤΟΝ ΒΙΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ ΕΕΕ;;;
ΙΣΩΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΕΣΠΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΣΠΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΣΟΥ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΑ.

Πύλη Ιάσωνος και Ρέας - ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ...
Ποιοι κατέστρεψαν τους Αρχαίους Ναούς; Μια αλήθεια που πολλοί ...
Νίκη της Σαμοθράκης - Βικιπαίδεια
Η σφαγη των Ελλήνων από το Βυζάντιο και την Εκκλησία! ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ...

Κομμάτια από σπασμένα αγάλματα και εικόνες ανείπωτης καταστροφής ...
Το Αφηρημένο Blog: Οδοιπορικό στον Αρχαιολογικό χώρο της Ελευσίνας
ΑΝΘΡΩΠΕ, ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΟΥ ΟΜΟΜΗΤΡΙΩΝ ΘΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ. ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤ΄ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΜΟΙΟΣ ΤΟΥΣ.
αρχαία ελληνικά αγάλματα - Αναζήτηση Google | Αγάλματα, Αρχαία ...
ΖΕΥΣ - ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Η λατρεία του Απόλλωνα στην Εύβοια | Χαλκίδα, Εκδηλώσεις ...
Άρτεμις - Βικιπαίδεια
Άγαλμα της Προμάχου Αθηνάς - Βικιπαίδεια
Ο Ερμής του Πραξιτέλη
Ο συμβολισμός και η σημασία των Καρυατίδων στην αρχαία Ελλάδα ...
Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ Ή ΚΡΥΒΕΤΑΙ Ή ΔΟΞΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΘΕΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΡΦΩΜΑ. ΘΕΟΣ ΠΟΙΑΝΟΥ;;; ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΩΟ, ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΣΕΝΑ;;;
ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΟΤΑΝ ΜΑΘΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΧΒΕ, ΑΥΤΗ Η ΜΑΙΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΟΡΦΩΜΑ.
ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΑΓΕΙΕΣ, ΜΑΓΚΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΛΙΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΕΣ ΨΥΧΕΣ, ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΟΡΜΙ, ΠΟΥ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΥΤΗ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ, ΜΑΓΚΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΜΑΓΕΙΕΣ, ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΟ ΖΩΟ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΧΒΕ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ, ΜΑΥΡΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ.
ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ 
ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΕΚΕΙ ΑΝΘΡΩΠΕ;;; ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ. ΜΟΝΟ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ. ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΖΗΣΕΙ, ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ.
ΑΡΑ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ, ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ, ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ, ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΟΥΝ. ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΕΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ‘Η ΥΒΡΙΔΙΑ.
ΠΕΡΙ ΤΕΧΝΗΣ Ο ΛΟΓΟΣ: Ο αρχαίος Έλληνας γλύπτης Μύρων ο Αθηναίος ...
ΚΟΥΡΟΙ ΚΑΙ ΚΟΡΕΣ – ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ
Άγαλμα - Βικιπαίδεια
ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΑ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΟΥ ‘Η ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ.
Τα διεθνή ΜΜΕ υποκλίνονται στα πόδια των Καρυάτιδων | Athens Voice
Ελληνικό πόδι» - Η ιδιομορφία στα δάχτυλα που έγινε αισθητικό ...
ΦΥΛΕΤΙΚΑ: Γυναικείες μορφές σε αρχαιοελληνικά γλυπτά - ποιους ...
Basketblog.gr | Ασσίστ | Εκτός Γηπέδου | Κάλυψαν τα... αγάλματα ...
ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟ ΥΒΡΙΔΙΟ Ή ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΠΕΤΡΕΠΑΝ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ Ή ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΜΟΛΥΝΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΖΩΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ. ΠΟΙΕΣ; ΟΛΕΣ ΟΙ ΡΑΤΣΕΣ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΕΝΕΤΙΚΕΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΕΝΤΟΜΑ, ΕΡΠΕΤΑ ΚΑΙ ΖΩΑ. ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΜΑ. ΕΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΓΕΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΣΑΡΚΩΘΟΥΝ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΑΡΚΙΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
Τα απόκοσμα πλάσματα του Αρκτικού που σκορπούν τρόμο (φωτο και ...
ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ: Άγνωστα μυθολογικά θαλάσσια τέρατα
Camel Spider»: Η αράχνη… τέρας που εμφανίστηκε στην Ελλάδα – Πόσο ...
Εξωγήινη» αράχνη έκανε την εμφάνισή της στα Τρίκαλα
Τρομακτικό" πλάσμα μισό αράχνη μισό σκορπιός βρέθηκε στις ΗΠΑ (Bίντεο)
Τα απόκοσμα πλάσματα του Αρκτικού που σκορπούν τρόμο (φωτο και ...
