ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΜΕ 13 ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΦΥΛΕΣ ΣΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΑΣ

ΣΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ «ΣΕΙΡΙΟΣ 13» ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ, ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΤΑ ΕΞΗΣ: ΤΙΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΦΥΛΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ.
ΣΧΕΤΙΚΟ «ΣΕΙΡΙΟΣ 13»

23.11.2020 12 ΝΑΘΡΩΠΙΝΕΣ ΦΥΛΕΣ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ

ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ,
ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ 12 ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟΥ, ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΝΩΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ, Η 13 ΔΕΚΑΤΗ ΤΡΙΤΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΥΛΗ, ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΣΧΗΜΑ: ΚΑΘΕ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΥΛΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.


ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΦΥΛΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΔΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΛΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΟΛΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ
ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ.
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΦΥΛΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ, Ο ΠΥΡΗΝΑΣ, Ο ΑΞΟΝΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 13 ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΟΛΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΦΥΛΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΕΡΕΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ.

ΣΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ «ΣΕΙΡΙΟΣ 13 Β, Γ» ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ 13 ΔΕΚΑΤΗ ΤΡΙΤΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΦΥΛΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΝΩΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΦΥΛΩΝ, ΟΠΟΥ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΜΕ 13 ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΦΥΛΕΣ ΣΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ, ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΝΟΜΟΣ-ΟΡΚΟΣ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ 7 ΕΦΤΑΕΠΙΠΕΔΗ ΜΕ ΤΑ 7 ΕΦΤΑΕΔΡΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕΔΡΑΣ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ Α ΑΛΦΑ ΚΑΙ Ω ΩΜΕΓΑ, ΤΩΝ 7 ΕΦΤΑ ΠΕΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΩΝ.
ΣΧΕΤΙΚΟ «ΣΕΙΡΙΟΣ 13 Β»

23.11.2020 13Η ΦΥΛΗ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΝΩΣΗΣ

23.11.2020 Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ 13ΩΝ ΦΥΛΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ

Η 13 ΔΕΚΑΤΗ ΤΡΙΤΗ ΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ, ΩΣ ΝΟΥΣ ΚΑΙ ΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ, ΕΝΩΜΕΝΗ Η 13 ΔΕΚΑΤΗ ΤΡΙΤΗ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΦΥΛΕΣ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ.

ΒΕΒΑΙΩΣ, ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΦΥΛΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΚΑΙ ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΑΝ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ, ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΑΡΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ 13 ΔΕΚΑΤΗ ΤΡΙΤΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΥΛΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.
ΤΟΣΟ ΠΑΛΑΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ, Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ, ΟΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΤΟΥ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΠΡΟΦΙΛ Α.Σ. ΓΙΑ ΑΙΘΕΡΙΚΗ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ Α Β Γ ΣΕΛΙΔΕΣ 168 – 170 ΟΠΩΣ ΤΟ ΧΑΡΑΞΕ ΓΕΙΩΣΕ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ

ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ Α Β Γ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ: ΔΡΟΣΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΠΗΓΗ: ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ

 

ΠΗΓΗ: anaksimandros600