ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ


ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΥΜΠΑΝ ΑΡΤΕΜΗ, Η ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΣΟΥ, ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ Α, Β, Γ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΣΤΟ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ. ΚΑΙ ΟΙ 3 ΤΡΕΙΣ ΣΕΙΡΙΟΙ Α, Β, Γ ΚΑΘΕ ΥΠΕΡΙΩΝΑΣ ΗΛΙΟΣ ΣΕΙΡΙΟΣ ΩΣ Ο 13ΟΣ ΔΕΚΑΤΟΣ ΤΡΙΤΟΣ ΕΧΕΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΗΛΙΟΥΣ ΙΩΝΕΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ Β ΚΑΙ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ Γ. 

Η ΠΑΝΙΕΡΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ 3ΤΡΙΩΝ ΣΕΙΡΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟΝ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ, ΣΤΟΝ 13ΔΕΚΑΤΟΝ ΤΡΙΤΟ, ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΩΜΕΓΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ 1ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ, Ο 13 ΔΕΚΑΤΟΣ ΤΡΙΤΟΣ, Ο ΕΝΑΣ, Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΩΜΕΓΑ.
ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΕΡΗ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΤΙΣ ΙΕΡΕΣ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΔΟΜΗΜΕΝΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΚΩΔΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ.
ΟΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΙΩΝΑΣ ΗΛΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΟΣ ΣΕΙΡΙΟΥ ΕΧΕΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ 13ΟΣ ΔΕΚΑΤΟΣ ΤΡΙΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΩΝΑΣ ΗΛΙΟΣ 1+12 ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΥΠΟΔΙΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΤΩ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΕΡΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΤΩΝ ΜΕΓΙΣΤΩΝ, ΚΡΑΤΙΣΤΟΥ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΣΤΩΝ, ΙΕΡΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ, ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ 13Ο ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ, ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΩΜΕΓΑ.
ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΗΣΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ, ΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΙΕΡΟ ΚΩΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΑ, ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΥΠΕΡΜΕΓΙΣΤΟ 13Ο ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ, ΤΟΝ ΕΛΛ-ΗΝ, ΤΟΝ ΩΜΕΓΑ.

ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ: https://www.aitherikigrafi.gr/iliako-kosmiko-oraloi-13-omega

ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 33 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΣΥΝ ΔΥΟ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΓΡΑΨΕ, ΓΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΕ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΛ: 2168009810 ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com
ΕΝΑ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΥΗΣΗΣ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ.
ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ, ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΘΕΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΑΛΦΑ.
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com
ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΙΕΡΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΕΠΟΣ, ΠΟΥ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΗ, ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΟΜΕΙΤΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ.
ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΠΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com
Ο ΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΙ Η ΔΟΜΗ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ
Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΜΑΚΡΙΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑΣΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ
ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟ
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com