ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΟΥ ΔΙΟΣ - Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΝΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΔΩΔΩΝΗΣ


 

ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΟΥ ΔΙΟΣ

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΤΡΙΑΔΙΚΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΥΣΩ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΩ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, Η ΔΩΔΩΝΗ, Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΝΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΔΩΔΩΝΗΣ, ΤΟ ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΟΥ ΔΙΟΣ! 

Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΙΕΡΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, «ΜΑΝΤΕΙΟ», ΕΙΝΑΙ ΝΕΩΤΕΡΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΠΟΛΥ ΑΡΧΑΙΟ ΟΝΟΜΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΙΕΡΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΝΙΕΡΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΣ ΩΣ ΜΑΝΤΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ  

ΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ, «ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ» 


ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ.  

ΟΜΩΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ 10 ΔΕΚΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΥΣ ΗΛΙΟΥΣ, ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟΥ ΦΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΟΛΟΝ ΦΩΣ! 

ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΗΛΙΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΟΣΜΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ.  

ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗ ΟΡΑΤΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΗΛΙΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΜΠΛΕ.  

ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΗΛΙΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ, ΟΠΩΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΑΣ, ΣΕΙΡΙΟΣ Α, Β, Γ, 3 ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΤΡΙΑ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΑ ΠΑΝΙΕΡΑ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΧΩΡΟΙ «ΔΩΔΩΝΗ - ΤΑΥΓΕΤΟΣ - ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ», ΑΛΛΑ ΟΛΙΚΗ 3 ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ, ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ ΜΑΣ, Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΗΛΙΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗ. 

ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΗΛΙΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΗΛΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΗΛΙΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΗΛΙΟ ΜΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ.  

ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΣΜΙΚΟΙ ΗΛΙΟΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΟΛΟΝ ΦΩΣ, ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 1 ΕΝΑ, ΤΗΣ 13ΗΣ ΔΕΚΑΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 1 ΕΝΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ 3 ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι. 


ΑΡΑ, ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ, «ΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ», ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΗΣ ΔΩΔΩΝΗΣ, ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΩΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ, ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΑΔΙΚΟΥΝ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΠΑΝΙΕΡΟΥ ΧΩΡΟΥ  

ΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΔΩΔΩΝΗ!!  

ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΩ ΜΙΑ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΠΟΙΑΝΟΥ ΗΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΔΩΔΩΝΗ «ΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ», ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΩ ΩΣ ΕΞΗΣ:  

ΟΛΟ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ. ΑΡΑ, ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΔΩΔΩΝΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΗΛΙΟΣ. 

ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΜΗΜΑ, ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΟΣ,  

ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΜΟΝΑΔΑ!! 

«ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ Ή ΤΟ ΠΟΔΙ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ. ΑΡΑ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ Ή ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΑΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΚΕΙ». 

ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ, ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΩΣ ΜΑΝΤΕΙΑ. ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΜΑΝΤΕΙΑ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ «ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ», ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΩΣ ΜΙΑ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΟΛΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!! ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ!!! ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΙ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ, ΚΑΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ!  

ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ, Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ!!!  

ΑΛΛΩΣΤΕ, ΤΑ ΜΑΝΤΕΙΑ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΡΟΣΦΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ, ΑΠΕΙΡΑ ΣΥΝΟΛΑ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Ι ΤΩΝ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ. ΑΡΑ, ΔΙΚΑΙΩΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΟΣΦΩΝΟΥΝ «ΜΑΝΤΕΙΑ», ΑΔΙΚΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΟΥΡΑΝΙΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ. ΔΙΟΤΙ ΩΣ ΝΑΟΙ ΟΥΡΑΝΙΟΙ, ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΙ ΝΑΟΙ ΤΩΝ ΝΑΩΝ, ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΔΟΜΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΩΝ ΘΕΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΝΑ ΕΠΕΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΙΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΩΡΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ. 

ΕΚΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΝΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΟΙ ΘΕΙΟΙ ΧΩΡΟΙ, ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΝΤΑΝΑΚΛΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΕΙΡΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ, ΕΝΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΑΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ, ΕΝΩΝΟΝΤΑΣ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΕΔΩ, ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ. 

ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ,  

«ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ Ή ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΟΟΥΣΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΟΥΣΑΤΕ, ΑΛΛΑ ΛΕΜΕ...»  

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩ. ΟΠΟΥ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΟΛΙΚΗ, ΩΣ ΤΟ ΑΝΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩ. ΑΡΑ, ΤΟ ΑΝΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΩ, ΤΟ ΕΔΩ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ!! 

ΑΡΑ, Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΩ, του ΟΛΙΚΟΥ ΩΡΑΝΟΥΣ, ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΟΙ ΘΕΙΟΙ ΧΩΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΝΤΕΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ «ΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ». ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΗΣ ΔΩΔΩΝΗΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΝΤΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΙΑ !! 

ΟΠΟΥ ΕΑΝ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ, «ΜΑΝΤΕΙΟ», ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ


ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ 8 ΟΧΤΩ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ 7 ΕΦΤΑΕΠΙΠΕΔΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΜΑΝΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΖΕΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΤΟ 7 ΕΒΔΟΜΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΖΕΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ, 78, ΤΟ ΕΒΔΟΜΟ 7 ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΖΕΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΑΙ Η 8 ΟΧΤΩ ΑΠΕΙΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ. 

ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟ 78 ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ 7 + 8 = 15 ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ, ΟΠΟΥ ΤΟ 15 = 1 + 5 = 6 ΕΞΙ. 

ΑΡΑ, ΤΟ ΜΑΝΤΕΙΟ ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 6 ΕΞΙ, ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΘΕΙΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ 6 ΕΞΙ. 

«ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 6 ΕΞΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ 3 ΤΡΙΑ ΑΟΡΑΤΑ, ΜΗ ΟΡΑΤΑ», 

ΟΠΟΥ 6 ΕΞΙ + ΣΥΝ 3 ΤΡΙΑ = 9 ΕΝΝΕΑ, ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.  

ΑΡΑ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΙ ΘΕΙΟΙ ΧΩΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΟΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ, ΚΟΣΜΙΚΟ ΚΩΔΙΚΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ, ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ 6 ΕΞΙ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ 9 ΕΝΝΕΑ.  

ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥΣ. 

ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΔΩΔΩΝΗ, ΟΠΟΥ: 

ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ. 


ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΔΙΚΑΙΩΤΕΡΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΙΕΡΩΝ ΧΩΡΩΝ ΜΑΝΤΕΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΙΕΡΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΝΤΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΔΩΔΩΝΗ.  

ΟΠΟΥ ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ 81, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΑΠΕΙΡΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ, ΟΛΟΤΗΤΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΘΕΙΟΥ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟΥ 8 ΟΧΤΩ ΑΠΕΙΡΟΥ, ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ 8 ΟΛΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ  

8 + 1 = 9 ΕΝΝΕΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. 

ΟΠΟΥ ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΔΩΔΩΝΗ,  

ΕΙΝΑΙ ΤΟ 9 ΕΝΝΕΑ  

ΔΩΔΩΝΗ   =  9 ΕΝΝΕΑ 

ΜΑΝΤΕΙΟ   =  6 ΕΞΙ  

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΣ  


ΟΠΟΥ 6 + 9 = 15 = 1 + 5 = 6 ΕΞΙ 

ΠΑΛΙ ΕΣΥ, ΕΛΛΑΝΙΟ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΑΙ!!  

ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ 6 ΕΞΙ!  

ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΓΕΩΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΤΗΣ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΟΙΚΟΣ ΗΛΙΟΥ ΔΩΔΩΝΗ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ: 


40 ΣΑΡΑΝΤΑ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΟΙΚΟΣ, 4 ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ, 4 ΤΕΣΣΕΡΙΣ 10 ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ Ι ΟΛΙΚΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΟ 40 ΣΑΡΑΝΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΣ.  

