ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ


ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΙΚΑΙΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗΣ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ. 

ΕΚΕΙ ΕΙΔΑΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ. ΔΙΕΚΡΙΝΑΝ ΧΡΟΝΟΠΥΛΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΕΡΧΟΝΤΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΔΙΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΙΩΝΟΝΤΑΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΗΜΕΙΑ.

ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΑΕΤΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΓΩΝΙΑ ΚΟΡΥΦΗΣ 144 ΜΟΙΡΩΝ. 

ΑΛΛΙΩΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΝΑΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΩΣ ΚΕΡΑΙΑ ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ – ΔΕΚΤΗΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΟΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΑΝ ΤΟ ΙΧΩΡ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ – ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. 

ΕΙΧΑΝ ΠΛΗΡΗ ΓΝΩΣΗ  ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΤΙ Η ΤΡΟΧΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΣΕ 360 ΗΜΕΡΕΣ – ΤΕΛΕΙΟΣ ΚΥΚΛΟΣ  - ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΡΟΧΙΑ  - ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ. 

ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ 

ΜΙΑ ΜΟΙΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΔΗΛΑΔΗ 360 ΜΟΙΡΕΣ 360 ΜΕΡΕΣ. 

ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ. ΟΤΑΝ ΔΗΛΑΔΗ Η ΤΡΟΧΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΙΣΧΥΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΙΑ ΜΟΙΡΑ. 

ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΤΑΝ Η ΑΡΧΗ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΓΙΝΕ ΑΡΧΗ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΔΕΧΤΗΚΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ. 

ΚΑΙ ΕΔΩ ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΚΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΩΝ ΙΧΘΥΩΝ

ΕΚΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΡΙΣΤΗΚΕ  ΚΑΙ ΟΡΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΗΔΕΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. 

ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Η ΝΕΑ ΜΕΤΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΠΟΡΡΥΘΜΙΣΤΕΙ Η ΤΡΟΧΙΑ ΤΗΣ. 

ΕΙΧΕ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕΤΑΤΟΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΩΝΙΑ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ ΤΟΥ  ΚΑΤΑ ΜΙΑ ΜΟΙΡΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΩΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ Η ΤΡΟΧΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΗ Ν ΗΜΕΡΑ. ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΧΑΘΗΚΕ Η ΑΡΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ  ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΙΑ ΜΟΙΡΑ.

 ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 360 ΜΟΙΡΕΣ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΚΛΙΣΗ 360 ΛΕΠΤΑ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ. ΔΗΛΑΔΗ 6 ΜΟΙΡΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ 6 ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΩΝ 360 ΗΜΕΡΩΝ ΤΩΝ ΟΠΟΙΟ ΜΕΤΑΛΛΑΞΑΝ ΣΕ ΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΩΝ 365 Η 366 ΗΜΕΡΩΝ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ. 

ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑΝ ΩΣ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. 

ΤΟΥΣ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΑΥΤΩΝ ΕΧΤΙΣΑΝ ΝΑΟΥΣ ΜΕ ΤΡΟΥΛΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. 


ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ 12 ΜΗΝΕΣ ΜΕ 27 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ 13ο ΜΕ 36 ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΤΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. 

ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΖΟΥΝΕ ΣΤΟ ΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΒΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ «ΓΝΩΘΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ» ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. 

ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ  ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΑΔΙΚΗΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΤΟΥ ΜΑΣ ΕΚΠΟΡΕΥΣΕ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΕ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΙΑΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΓΝΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΖΕΙ. 

ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗΣ

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ : ΡΕΝΑ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ 


omitostisariandis.gr