ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ
ΤΩΡΑ, ΘΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ - ΑΘΑΝΑΣΙΑ - ΑΦΘΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ 3 ΤΡΕΙΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ:


 


28 + 11 + 28 + 6 + 28 + 6 + 2 + 28 = 137 = 1 + 3 + 7 = 11 = 1 + 1 = 2 δυο28 + 18 + 11 + 8 + 6 + 2 + 28 = 101 = 1 + 0 + 1 = 2 δυο14 + 3 + 14 + 18 + 11 + 14 + 10 + 2 + 28 = 114 = 1 + 1 + 4 = 6 ΕΞΙΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ ΟΙ 3 ΤΡΕΙΣ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ 3 ΤΡΙΑΔΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ 3 ΤΡΙΑ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ:
ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΟΤΙ Η 3 ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΑΘΑΝΑΣΙΑ - ΑΦΘΟΝΙΑ - ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΦΕΡΕΙ ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 1 ΕΝΑ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΝΑΔΑ 1 ΕΝΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ.

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ 3 ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι


ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΙΣ 3 ΤΡΕΙΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. 

ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΩΣ ΔΙΚΑΙΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 3 ΤΡΕΙΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΩΣ 1 ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 3 ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΛΕΙΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΜΑΣ, ΤΟΤΕ ΧΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ 3 ΤΡΕΙΣ: ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ. ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΟΙΝΩΣ.

ΩΡΙΜΑΣΕ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, «ΕΠΙΚΛΗΣΗ» ΤΗΣ ΠΑΝΙΕΡΗΣ αθανασιαΣ, ΩΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ αθανασια, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ δικαιω ΚΑΙ ΤΩΝ νομων ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΔΙΚΑΙΩΤΕΡΑ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΤΩΝ 33 ΣΥΝ + 2 ΝΟΜΩΝ, ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΤΟΥΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟυσ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.

ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ δικαιω ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΟΥ.

ΤΟ ΣΤΕΜΜΑ ΣΤΗΝ 3 ΤΡΙΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ αθανασιασ - αφθονιασ - ελεφθεριασ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η αληθεια.

ΘΑ ΕΠΙΜΕΙΝΩ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΟΛΗ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΕΝΝΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΑΙ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΙΣΤΕΣ. ΔΗΛΑΔΗ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΔΟΛΙΩΣ ΕΝΑΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΔΡΟΜΟ, ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗ, ΔΙΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΟΥΝ ΤΑ ΣΑΡΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΨΕΥΤΙΚΟ, ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΤΕ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ?

ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΜΩΣ, ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΑΔΙΚΑ, ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥΣ. 

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΔΙΚΟ. ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟΥΣ. ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΟΥΣ. ΟΜΩΣ, ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ. ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ, ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ!

ΑΡΑ, ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ? Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΑΡΑ, ΤΟ ΨΕΜΑ, ΤΟ ΑΔΙΚΟ, ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΚΟΠΟ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ, ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΣΚΟΠΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ. ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ, ΤΟΥΣ ΦΟΒΙΖΕΙ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΒΔΕΛΥΡΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΜΩΣ, Η ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ.

ΤΟΣΟΙ ΑΔΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΧΘΗΚΑΝ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΟ ΔΟΛΙΟ ΣΚΟΠΟ, ΟΠΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΔΙΧΩΣ ΚΑΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ, ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟ ΕΜΒΑΠΤΙΣΑΝ ΔΙΚΑΙΟ.


ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΔΥΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥΣ. ΟΜΩΣ, ΚΑΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ, ΠΟΥ ΤΟ ΥΙΟΘΕΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥΣ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΟΠΟΥ Η ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΨΕΥΤΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΔΙΩΚΕΙ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ. ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ? ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ! ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ Η ΑΔΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΔΙΚΑΖΕΙ ΑΔΙΚΑ ΓΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΠΟΙΝΕΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ.

ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ: ΓΙΑΤΙ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Ο ΚΑΠΟΙΟΣ? ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ? ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ? ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ, ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, ΕΙΔΑΤΕ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ? ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ? ΑΛΛΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΝΙΚΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΤΟΥΣ. ΓΙΑ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ Ι.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΘΑΝΑΣΙΑ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΘΟΝΙΑ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟΥΣ.

ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟΥ. ΑΡΑ, ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΗΔΗ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΜΕ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ.  

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ. 

ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ειΝΑΙ ΗΔΗ ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ, ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ.__αποσπασμα απο το ιερο ελλανιο κειμενο αναλυση του ελλανιου αξιακου των 33 πρωτοκολλων συν 2 νομων του αρτεμη σωρρα 

επιμελεια αρθρου γιωργοσ μπαρμποπουλοσ

 https://www.aitherikigrafi.gr/33-protokolla-2-nomoi