ΚΑΙ 33 ΤΡΙΑΝΤΑ ΤΡΙΑ ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ, ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΕΡΚΩΔΙΚΟΥ 33 ΤΡΙΑΝΤΑ ΤΡΙΑ, 33 ΤΡΙΑΝΤΑ ΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΘΕΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΜΑΣ. 12 ΔΩΔΕΚΑ ΑΞΙΕΣ, 18 ΔΕΚΑΟΧΤΩ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ 3 ΤΡΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ,  

ΟΤΙ ΤΑ 33 ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ, ΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΗΛΙΟΥ, ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Ι ΗΛΙΟΥ, ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΝΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΕΛΥΣΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΜΟΥ. 

ΤΩΡΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΖΕΥΞΗ Ο ΟΙΚΟΣ ΗΛΙΟΥ, ΟΠΟΥ:


ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ 7 ΕΦΤΑ, ΟΤΙ ΤΟ 7 ΕΒΔΟΜΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ, ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΖΕΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ 7 ΕΦΤΑΕΠΙΠΕΔΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ 3 ΤΡΙΑΔΙΚΕΣ, 3 ΤΡΙΑ, ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ Ι ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟ ΩΣ ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΟ 73, ΟΠΟΥ   7 + 3 = 10 ΔΕΚΑ, Η ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ Η 1 ΜΙΑ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ! Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ 9 ΕΝ ΝΕΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ!  

ΟΠΟΥ ΣΥΜΠΙΕΖΟΝΤΑΣ ΤΟ 10 ΔΕΚΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ 1 + 0 = 1 ΕΝΑ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΝΑΔΑ, ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ!! ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 9 ΕΝ ΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ , ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΝΑΔΑ Ι 1 ΕΝΑ. 

ΑΡΑ, Ο ΟΙΚΟΣ ΗΛΙΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΝΑΔΑ 1 ΕΝΑ ΟΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!  

ΤΩΡΑ, ΕΑΝ ΣΥΝΔΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΩΔΩΝΗ, ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΟΡΘΟΝ, ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟΝ, ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΗΣΟΥΜΕ.

ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ:  ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ  

ΑΡΑ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ? ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ, ΟΜΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΥΠΕΡΤΑΤΕΣ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ. ΟΠΟΥ ΩΣ ΔΕΙΓΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΕΚΕΙ. ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΑΥΤΟ?? ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ  ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΝΝΟΙΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΟΣΑ ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ?? Ή ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ?? 

ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΨΙΣΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΟΥΣΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΝΟΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΘΕΙΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΠΑΝΙΕΡΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΣΟΥ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΟΥΣ!! 

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ, ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΑΝΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΝΟΥ ΣΟΥ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΣΟΥ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ, ΟΠΟΥ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΘΕΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ, ΟΙ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΟΙ ΘΕΙΟΙ ΧΩΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ!! 

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΙΕΡΟΥΣ ΘΕΙΟΥΣ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ, ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΦΥΣΙΚΗ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΚΟΣΜΙΚΟ ΠΥΡ! Η ΥΛΙΚΗ ΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΦΥΣΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΨΙΣΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ, ΑΠΟ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΜΑΣ, ΟΥΤΕ ΩΣ ΣΥΝΘΕΣΗ, ΟΥΤΕ ΩΣ ΔΟΜΗ, ΟΥΤΕ ΩΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΥΛΙΚΩΝ!! 

ΦΥΣΙΚΑ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΚΟΜΗ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΝΤΕΙΟ, ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΡΙΖΕΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΤΩΝ ΟΦΘΑΛΜΩΝ ΣΑΣ, Ο,ΤΙ ΧΤΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΚΡΕΜΙΣΜΕΝΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΣΑΡΚΙΚΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΞΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΣΑΣ.  

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟ, ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ, ΤΟ ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΗΣ ΔΩΔΩΝΗΣ,  

«ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΘΕΙΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΜΑΣ»,

ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΣ ΟΛΟ ΤΟ ΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΟΥ ΟΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΣ, ΜΕ ΘΕΙΕΣ ΜΕΤΑΒΟΛΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ. ΑΥΤΟ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΝΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΔΩΔΩΝΗΣ.  

ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΥΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΡΟΝΟ 1 ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΧΡΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΧΡΟΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ, ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ, ΥΨΙΣΤΟ, ΑΠΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΟ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ, ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΡΟΣ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΑΥΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ.  

ΟΠΟΥ Ο ΘΕΙΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΗΣ ΔΩΔΩΝΗΣ Ή «ΟΙΙΚΟΣ ΗΛΙΟΥ ΔΩΔΩΝΗΣ», ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ, ΑΝΩ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ, ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΩΡΑΝΟΥΣ ΤΟΥ, ΤΟ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ, ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΤΟΠΟ ΔΩΔΩΝΗ, Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΗΛΙΟΣ, ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΘΕΙΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΜΑΣ. 

ΑΡΑ, ΣΥΝΔΕΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΩΡΑΝΟΥΣ!! ΑΡΑ, ΩΡΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ. ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ.

ΜΗΠΩΣ ΑΛΛΑΞΕΣ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ?? ΚΑΙ ΕΑΝ ΝΑΙ, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕΣ?? ΠΟΥ ΟΔΕΥΕΙΣ?? ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ?? ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ??? ΞΕΧΑΣΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ?? ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕΣ ΣΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΣΑΙ?? ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΖΩΟ Ή ΑΝΘΡΩΠΟΣ??? ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ??? ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΘΕΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΙΕΡΑ ΜΑΝΤΕΙΑ ΣΟΥ, ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΣΟΥ?? ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΛΙΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΔΟΓΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΔΟΛΙΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΜΑΥΡΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ, ΤΩΝ ΒΔΕΛΥΡΩΝ ΜΙΑΡΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ, ΕΚΠΤΩΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΤΗΣ ΤΡΟΙΑΣ ΤΟΥΣ???  

ΑΝΘΡΩΠΕ ΑΠΟΣΤΑΤΗ, ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΧΤΗΚΕΣ, ΓΚΡΕΜΙΣΕΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΣΟΥ!! ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΥΣ!! ΣΚΕΠΑΣΕΣ ΚΑΙ ΕΚΡΥΨΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!! ΕΠΕΤΡΕΨΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΕΣ ΝΑ ΧΤΙΖΟΥΝ ΤΑ  ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΔΟΛΙΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΩΝ ΝΑΩΝ ΣΟΥ, ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΣΟΥ ΧΩΡΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΔΕΛΥΡΑ ΚΤΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ, ΘΑ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΖΟΥΝ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΠΑΠΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΩΜΟ ΦΟΒΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ!!  

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΙΕΡΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΜΟΥ, ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΟΥ??? ΕΕΕΕΕΕ??????? 

ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ???? ΕΠΕΤΡΕΨΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΟΥ. ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΚΡΥΨΑΝ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΣΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΕΞΩ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ, ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΗ, ΠΑΡΑΦΡΑΣΜΕΝΗ, ΠΑΡΑΧΑΡΑΓΜΕΝΗ, ΜΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟ ΒΔΕΛΥΡΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΕΒΗΛΩΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΙΕΡΑ ΘΕΙΑ ΣΟΥ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΟΡΘΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΑΡΚΤΟΥ!!

ΑΥΤΟΣ Ο ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ!! ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ!! ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΞΗΣ!! ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ!! ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΙΕΡΟΥΣ ΘΕΙΟΥΣ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΚΑΘΕΔΡΑ, ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ!!  

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΚΩΔΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΤΩΝ ΠΑΝΙΕΡΩΝ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΟΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΡΓΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ.  

ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ! ΔΙΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΙΕΡΟΥΣ ΑΠΟΛΥΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΤΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ. 

ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΥΤΟΥ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΙΕΡΩΝ ΑΥΤΩΝ ΘΕΙΩΝ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΙΕΡΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΜΑΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ!

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΗΣ ΔΩΔΩΝΗΣ, «ΟΙΚΟΣ ΗΛΙΟΥ ΔΩΔΩΝΗ»,  

  ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΑΙΘΕΡΑ! 

ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΩΡΑ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΑΝΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΔΙΟΣ! 

ΔΙΟΤΙ Ο ΔΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΝΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΑΙΘΕΡΑΣ Η ΙΔΙΑ Η ΗΡΑ! 

ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΥΡ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗΣ ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ 


ΑΡΑ, ΤΟ ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΣΤΗΝ ΔΩΔΩΝΗ, ΕΚΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΠΕΙΡΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΙΘΕΡΑ, ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΟΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ Ή ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΑΘΑΝΑΤΗ ΧΑΡΑΞΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 1 ΕΝΑ. 

ΤΟ ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΗΣ ΔΩΔΩΝΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ 3 ΤΡΕΙΣ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ, Η ΙΔΙΑ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ, Η ΙΔΙΑ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ!

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΝΙΕΡΗ 4 ΤΕΤΡΑΔΑ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΩΝ 


ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΩ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣ ΤΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ ΜΑΣ. ΤΑ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ 9 ΕΝΝΕΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ


ΤΡΙΑΔΑ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΤΡΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΙΚΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ 3 ΤΡΙΑΔΙΚΕΣ.

 ΟΠΟΥ ΤΟ 48 ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ: 

48 = 4 + 8 = 12 ΔΩΔΕΚΑ  

Η ΘΕΛΗΣΗ ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 12 ΔΩΔΕΚΑ, ΟΠΟΥ Η ΘΕΛΗΣΗ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ.  

ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ, ΟΤΙ ΤΟ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 3 ΤΡΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ 3 ΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ 12 ΔΩΔΕΚΑ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΤΟ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΤΡΙΑΔΑ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΤΟ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΝΙΕΡΗ ΚΟΣΜΟΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΑΝΙΕΡΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΘΕΙΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΜΑΣ. 

ΑΡΑ, Η ΘΕΛΗΣΗ ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 12 ΔΩΔΕΚΑ. ΣΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ Η ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ.  

ΤΩΡΑ, ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 44, ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ, ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ: 

44 = 4 + 4 = 8 ΟΧΤΩ 

ΜΑΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ 8 ΟΧΤΩ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.  

ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ «ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ», ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΤΟ 8 ΟΧΤΩ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ 9 ΕΝΝΕΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥΣ. 

ΑΡΑ, ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η «8» ΟΧΤΩ ΑΠΕΙΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ.

ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 8 ΟΧΤΩ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ! 


ΑΡΑ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 4 ΤΕΤΡΑΔΑΣ: 

ΑΡΑ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΤΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΙΣΟΖΥΓΙΑΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΜΕΣΟΤΗΤΑΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΧΩΡΟΣ «ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΔΩΔΩΝΗ»!  

ΟΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ,  

ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ. 

ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ 

ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ. 

ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΡΓΟ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ», ΘΕΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ!!  

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ. ΟΛΑ ΟΜΩΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Ι ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ 9 ΕΝΝΕΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ!! 

ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΥΩ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΕΡΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΔΩΔΩΝΗ, ΘΑ ΑΔΙΚΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΛΥΣΩ.  

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΨΙΣΤΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΟΥΣΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΝΙΕΡΩΝ ΘΕΙΩΝ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΤΟΥ ΜΑΝΤΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΔΩΔΩΝΗ, ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ «6 ΕΞΙ» ΙΩΤΑ!  

ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙΣ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΣΟΥ!!

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

Η ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ 3 ΤΡΙΩΝ ΠΑΝΙΕΡΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ ΜΑΝΤΕΙΟ ΔΩΔΩΝΗΣ-ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΑΥΓΕΤΟΣ-ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΨΗΛΟΥ ΟΡΟΥΣ "ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ"