ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ Α Β Γ

 


 

ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΣΑΙ ΘΕΑΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΟΡΚΟΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ. 

ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, ΒΕΒΑΙΑ, ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (ΚΟΥΤΣΑΣΤΡΑΒΑ, ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΓΚΥΛΩΜΑΤΑ) ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ Ή ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΕΕ? ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΤΡΟΧΟ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ.

ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥ, ΑΝΘΡΩΠΕ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΟΛΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ, ΤΟ 7 ΕΒΔΟΜΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΗΣΑΝ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΕΛΑΒΕΣ ΕΤΟΙΜΑ! ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΕΣΕΝΑ, ΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟ ΑΙΤΙΑΤΟ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ. «ΚΑΙ ΛΕΩ 7 ΕΒΔΟΜΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ, ΔΙΟΤΙ ΝΕΡΟ, ΣΥΜΠΑΝ, ΓΑΛΑΞΙΕΣ, ΓΑΙΑ, ΣΕΙΡΙΟΣ ΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΩΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΗΣΑΝ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΤΑ 7 ΕΦΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΑΥΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ». 

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ, ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΝΝΟΙΑ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ, ΑΝΘΡΩΠΕ ΕΛΛΗΝ, ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΠΟΥ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΣΩΣΤΑ, ΑΠΟΛΥΤΑ, ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΤΙΣΗ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΛΥΣΗ, ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ, ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΚΑΤΑΡΧΑΣ, ΕΙΝΑΙ 2 ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ, 2 ΔΥΟ ΕΝΝΟΙΕΣ ΣΕ ΜΙΑ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ.

Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ, ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. 2 ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΛΛΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ Η ΕΝΝΟΙΑ, Η ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΕΝΝΟΙΑ, ΜΙΑ ΑΛΛΑ ΕΝΩΜΕΝΗ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙ? ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ Ή ΟΛΑ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΥΓΙΗ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΥΤΤΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΣΟΥ. ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ! ΧΩΡΙΣ ΕΝΩΣΗ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. 

ΤΩΡΑ, ΕΑΝ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ Ή ΕΑΝ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΟΥ, ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ. ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ, ΕΙΤΕ ΕΚΤΟΣ ΕΙΤΕ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΙΔΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ. 

ΑΡΑ, ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΟΤΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΤΟΜΙΚΟ. ΑΡΑ, Ο ΑΤΟΜΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΤΟΜΙΚΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΟΡΦΗΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ. ΑΡΑ, ΑΣ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ Ο ΑΤΟΜΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ. ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΤΟΜΙΚΟ ΕΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΤΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΩΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΩΣ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ, ΩΣ ΠΟΤΕ ΥΠΑΡΚΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ. 

ΑΡΑ, ΤΙ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ, ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ, ΙΕΡΑΤΕΙΑ, ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ, ΤΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΥΒΡΙΔΙΑΚΑ ΣΠΕΡΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ, ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ; ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ; ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ; ΜΑΛΙΣΤΑ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΡΩΣΤΑ, ΟΛΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΔΟΓΜΑΤΟΣ, 6.500 ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΔΟΓΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ, ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΕΕΕ;

 ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΜΟΥ, ΕΑΝ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΡΡΩΣΤΟΙ Ή ΑΥΤΟΙ. ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ, ΔΙΟΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΚΑΘΕ ΨΕΥΔΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΘΕ ΑΛΗΘΕΙΑΣ. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ «ΔΗΜΟ» ΚΑΙ ΤΟ «ΚΡΑΤΙΑ». ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ, Η ΕΣΤΙΑ, Ο ΝΑΟΣ, Ο ΒΩΜΟΣ. Ο ΒΩΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΕΥΔΩΣ ΣΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΙΟ ΣΦΑΓΗΣ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΕΣΤΙΑ ΕΝΩΣΗΣ, ΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΛΩΝ ΣΑΣ, ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ Ή ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ Ή ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΚΟΜΗ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΙΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΝΟΣ ΝΑΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΩΜΟΣ, ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ. 

ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΝΙΚΩΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ «ΑΡΧΑΙΑ» Ή «ΑΡΧΑΙΟ». ΠΡΙΝ 2.000.000 ΧΡΟΝΙΑ? ΠΡΙΝ 5.000.000 ΧΡΟΝΙΑ? ΠΡΙΝ 50.000 ΧΡΟΝΙΑ, ΕΠΟΧΗ ΜΗΝΩΑ; Ή ΠΡΙΝ 25.500 ΧΡΟΝΙΑ, ΕΠΟΧΗ ΙΑΣΩΝΑ; Ή ΠΡΙΝ 200.000 ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΠΟΧΗ ΕΛΛΗΝ? ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ, ΠΡΙΝ 2.300.000 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ, ΜΙΛΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ; Ή ΓΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΑΥΤΑ? Ή ΜΗΠΩΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΡΩΜΑΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ, ΟΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΑ ΖΩΑ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ; ΔΙΟΤΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΜΙΑΡΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΑΡΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΒΩΜΟΥ, ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΕΝΝΟΙΩΝ ΑΛΛΟΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΑΝΤΕΣΤΡΕΨΑΝ, ΑΛΛΑ ΧΑΡΑΞΑΝ ΜΕ ΚΑΜΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΥΛΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΜΟΥ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.

 Η ΚΑΜΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΗΣ Ή ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΥΠΟ. Ο ΤΡΟΥΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΠΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ.

ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΚΑΠΕΛΟ, ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ, ΙΕΡΕΙΣ, ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ, ΦΕΣΙ ΟΙ ΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΤΡΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΔΥΝΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΖΩΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΗ. Η ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ! ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΕΜΟ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, ΟΥΤΕ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΕΞΩ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ. ΑΚΟΜΗ, ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΩΣ ΤΡΟΥΛΟΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΑΙ ΕΣΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΩΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΟΥ Ή ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ. ΕΣΥ ΤΟ ΧΕΙΡΙΖΕΣΑΙ, ΟΧΙ Ο ΤΡΟΥΛΟΣ ΕΣΕΝΑ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΟΥΤΕ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ, ΤΟΝ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΟΒΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ, ΩΣ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ.

ΑΡΑ ΤΕΛΙΚΑ, ΠΟΙΟΝ ΕΝΝΟΟΥΝ ΑΡΧΑΙΟ ΤΑ ΖΩΑ; ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΑΛΛΟΣ ΑΡΧΑΙΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ; ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΡΙΖΕΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΓΩΓΗ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΠΡΟΠΑΤΟΡA; ΑΡΧΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ, ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ. 

ΑΡΑ, Ο ΒΩΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΣΤΙΑ, ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ 0 ΜΗΔΕΝ ΚΑΘΕ ΝΑΟΥ.

ΠΗΓΗ: https://www.aitherikigrafi.gr/epilogos-kai-kleisimo-toy-seirioy-b-g