ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΣΜΙΚΗ ΖΩΗΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ Η ΚΟΡΗ, Ο ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΑΝΡΘΩΠΟΣ 

ΣΕΛ 13- 16 "... Η ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. 

ΤΟΤΕ Η ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΕΜΦΑΝΗ.


Η ΓΑΙΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΓΩΝΕΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΑΓΟΙ ΟΙ ΚΡΥΟΙ ΧΕΙΜΩΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΣΤΑΘΗΣ ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΠΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΜΕ ΑΚΡΑΙΑ ΚΛΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΥΠΟΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΧΩΡΟ ΣΕ ΧΩΡΟ ΟΠΟΥ ΜΕΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΛΟΓΑ ΠΑΡΑΝΟΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΑ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΝΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ . 

ΟΛΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΟΛΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΡΑΖΩΣΑΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑΝ ΟΛΗ Η ΦΥΣΗ ΠΕΝΘΟΥΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΝΘΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΜΟΙΡΟΛΟΓΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ ΤΟΥΣ.

ΜΑΥΡΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΦΟΡΕΣΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΛΟΓΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΤΟ ΜΟΙΡΟΛΟΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΛΕΦΘΕΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΕΔΩΣΑΝ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΑΙΑ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΣΕΝΤΟΝΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ  ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΔΟΛΙΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ ΚΑΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ ΤΟΥΣ.

ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΨΕΥΔΟΣ ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ ΤΗΝ ΘΕΟΤΗΤΑ ΒΑΣΗΛΙΣΣΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΙΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΡΟΠΟΣ.

ΤΗΝ ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ ΤΗΝ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΙΝΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΓΗΙΝΟ ΒΙΟ ΚΑΙ ΖΩΗ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙΟ ΠΕΔΙΟ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΣΑΡΚΩΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ 

ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΛΟΓΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟ ΝΗΣΙΟΝ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΝ ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΙΩΘΟΥΝ.

ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥΣ. 

Η ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ Η ΘΕΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ Η ΒΑΣΗΛΙΣΣΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΣΜΙΚΗ ΖΩΗ.

ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΕΡΣΕΦΩΝΗΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΗ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΝΑΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΕΝΣΑΡΚΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΞΑΝΑΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑ ΕΝΣΑΡΚΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΝΕΟ ΣΑΡΚΙΟ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ. 

ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΕΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΒΙΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΟΠΩΣ ΕΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙ.

ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΙ ΡΙΖΕΣ, Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ Η ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΘΑ ΞΑΝΑΦΥΤΡΩΣΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ....https://www.aitherikigrafi.gr/epiklisi-persefoni