ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ "Ο" Ο-ΜΙΚΡΟΝ


 

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΕΙΡΙΟΣ Η ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗ

(ΣΕΛ. 1)

ΚΑΘΕ ΜΟΝΑΔΑ 1 ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Η ΟΛΟΤΗΤΑ 3 ΤΡΙΑΔΑ ΜΟΝΑΔΑ 1


3 ΤΡΙΑΔΑ=ΜΟΝΑΔΑ Ι 1 ΕΝΑ

ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΟΜΟΝΟΕΣ, ΙΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ, 3 ΤΡΙΑΔΑ ΜΟΝΑΔΑ 1, ΩΣ 3 ΤΡΕΙΣ ΙΔΙΟΥΣ ΟΜΟΚΕΝΤΡΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΩΣ ΕΝΑΝ ΚΥΚΛΟ, 1 ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΑΣΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΧΩΡΙΣΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 3 ΤΡΕΙΣ ΚΥΚΛΟΙ, ΟΙ 3 ΤΡΕΙΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ, 3 ΤΡΙΑΔΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΟΛΟΤΗΤΑ, ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΟΙΩΝΕΙ, ΣΠΑΕΙ ΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ..."

(ΣΕΛ 3)

...ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ, ΟΠΟΥ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ Α, Β, Γ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΔΙΑΙΡΕΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ, ΟΠΟΥ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΙΩΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΤΕΙ ΩΣ ΑΠΕΙΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ.

ΟΛΑ Ο,ΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΙΝΑΙ 3 ΤΡΙΑΔΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΥΛΟ ΚΟΣΜΟ, ΣΤΟΝ ΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ ΚΟΣΜΟ, ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΑ ΣΕ 3 ΤΡΙΑΔΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ 1 ΚΑΙ ΟΙ 3 ΤΡΙΑΔΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΟΛΟΤΗΤΑΣ.

ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 3 ΤΡΙΕΣ ΙΔΙΕΣ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΩΣ ΜΙΑ ΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΟΛΟΤΗΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΟΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ, ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ, ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ..."

(ΣΕΛ 5-7)

"Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΟΛΩΝ, ΟΧΙ ΕΝΟΣ. ΤΟ ΑΡΡΗΤΟ ΕΝ ΟΛΟΝ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ Η ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ Ι, Η ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, ΜΕ ΑΡΧΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟ ΑΡΡΗΤΟ ΕΝ ΟΛΟΝ ΦΩΣ, ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΑΙΤΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ."

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΜΑΣ, ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΠΕΔΙΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΗΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ, ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΠΟΙΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΕΠΑΡΣΗ, ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ, ΑΠΛΗΣΤΕΙΑ, ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ, ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ.

ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΤΟ 6 ΕΞΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΒΙΟ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΝΟΥ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ, ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙΣ, ΚΛΕΒΕΙΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ.

ΆΡΑ, ΕΤΣΙ ΚΛΕΒΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΟΠΟΥ ΩΣ ΕΚΠΤΩΤΟΣ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ, ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ, ΣΤΟ ΨΕΥΔΟΣ, ΣΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ, ΣΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΜΕΣΩ ΔΟΓΜΑΤΩΝ, ΨΕΥΤΟΔΙΔΑΧΩΝ, ΨΕΥΤΟΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ, ΜΕ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ, ΨΕΥΤΟΕΠΙΣΤΗΜΕΣ, ΓΝΩΣΗ, ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΠΑΡΑΦΥΣΗ ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ.

ΕΤΣΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ, ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ, ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ, ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ή ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΧΙΛΙΟΣΤΟ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ"

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΩΣ ΔΕΙΓΜΑ 3 ΤΡΙΑΔΑΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΣΩΜΑΤΑ ΟΛΗ Η ΚΤΙΣΗ, ΟΛΗ Η ΠΛΑΣΗ, ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΑΛΑΞΙΕΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, ΟΛΗ Η ΦΥΣΗ, ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ Ο ΟΜΙΚΡΟΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΣ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΦΥΣΗΣ ΜΑΣ.

"ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΟΜΙΚΡΟΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ, ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΥΑ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΠΑΛΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΚΡΟ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΑΠΕΡΑΝΤΟΣ ΑΠΕΙΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΟΜΙΚΡΟΝ. 

ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΙΚΡΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ, ΟΜΙΚΡΟΝ ΕΙΝΑΙ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΣ, ΟΜΙΚΡΟΝ ΕΙΣΑΙ.

ΑΡΑ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ Ή ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Ο.

Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. ΝΑΙ! Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΙΚΡΟΝ, Ο-ΜΙΚΡΟΝ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΩ ΠΑΛΙ Ο-ΜΙΚΡΟΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ Ο-ΜΙΚΡΟΝ. ΜΙΚΡΟΝ!

ΑΡΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΣΙΚΟΥ ΣΟΥ ΧΡΟΝΟΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΚΡΙΒΕΙΑ Ο ΟΛΟΤΗΤΑ ΟΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΑ, ΟΜΙΚΡΟΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΩΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΧΩΡΟ, ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΧΡΟΝΟ, ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΠΕΔΙΟ, ΔΙΑΣΤΑΣΗ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΛΙΣΣΕΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΣΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ 3 ΤΡΙΑΔΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΤΟ ΟΜΙΚΡΟΝ.

ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΗΡΙΔΑΝΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΑΡΤΕΜΗ, ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ ΣΤΟ Ο ΟΜΙΚΡΟΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΣΟΥ, ΑΠΕΙΡΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. 

ΑΡΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΠΕΙΡΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΣΤΑ ΜΕΓΕΘΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ.

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΕΙΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΠΕΙΡΟ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΑΣ. ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΩ ΣΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΥΛΟ ΚΟΣΜΟ, ΣΤΟΝ ΟΡΑΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ.

ΕΤΣΙ, ΕΧΟΥΜΕ 3 ΤΡΙΑ ΑΠΕΙΡΑ, 3 ΤΡΙΑΔΑ ΑΠΕΙΡΟΥ

KAI TA 3 ΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι. ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΠΕΔΙΟ, ΔΙΑΣΤΑΣΗ, ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΜΙΚΡΟΝ ΚΑΙ 3 ΤΡΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ, ΟΠΟΥ ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΙΚΡΟΝ".