ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΑΛΜΟΣ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΡΥΘΜΟ ΤΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ

 

ΚΕΡΑΒΝΟΣ

"ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΑΝΙΕΡΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ 9 ΕΝΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΕ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ
ΣΕΛ 229 - 238    "... ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΙΕΡΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΩΡΑ, ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ

ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΟΥΝ, ΝΑ ΤΙΜΗΘΟΥΝ, ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ.

ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΛΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ Η ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ 3 ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΤΩΝ 3 ΤΡΙΩΝ ΗΛΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ.

"ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΤΡΙΑΔΙΚΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ Ι ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΤΑ 3 ΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ 1 ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ"

ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΙΕΡΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι 1 ΕΝΑ ΤΩΝ 3 ΤΡΙΩΝ ΗΛΙΩΝ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΙΕΡΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ, ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΥΝΑΜΗΣ, ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΝΟΥ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΑ ΕΣΤΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΜΑΣ. 

ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ... ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΔΥΟ ΠΑΝΙΕΡΑ Ν ΝΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ.

ΟΠΟΥ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΤΟΥ Ν ΝΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΕΙΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ_______________ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΜΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΤΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΧΑΡΑΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

ΑΛΛΩΣΤΕ, ΕΑΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΕΡΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΣ.

"ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΛΥΣΩ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ "ΚΕΡΑΥΝΟΣ". Η ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗΣ, ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΦΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΕΙ, ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΜΕ ΕΠΙΒΟΛΗ ΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΑΠΙΑ ΛΟΓΙΑ.

ΕΤΣΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΝΟΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ, ΑΙΤΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΛΛΑΝΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.

ΕΤΣΙ ΑΛΛΑ ΕΝΝΟΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ, ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΠΡΟΦΕΡΟΥΝ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΝΙΕΡΗ ΚΟΣΜΟΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥΣ.

ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ ΤΟΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ "ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΦΕΡΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ "ΚΕΡΑΒΝΟΣ".

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΟΡΘΟΝ, ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΦΕΡΟΥΝ ΚΕΡΑΒΝΟΣ. ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΩΣ ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΨΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΛΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ Υ ΥΨΗΛΛΟΝ ΚΑΙ ΔΙΦΘΟΓΓΟ, ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΤΟ Β ΒΗΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ. 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΣΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΩΔΙΚΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΣΤΟ ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ, ΟΠΟΥ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΜΕ ΝΟΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΝΥΣΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΥΘΥΝΗ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΧΘΕΙ ΑΔΙΚΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟΥ ΚΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ".

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΚΩΔΙΚΟ ΚΑΙ ΘΕΙΟ ΟΠΛΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΚΕΡΑΒΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ 5 ΠΕΜΠΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ Β ΒΗΤΑ, ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ 2 ΔΥΟ ΕΣΤΙΕΣ, 3 ΤΡΙΓΩΝΙΚΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΤΟΥ.

                 

ΩΣΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ 8 ΟΚΤΩ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΑΝΙΕΡΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΒΝΟΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ:

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ "1 ΕΝΑΣ" ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ "Ο ΜΗΔΕΝ""ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ "6 ΕΞΙ" ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΘΕΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΙΛΑ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΒΝΟΥ.

ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟ 106 ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΟΠΟΥ 106=1+0+6=7 ΕΦΤΑ.

ΟΠΟΥ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΒΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ 7. Η ΙΔΙΑ Η ΠΑΝΙΕΡΗ 7 ΕΦΤΑΕΠΙΠΕΔΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΥΔΑΤΙΝΗ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ 7 ΕΦΤΑΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ...

"ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΔΙΑ Ο ΚΕΡΑΒΝΟΣ, ΔΙΑ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΝΟΥΣ"

ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΑ"

ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΤΟ ΙΔΙΟ 7 ΕΒΔΟΜΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΒΝΟΥ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΣΟΥ.

ΟΠΟΥ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΚΕΡΑΒΝΟΣ ΧΤΥΠΑ ΚΑΘΕΤΑ ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΜΕΙ, ΣΥΣΤΗΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΥΠΕΡΝΟΗΜΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΧΗΜΑ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟΧΩΡΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΚΑΡΤΕΡΙΚΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΤΥΠΗΣΕΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΒΝΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΡΥΘΜΟ ΟΠΩΣ:

ΑΠΕΙΡΟΙ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΟΙ ΡΥΘΜΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ!

ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΡΥΘΜΟ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΙΣΟΖΥΓΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΠΑΛΜΟΣ.

Ο ΠΑΛΜΟΣ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΡΥΘΜΟ ΤΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ.

ΑΡΑ ΤΩΡΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΕΡΑΒΝΟΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΜΑΣ, ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΛΜΟ.

ΑΠΕΙΡΟΙ ΠΑΛΜΟΙ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ 9 ΕΝΝΕΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.

 


ΤΟ ΕΑΝ Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΡΥΘΜΟ ΥΓΕΙΑΣ Ή ΒΛΑΒΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΟΥ ΡΥΘΜΟΥ ΤΗΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΟΥΜΕ.

ΑΡΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΜΑΣ ΤΩΝ "ΔΥΝΑΜΕΩΝ  ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ"ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΡΩΜΕΝΟΥ ΜΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥΣ ΩΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΝΟΜΩΝ-ΟΡΚΩΝ- ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ, ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΝ ΜΕ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΑΛΜΟ ΣΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΤΟΥΣ, ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΠΑΝΙΕΡΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ.

ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ.

ΑΡΑ, Ο "ΚΕΡΑΒΝΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΜΟΣ, Ο ΠΑΛΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ. Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ.

Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ______________________ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΟΠΟΥ ΔΡΑ Ο ΡΥΘΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΛΜΟΥ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΣΟΥ. ΧΑΡΑΞΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ, ΚΑΤΑΝΟΗΣΕ. ΜΠΕΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥ, ΝΟΙΩΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Ο ΚΕΡΑΒΝΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΠΕΙΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΠΑΛΜΟ, ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΡΥΘΜΟ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΣΟΥ.