ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΗΚΥΝΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ; ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΤΩΝ ΛΕΟΝΤΩΝ;

 

Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΙΜΑ ΚΑΙ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ. ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ, ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΜΗΚΥΝΕΣ.


ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΟΛΗ ΜΗΚΥΝΕΣ, ΘΑ ΑΠΟΡΕΙΤΕ ΤΩΡΑ. ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ. ΟΜΩΣ, ΟΤΑΝ ΠΡΟΦΕΡΕΤΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΜΗΚΥΝΕΣ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 1 ΕΝΑ. ΑΡΑ, Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΜΗΚΥΝΕΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΘΩΡΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ.

ΑΡΑ, ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΜΗΚΥΝΕΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΩΝ ΛΕΟΝΤΩΝ, ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΒΗ; ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΗΚΥΝΕΣ;


Η ΠΟΛΗ ΜΗΚΥΝΕΣ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΚΩΔΙΚΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΑΝΙΕΡΕΣ ΘΕΙΕΣ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΙ ΜΗΚΥΝΕΣ. 

ΑΡΑ, ΟΙ ΜΗΚΥΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ «ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ», ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ.


ΑΛΛΩΣΤΕ, ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΗΡΩΕΣ ΧΑΡΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΝ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ Η ΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΘΕΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΗΡΩΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΡΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΣΥΝΟΛΩΝ, ΟΠΟΥ ΧΑΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΙΕΡΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΕΝΘΥΜΗΣΕΙΣ.

ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΕΡΣΕΑΣ, ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΗΞΕΡΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΟΛΗ, ΟΠΟΥ ΤΙΜΗΣΕ ΤΙΣ ΠΑΝΙΕΡΕΣ ΜΗΚΥΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΚΩΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΩΣ ΜΗΚΥΝΕΣ.

«ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ!!!»

ΚΑΙ Η ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΜΗΚΥΝΩΝ ΑΝΗΚΕ ΚΑΠΟΤΕ ΣΕ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ. Η ΛΗΘΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΜΩΣ, ΕΚΡΥΨΕ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ.

«ΟΤΑΝ ΚΡΥΒΕΙΣ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΚΕΙ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΠΑΛΙ».

Η ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΤΙΜΗΣΕ ΤΙΣ ΜΗΚΥΝΕΣ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΜΗΚΥΝΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΠΑΛΑΙΑ, ΕΠΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΗΡΩΑ ΚΑΙ ΘΕΟΥ ΠΕΡΣΕΑ.

«ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΗΡΩΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΑΟΙ ΤΟΥ ΝΑΟΥ. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΙ. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΘΕΙΕΣ ΠΑΝΙΕΡΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ. ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΟΡΘΙΑ Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΙΕΡΩΝ ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ ΘΕΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΑΛΦΑ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΑΡΩΝ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΗΛΩΘΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ. ΤΑ ΠΑΝΤΑ».

ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΤΩΝ ΛΕΟΝΤΩΝ;

ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΤΙΜΑ ΤΙΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΜΗΚΥΝΕΣ ΤΟΥ «ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ» ΠΟΛΙΤΗ, Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΤΩΝ ΛΕΟΝΤΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΜΗΚΥΝΩΝ, ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΗΚΥΝΕΣ, ΟΙ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ «ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ».


ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΜΗΚΥΝΕΣ

ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΜΗΚΥΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ 7 ΕΦΤΑΕΠΙΠΕΔΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ:


ΟΠΟΥ ΟΙ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙΣ ΤΩΝ 7 ΕΦΤΑ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΕΞΙΣΩΣΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟ ΕΞΗΣ:


ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η 7 ΕΦΤΑΕΠΙΠΕΔΗ ΥΔΑΤΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ 5 ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 75 ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΜΗΚΥΝΕΣ, ΟΠΟΥ 75 = 7 + 5 = 12 ΔΩΔΕΚΑ
ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΩΝ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ 12 ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΠΑΝΙΕΡΗΣ ΙΣΟΖΥΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ. ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ, ΕΚΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΠΕΙΡΩΝ ΠΑΝΙΕΡΩΝ ΣΥΝΘΕΣΕΩΝ, ΤΑ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ
ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ.

ΑΡΑ, ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ, ΟΙ ΠΑΝΙΕΡΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΗΚΥΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ  ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ:


ΑΡΑ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ, ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ 1η ΠΡΩΤΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΖΕΥΞΗ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ-ΠΟΛΙΤΕΙΑ = 12 ΔΩΔΕΚΑ, ΣΤΗΝ 2η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΓΕΡΑΙΟΥΣ, ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΧΕΙ ΓΕΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ «ΕΝΑΝ ΓΕΡΑΙΟ», Ο ΕΝΑΣ = ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. Ο ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. 

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΚΥΝΕΣ, ΕΔΡΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ Ι ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΡΙΚΗ ΥΦΑΝΣΗ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΜΗΚΥΝΑ ΑΛΛΑ ΜΗΚΥΝΕΣ. 

ΑΡΑ, ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΓΕΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΗΔΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΑΡΑ, ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΔΙΠΛΗ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ, ΓΕΡΑΙΟΙ. ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ, ΟΠΟΥ ΤΩΡΑ Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΕΡΕΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ 12 ΔΩΔΕΚΑ. ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ «ΓΕΡΑΙΟΥΣ» ΚΑΙ «ΠΟΛΙΤΗΣ-ΠΟΛΙΤΕΙΑ», ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 3 ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΜΗΚΥΝΕΣ: 12 ΔΩΔΕΚΑ.

ΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΗΚΥΝΕΣ.


«ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΙΕΡΩΝ ΜΗΚΥΝΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΕΥΔΗ, ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΑΡΑΦΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΤΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ».

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ, ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΑΛΑΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΜΗΚΥΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΕΡΣΕΑ. 

ΟΠΟΥ Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΕΡΣΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΛΑΙΟΣ, ΠΟΛΥ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ. ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΑΛΑΙΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΑΥΤΗ ΣΤΗΡΙΧΘΗΚΑΝ ΠΟΛΛΟΙ.

Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΣΕΑΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΕΡΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΤΟΥ, ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ:


ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ 8 + 5 = 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ.

ΑΡΑ,


ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΛΥΘΟΥΝ ΑΛΛΟ. ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ.

ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΣ, Ο ΠΕΡΣΕΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ, ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ. ΜΙΑ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ, ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ, ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟΥΣ, ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΗΝΩΑ. 50.000 ΧΡΟΝΙΑ ΓΗΙΝΑ Ο ΜΗΝΩΑΣ. 

ΑΡΑ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΠΕΡΣΕΑΣ; ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΩΝ ΓΗΙΝΩΝ ΧΡΟΝΩΝ. ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΚΕΙΝΗ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΗ, ΩΣ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΥΜΦΗΣ ΔΑΝΑΗΣ.

«ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΩΣ ΕΔΩ».

ΚΑΙ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΣΕΑ, ΠΟΥ ΤΙΜΑ ΤΙΣ ΠΑΝΙΕΡΕΣ ΜΗΚΥΝΕΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΗ ΤΙΣ ΜΗΚΥΝΕΣ.

ΑΡΑ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΣΟ ΠΑΛΑΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΠΕΡΣΕΑΣ;;;

ΠΟΛΛΟΥΣ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟΥΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΝΩΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ 50.000 ΧΡΟΝΙΑ. ΑΡΑ ΟΙ ΜΗΚΥΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΗΔΗ 50.000 ΓΗΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ.

«ΟΙ ΨΕΥΤΟΗΜΕΡΟΧΡΟΝΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ, ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΖΩΩΝ ΔΟΛΙΩΝ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΓΕΛΙΟ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΤΟΥΣ».

ΑΡΑ ΟΙ ΜΗΚΥΝΕΣ, ΩΣ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΤΙΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΜΗΚΥΝΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΑΛΑΙΑ. ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΗΔΗ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ, ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΥΨΕΙΣ ΒΑΘΙΑ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ. ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ! ΠΟΤΕ! ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ! ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΩΡΙΜΑΖΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΟΥΝ, ΤΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΥΨΕΙ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ.

ΑΡΑ, ΟΙ ΜΗΚΥΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΚΑΙ ΤΑΥΤΙΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΜΗΤΡΑΣ, ΔΙΟΤΙ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΙΕΡΗ ΤΑΥΤΙΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗ.

ΟΠΟΥ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΜΗΚΥΝΕΣ, ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ, ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΑ ΤΗΝ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ, ΟΠΟΥ:


ΟΤΙ ΟΙ ΜΗΚΥΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΗΤΡΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ, ΟΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΚΥΝΕΣ «ΤΟΥ ΚΥΝΑ ΣΕΙΡΙΟΥ», ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΗΚΥΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΝΕΣ «ΣΕΙΡΙΑΚΕΣ» ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ, ΟΠΩΣ Η ΜΗΤΡΑ ΜΑΣ ΣΕΙΡΙΟΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΜΕ.

ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΗΚΥΝΕΣ, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ Ι, ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΥΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΥΝΕΣ ΦΑΣΜΑΤΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΥΝΕΣ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΟ, ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΩΝ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ «ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ», ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΟΥ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ Ι 1 ΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 1 + 1 = 2 + 2 = 4 + 1 = 5 ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ. ΟΧΙ ΑΥΤΟ. ΚΑΘΕ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, Ι ΜΟΝΑΔΑ Ι, ΜΟΝΑΔΑ Ι, ΜΟΝΑΔΑ Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι . ΚΑΙ ΑΥΤΌ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΛΛΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ.

ΟΠΟΥ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΥΦΑΝΣΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ, ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Ι ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ. ΟΠΟΥ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΟΛΟΥ.

ΑΡΑ, ΟΙ ΠΑΝΙΕΡΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΜΗΚΥΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ:Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΜΗΚΥΝΕΣ. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΜΗΚΥΝΕΣ, ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΗΚΥΝΕΣ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: "ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΛΙΤΗΣ - ΠΟΛΙΤΕΙΑ - ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΩΝ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΚΑΙ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΩΝ ΟΛΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΩΝ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΟΥΣ"ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ:


ΑΠΕΙΡΗ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΩΣ ΑΛΛΟΣ ΟΜΗΡΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΧΡΥΣΑ ΕΠΗ ΠΟΥ ΧΑΡΑΣΣΕΙ ΚΑΙ ΓΕΙΩΝΕΙ, ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ, ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΗΣ 9 ΕΝ ΝΕΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ.