ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ: 6 ΠΡΩΤΟΝΙΑ, 6 ΝΕΤΡΟΝΙΑ, 6 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΑ


ΤΑ ΤΡΙΑ 6 ΕΞΙ 666 Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ: 6 ΠΡΩΤΟΝΙΑ, 6 ΝΕΤΡΟΝΙΑ, 6 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΑ. 1 ΕΝΑ 9 ΕΝΝΕΑ, ΜΙΑ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ 9 ΕΝΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. 2 ΔΥΟ 3 ΤΡΙΑ, 2 ΔΥΟ ΟΛΟΤΗΤΕΣ 3 + 3 ΤΡΙΑΔΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Η ΟΛΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. 
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 33 ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ

ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ 33 ΣΠΟΝΔΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ 33 ΤΡΙΑΝΤΑ ΤΡΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕΣ.


ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ, ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ 33 = 3 + 3 = 6 ΕΞΙ, Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΕ! ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ! ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ, ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ, ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΣΟΥ.

ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΩΝ 6 ΕΞΙ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ


ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΩΝ 6 ΕΞΙ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΣΤΟ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΑΡΙΘΜΗΣΗΣ Ο ΙΕΡΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΚΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΜΦΑΝΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙΣ.

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟ, ΑΡΧΙΚΟ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ. ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΤΡΙΓΩΝΑ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟΥ ΟΤΑΝ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑ ΔΥΟ 2 ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΡΙΓΩΝΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ 208 ΑΥΤΗ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΠΕΙΡΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ. ΔΗΛΑΔΗ Η ΙΔΙΑ ΣΟΥ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΙΔΙΟ ΑΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.


ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ: https://www.aitherikigrafi.gr/symbolo-aftonias-dimioyrgias

ΠΗΓΗ