ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ


Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΗΝ Α’ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΣΟΡΗΣ ΣΤΟ ΕΛΕΥΣΙΣ ΡΑΔΙΟ 4-9-2020.
ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΓΚΡΙΣΗ.
ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΙΜΕΝΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΩΝ ΘΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΟΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΛΙΜΑΝΙΑ.
ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Σ.Τ.Ε. ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΠΑΥΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΓΑ.
ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ.

ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΣ Α.Ε. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΕΧΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΣ.
Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ.
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΤΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΥ ΦΩΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ.
ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΟΤΑΝ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΑΞΟΥΜΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ. ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΑΛΑΖΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ.
Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ.
ΟΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΜΟΝΟ ΕΚΤΟΝΩΣΗ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΗΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥ.
Η ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΑΦΟΡΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.
ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ.
ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΛΕΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΜΟΖΕΙ.
ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΡΙΖΙΚΕΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΗΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ.
ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΗΜΕΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΡΙΘΕΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ ΝΟΜΙΚΑ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ.
ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΧΡΕΟΥΣ .
ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ.
ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ.

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΩΘΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

9.0 ΝΑΥΤΙΛΙΑ
Ελλάδα ίσον θάλασσα. Είμαστε οι άνθρωποι της θάλασσας. Έχουμε στο DNA μας την σύνδεσή μας με τη θάλασσα. Η ενίσχυση της θέσης παγκοσμίως της ναυτιλίας ακόμη περισσότερο από ότι είναι σήμερα είναι βασικός στόχος της Ελλήνων Πολιτείας. Σημαντικό επίσης είναι το γεωστρατηγικό σημείο όπου βρίσκεται η Ελλάδα που ενώνει τρείς ηπείρους.
 Η ναυτιλία θα θέσει την Ελλάδα ως παγκόσμιο κέντρο συναλλαγών και εμπορίου.
9.1. Η Ελλήνων Πολιτεία έχει σαν στόχο τη βιομηχανική ανάπτυξη της ναυτιλίας σε όλα τα επίπεδα.
9.2. Βασικός στόχος να δημιουργηθούν ελεύθερες ζώνες εμπορίου και διακίνησης, τεράστιοι αποθηκευτικοί χώροι, όλες οι απαραίτητες υποστηρικτικές υπηρεσίες κ.ο.κ.
9.3. Η Πολιτεία θα είναι συνεπίκουρη της ναυτιλίας ώστε να γίνει η Ελλάδα το παγκόσμιο κέντρο εμπορίου και συναλλαγών.
9.4. Θα γίνουν οι απαραίτητες ρυθμίσεις σε όλα τα επίπεδα ούτως ώστε να υπάρχει υπερσύχρονο δίκτυο σιδηροδρομικών σταθμών, αεροδρομίων, περιφερειακών δρόμων δομημένων με τις ανάλογες υπηρεσίες, θα επανδρωθούν με υπερσύχρονη διαχείριση αποθήκευσης, τελευταίας τεχνολογίας μηχανισμούς φόρτο – εκφορτώσεων, ηλεκτρονικά μέσα παρακολούθησης της κίνησης κτλ ούτως ώστε η Ελλάδα να αποτελέσει ένα υπερσύχρονο διαμετακομιστικό κέντρο και εμπορίου.
9.5. Θα ενισχυθεί η υπάρχουσα ναυπηγική κατασκευαστική τεχνογνωσία καθώς και οι υψηλών προδιαγραφών επισκευές όλων των πλωτών μέσων σε ναυπηγοεπισκευαστικές εγκαταστάσεις.
9.6. Στόχος είναι η κατασκευή υψηλοτάτης τεχνολογίας πλοίων, που θα παρέχουν ασφάλεια, χρηστικότητα και άνεση.
9.7. Μεγάλη βαρύτητα θα δοθεί ώστε η ενέργεια που απαιτείται για την κίνηση των πλοίων να αντικατασταθεί με εναλλακτικές μορφές ενέργειας με στόχο την ελεύθερη ενέργεια.
Η Ελλήνων Πολιτεία με το πρόγραμμα αυτό θέτει την Ελλάδα στη θέση που της ανήκει στον τομέα της ναυσιπλοΐας.

e-synews.gr