Τραγωδία: Πίθηκος άρπαξε βρέφος από την κούνια του - Το μωράκι ...
ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΤΩΤΟΙ ΚΑΙ ΕΚΔΙΩΓΜΕΝΟΙ, ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΟΣΜΗ, ΦΡΙΚΤΗ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ, ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΥΛΟ ΚΟΣΜΟ, ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ.
«ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΝΤΟΥ, ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΥΛΟ ΚΟΣΜΟ. ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ ΚΟΣΜΟ».
ΕΤΣΙ, ΜΟΝΟ ΣΕ ΖΩΑ Ή ΣΕ ΕΡΠΕΤΑ Ή ΣΕ ΕΝΤΟΜΑ ΓΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ. ΒΕΒΑΙΑ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΝ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΝΤΟΜΑ, ΕΡΠΕΤΑ ΚΑΙ ΖΩΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΓΕΝΙΕΣ, ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΥΝ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΙΩΣ ΕΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΤΟΥΣ ΒΟΥΤΗΞΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ, ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΓΑΛΑΞΙΑ ΦΥΛΑΚΗ.Big Insect Statue At NTR Garden, Hyderabad Editorial Stock Image ...
Αστρονόμοι ανακάλυψαν τη μεγαλύτερη μαύρη τρύπα που έχει βρεθεί ...
Ανακάλυψαν νέα μαύρη τρύπα στον γαλαξία μας -100.000 φορές ...
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΛΥΘΕΙ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΙΕΡΩΣΩ ΣΤΟΥΣ ΓΑΜΩΑΠΟΣΤΑΤΕΣ.
ΩΣΤΟΣΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΟΝΟ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΞΙΑΚΟ, ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ, ΚΑΜΙΑ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΟΜΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΦΡΕΝΟ ΣΤΗΝ ΓΕΛΟΙΑ ΕΠΑΡΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ.
ΟΛΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΟΙ ΟΡΚΟΙ, ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ, ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, Ο ΟΛΥΜΠΟΣ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΩΜΕΝΕΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΕΣ, ΜΕ ΠΗΓΕΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΑΦΘΟΝΗΣ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.
ΑΡΑ ΑΞΙΑΚΟ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ.
ΟΛΥΜΠΟΣ, ΣΕΙΡΙΟΣ, ΟΛΥΜΠΙΕΣ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ. ΟΛΟΤΗΤΑ. ΙΔΙΟ ΤΑΥΤΟΣΗΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟ ΩΜΕΓΑ.
ΑΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑΚΟ ΚΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΜΗΤΡΙΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΜΗΤΡΙΟΙ ΚΑΙ ΤΩΝ 12 ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΒΕΒΗΛΩΝΕΙ, ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΥΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ.
ΚΑΙ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΑΔΙΑΙΡΕΤΗ ΟΙ 12 ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΚΑΙ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΥΜΠΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΙΕΡΟ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΣΟΥ.
ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ;; ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ 12 ΨΕΥΤΙΚΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ, 12 ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ. ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ 12 ΔΩΔΕΚΑΔΑ ΩΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ. ΒΕΒΗΛΩΝΟΥΝ ΤΟ ΙΕΡΟ 12 ΔΩΔΕΚΑ.
ΑΛΛΑ ΣΤΑ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΔΟΜΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΟ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΩΔΙΚΑΣ. ΜΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΕΒΗΛΩΣΕΙ ΤΑ ΖΩΑ! ΤΑ ΖΩΑ!!!
ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΣΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ 12 ΟΛΥΜΠΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ.
ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΣΕΙΡΙΟ, ΜΙΑ ΙΔΙΑ ΜΗΤΡΑ ΟΠΩΣ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΣΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΥΤΤΑΡΑ ΣΟΥ. ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΒΙΩΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΩΣ ΔΩΡΟ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ 12 ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ, ΝΟΜΟΥΣ - ΟΡΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΤΙΣΗΣ ΣΟΥ.
ΑΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ, ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΙΣ 12 ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟΣ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΣΟΥ.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει
ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΚΤΙΣΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.
ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΩΝΕΙΣ ΩΣ ΣΥΝΟΛΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΙΚΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΤΟΤΕ ΤΙΣ ΣΤΕΡΕΙΣΑΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΑΥΤΕΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΩΣ ΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΑΔΥΝΑΜΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΣΑΙ ΕΥΑΛΩΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟ ΘΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΑΤΗ, ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΟΤΑΝ ΣΕ ΣΚΛΑΒΩΣΕΙ, ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΟΥ ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟ.
Έτσι κάνει ο δαίμονας τον άνθρωπο άκαρπο – GreekPress
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΑΞΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ, ΤΟΤΕ ΤΙΣ ΕΧΕΙΣ ΟΛΕΣ.
ΑΡΑ ΔΕΝ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΚΑΜΙΑΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΟΥ. ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ. ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤ ΤΗΝ 13 ΔΕΚΑΤΗ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΝΑΛΥΣΗ.
ΑΡΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ. ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙΣ ΜΙΑ - ΜΙΑ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΣΟΥ, ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ…
«ΣΧΗΜΑ ΛΟΓΟΥ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ. ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ. ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ 13Η ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΑΕΝΑΑ, ΣΥΝΕΧΩΣ»
…ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΙΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΝΩΘΙ Σ’ ΕΑΥΤΟΝ, ΠΟΥ ΩΣ ΘΥΛΗΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΣΟΥ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ 11 ΕΝΔΕΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΣΟΥ.
ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΑΞΙΕΣ ΣΑΣ, ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΣΑΣ, ΤΟ ΓΝΩΘΙ Σ’ ΕΑΥΤΟΝ. ΔΙΟΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΣΟΥ, ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ, ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ, ΠΩΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ, ΠΟΥ;; ΓΙΑΤΙ;;; ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΚΟΜΗ ΣΤΑΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΣΕΙΣ.
ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ (ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ), ΤΟΤΕ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΑΞΙΕΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΟΥ. ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ, ΒΓΑΖΕΙΣ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,
ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ, ΒΓΑΖΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΕΝΩΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ 12 ΑΞΙΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ
ΚΡΑΤΙΑ: Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΟΛΩΝ, ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ.
ΔΗΜΟ: 
ΔΗ: ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ 
ΜΟ: ΕΙΝΑΙ Ο ΒΩΜΟΣ.
ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΒΩΜΟ, ΕΣΤΙΑ ΕΝΩΣΗΣ, ΙΕΡΗ ΑΔΙΑΣΠΑΣΤΗ ΑΔΙΑΙΡΕΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΟΜΟΝΟΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ, Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΥΝΑΜΗ, Η ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ 12 ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΠΟΡΡΕΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ: 18 ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΠΟΥ ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥΣ.
ΤΟΤΕ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΟΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΙΡΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΜΑΣ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.
Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΕΙΡΗ, ΑΦΘΟΝΗ, ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΑΠΕΙΡΟ ΠΛΟΥΤΟ, ΔΥΝΑΜΗ, ΙΣΧΥ, ΚΑΛΛΟΣ, ΑΠΕΙΡΗ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ, ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΕΣ.
ΟΛΟΙ ΘΑ ΑΝΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ.
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΑΞΙΩΝ!


ΠΗΓΗ: ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

"12 ΔΩΔΕΚΑ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΟΛΥΜΠΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΟΡΚΟΙ"


12 ΔΩΔΕΚΑ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΟΛΥΜΠΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΟΡΚΟΙ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ: ΔΩΡΑ (ΑΡΙΑΝΔΗ) ΓΚΙΟΥΡΑ


ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΓΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ: