ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ “ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ” ΤΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥ ΙΕΡΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥΣ ΣΕ 3 ΜΟΡΦΕΣ ΓΡΑΦΗΣΗ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΤΩΝ 27 ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΟΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ.
Ο ΜΕΓΑΣ ΕΛΛΗΝ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΝ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΤΩΝΜ 27 ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙ.

1) ΣΤΗΝ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΜΕ ΤΑ 24 ΣΥΜΒΟΛΑ ΓΡΑΦΗΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ.
2) ΣΤΗΝ ΑΛΦΑ ΑΝΩ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ, ΜΕ ΤΑ 27 ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ ΜΑΣ, ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΙΑΝΔΡΟ.
3) ΣΤΗΝ ΩΜΕΓΑ ΚΑΤΩ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ, ΜΕ ΤΑ 27 ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ ΜΑΣ, ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΙΑΝΔΡΟ.
ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΓΡΑΦΗ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΔΥΟ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΞΙ.

ΩΣ ΔΕΙΓΜΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ ΜΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ “ΕΡΜΗ” ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟ ΙΕΡΟ ΤΟΥ ΛΟΓΟ ΣΤΙΣ 3 ΤΡΕΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΓΡΑΦΗΣ
1) ΣΤΗΝ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΜΕ ΤΑ 24 ΣΥΜΒΟΛΑ ΓΡΑΦΗΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ
2) ΣΤΗΝ ΑΛΦΑ ΑΝΩ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ, ΜΕ ΤΑ 27 ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ ΜΑΣ, ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΙΑΝΔΡΟ.
Η ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ (ΑΛΦΑ) ΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΩ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ, ΟΠΟΥ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΝΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ Η ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ. ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ Η ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΟΥΤΩ ΚΑΘΕΞΗΣ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΑΣ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΗΜΑ-ΔΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΡΟΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΝΝΟΙΩΝ ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΩΣ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι 1 ΕΝΑ, ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΤΟΥ ΜΑΙΑΝΔΡΟΥ Α (ΑΛΦΑ) ΔΕΞΙΑ-ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ-ΔΕΞΙΑ, ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΟΡΚΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΤΗΣ 9 ΕΝΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΘΕΙΑΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η

3) ΩΜΕΓΑ ΚΑΤΩ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ, ΜΕ ΤΑ 27 ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ ΜΑΣ, ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΙΑΝΔΡΟ.Η ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ Ω (ΩΜΕΓΑ) ΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΩ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΩΜΕΓΑ ΓΡΑΦΗ, ΟΠΟΥ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΝΩ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ. ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ Η ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ Η ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ. ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΔΕΞΙΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΥΤΩ ΚΑΘΕΞΗΣ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΑΣ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΗΜΑ-ΔΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΡΟΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΝΝΟΙΩΝ ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΩΣ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι 1 ΕΝΑ, ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΤΟΥ ΜΑΙΑΝΔΡΟΥ Ω (ΩΜΕΓΑ) ΑΡΙΣΤΕΡΑ-ΔΕΞΙΑ ΔΕΞΙΑ-ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΟΡΚΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΤΗΣ 9 ΕΝΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΘΕΙΑΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΤΩΝ Α ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ Ω  ΩΜΕΓΑ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ  ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΙΑΝΔΡΟ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΩΜΕΓΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΥ.
ΑΠΕΙΡΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΝ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙ.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ- ΣΥΝΤΑΞΗ : ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