ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΗΛΙΟΣ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ, ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΓΕΝΟΥΣ


ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΜΔΑ, ΤΗΣ ΠΑΝΙΕΡΗΣ ΜΕΣΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΙΣΟΖΥΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ, ΤΩΝ 2 ΔΥΟ ΠΑΝΙΕΡΩΝ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑΔΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟΧΑΡΤΗ ΤΩΝ 27 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΝΙΕΡΟ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΟ, ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΩΣ «ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ», ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΩΝ ΑΚΟΜΗ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΚΩΝ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΛΑΜΔΑ, Η ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΑ ΥΠΕΡΜΕΣΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΣΟΖΥΓΙΑΣ ΤΗΣ, ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΟ.

ΑΔΙΚΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΓΗΙΝΟ ΤΟΠΩΝΥΜΙΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΕΝΩ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΜΕΣΟΤΗΤΑΣ ΛΑΜΔΑ Λ ΤΟΥ ΑΛΦΑ ΩΜΕΓΑ ΚΟΣΜΟΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.
ΜΕ ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΙΑ ΛΟΓΙΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΤΟ 16 ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΛΑΜΔΑ, ΟΠΟΥ ΣΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΧΑΡΤΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ Γ1, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΥΚΛΙΚΗ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ 16 ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟΥ ΑΣΤΡΟΥ «ΒΕΡΓΙΝΑ», ΟΠΟΥ 8 ΟΧΤΩ ΟΛΙΚΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ Ι ΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΧΑΡΤΗ ΤΩΝ 27 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ ΜΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ, ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΜΕΣΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΩ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
16 ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΑΣΤΕΡΙ ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΩΝ 27 ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ, ΤΩΝ 2 ΔΥΟ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑΔΩΝ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ, ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ ΙΣΟΖΥΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΕΣΟΤΗΤΑ ΤΟ ΛΑΜΔΑ. ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΔΕΣ ΤΩΝ 16 ΔΕΚΑΕΞΙ ΛΑΜΔΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΟ ΜΑΣ.

«ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ, ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΗΛΙΠΠΟΣ Ο Α΄ ΑΛΦΑ».
ΤΟ 16 ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΑΣΤΡΟ ΤΗΣ «ΒΕΡΓΙΝΑΣ» ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕ 16 ΛΑΜΔΑ ΑΡΧΙΚΩΣ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΡΡΟΠΑ ΛΑΜΔΑ ΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΝΕΑ 16 ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΑ ΑΣΤΡΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΕΡΟΥ ΛΑΜΔΑ. 
«ΕΑΝ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΟ 16 ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΑΣΤΡΟ, ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΛΑΜΔΑ, ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ, ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ»
ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ 16 ΔΕΚΑΕΞΙ ΛΑΜΔΑ ΕΝ ΣΕΙΡΑ, ΟΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΛΑΜΔΑ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ 16 ΔΕΚΑΕΞΙ ΛΑΜΔΑ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΔΙΑΤΑΞΗ ΚΑΙ 15 ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΛΑΜΔΑ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΔΙΑΤΑΞΗ, ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ 16 ΑΚΤΙΝΟΥ ΑΣΤΡΟΥ, ΔΙΑΘΕΤΕΙ 16 ΛΑΜΔΑ ΑΝΩ ΚΑΙ 15 ΛΑΜΔΑ ΚΑΤΩ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ, ΕΧΕΙ: 16 + 15 = 31, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ 13 (31), ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ 31 = 3 + 1 = 4 ΤΕΣΣΕΡΑ, ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ 13 ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ, ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΩΜΕΓΑ.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΤΟΥ 16 ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΤΗΣ ΜΕΣΟΤΗΤΑΣ ΛΑΜΔΑ «ΒΕΡΓΙΝΑΣ», ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ 16 ΔΕΚΑΕΞΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΛΑΜΔΑ ΤΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ, ΩΣ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ Μ ΜΙ, ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ.
ΤΑ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ ΜΙ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΩ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ. ΚΑΙ Ο ΑΝΩ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΜΑΣ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΜΑΣ.
ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ:
15 ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΜΙ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΝΩ ΜΕΡΟΣ, «ΚΟΣΜΟ», ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΜΑΣ ΤΩΝ 16 ΔΕΚΑΕΞΙ ΛΑΜΔΑ.
ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΜΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΜΑΣ.
14 ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ ΜΙ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΜΑΣ ΤΩΝ 16 ΔΕΚΑΕΞΙ ΛΑΜΔΑ ΟΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΜΙ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ: 15 + 14 = 29 ΕΙΚΟΣΙ ΕΝΝΕΑ.
29 ΜΙ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 16 ΔΕΚΑΕΞΙ ΕΝΩΜΕΝΑ ΛΑΜΔΑ. ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟ 29, ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ: 2 + 9 = 11 ΕΝΔΕΚΑ. ΜΑΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ 2 ΔΥΟ ΜΟΝΑΔΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ, ΤΟ ΛΑΜΔΑ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΛΑΜΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΙ ΚΑΙ ΔΗ, 2 ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ, ΟΠΩΣ:
ΤΟ ΜΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΑΜΔΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΛΑΜΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΙ.
ΕΤΣΙ, ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΟ 11 ΕΝΔΕΚΑ, ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ 11 = 1 + 1 = 2 ΔΥΟ, ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΜΑΣ ΤΩΝ 16 ΔΕΚΑΕΞΙ ΛΑΜΔΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 2 ΔΥΟ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ: ΤΟ ΛΑΜΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙ, ΕΚΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΩΝ ΔΙΕΡΓΑΣΙΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ.
ΤΩΡΑ, ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ ΜΙ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΥΚΛΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΟΥ ΤΩΝ 16 ΔΕΚΑΕΞΙ ΑΚΤΙΝΩΝ, «ΗΛΙΟΣ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ», ΤΩΝ 16 ΔΕΚΑΕΞΙ ΛΑΜΔΑ.
ΣΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΣΧΗΜΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ:
ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΗΜΑΤΑ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ «ΗΛΙΟ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ», ΤΟ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΜΕΣΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΛΑΜΔΑ, ΟΠΟΥ ΣΤΟ Α΄ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ 16 ΔΕΚΑΕΞΙ Λ ΛΑΜΔΑ, ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΙΚΟ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟ ΤΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ, ΚΑΙ 16 ΔΕΚΑΕΞΙ Μ ΜΙ, ΟΠΟΥ ΤΑ Μ ΜΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟ ΣΧΗΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑ.
ΣΤΟ Β΄ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ «ΗΛΙΟ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ», ΟΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ 8 ΟΧΤΩ ΜΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΜΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΥΟ 2 ΜΙ, ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΩΝ 16 ΔΕΚΑΕΞΙ ΛΑΜΔΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΙΔΙΟΙ ΗΛΙΟΙ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ, ΟΛΟ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΙ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ, ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ 16 ΔΕΚΑΕΞΙ ΛΑΜΔΑ ΚΑΙ ΤΑ 8 ΟΧΤΩ ΜΙ ΚΑΙ 16 ΜΙ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΩΣ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΒΑΘΟΣ ΚΑΙ ΒΑΘΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΤΟΥ 16 ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟΥ «ΗΛΙΟΥ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ».
ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΟΥ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ, ΟΤΙ ΤΟ ΛΑΜΔΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΜΟΝΑΔΑ ΛΑΜΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΜΙ Μ.
«ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΙ ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ 3 ΤΡΙΑ ΛΑΜΔΑ: 2 ΔΥΟ ΛΑΜΔΑ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΑΜΔΑ Λ ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ».
ΒΕΒΑΙΑ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ, ΟΤΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ, ΤΟ 16 ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΗΛΙΑΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ. ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ, ΚΟΣΜΙΚΗ ΗΛΙΑΚΗ ΑΚΤΙΝΑ, ΠΟΥ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΤΗΣ ΣΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΛΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΜΕ: ΤΟ 16 ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΑΣΤΡΟ, ΗΛΙΟΣ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ ΜΕ ΤΑ 16 ΔΕΚΑΕΞΙ ΛΑΜΔΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟ ΤΟΥ ΣΧΗΜΑ.
ΟΜΩΣ, ΣΥΝΕΧΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ, ΛΑΜΔΑ ΚΑΙ Μ ΜΙ.
ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΧΗΜΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ Γ1, ΟΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ΜΕ 8 ΟΧΤΩ ΟΛΙΚΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΩΝ 27 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ ΜΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ, ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ 8 ΟΧΤΩ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ ΤΟΥ ΑΛΦΑ ΚΑΙ 8 ΟΧΤΩ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ. 8 ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΦΑ ΚΑΙ 8 ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ. ΔΗΛΑΔΗ 2 ΔΥΟ 8 ΟΧΤΩ, ΔΥΟ ΑΠΕΙΡΑ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΞΟΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΥΚΛΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΟΛΙΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΗΣ «ΒΕΡΓΙΝΑΣ» ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥΣ.
ΟΠΟΥ 8 ΟΧΤΩ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΕΙΡΟ Α ΚΑΙ 8 ΟΧΤΩ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΠΕΙΡΟ Ω, ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ:
8 ΑΠΕΙΡΟ
8 ΑΠΕΙΡΟ +
16 ΔΕΚΑΕΞΙ,
ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ 10 ΔΕΚΑΔΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ 6 ΕΞΙ, ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΕΛΕΙΟ 6 ΕΞΙ ΙΩΤΑ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ.
ΟΠΟΥ ΟΤΑΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΟΥΜΕ ΤΟ 16 ΔΕΚΑΕΞΙ: 1 + 6 = 7 ΕΦΤΑ, ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ 7 ΕΦΤΑΕΠΙΠΕΔΗ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ. ΜΑΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΥΤΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΤΟ 7 ΕΒΔΟΜΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ, ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΖΕΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΖΕΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ 7 ΕΦΤΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗΣ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ, ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΑ 7 ΕΦΤΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ:
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΤΗΣ ΚΑΘΕ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑΔΑΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΤΟΥΣ:
1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 6 + 7 + 8 + 9 + 10 + 11 + 12 + 13 = 91 = 9 + 1 = 10 = 1 + 0 =
1 ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ.
ΟΠΟΥ:
8 ΟΧΤΩ 13 «ΔΕΚΑΤΡΙΑΔΕΣ» ΜΟΝΑΔΕΣ Ι ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ ΜΑΣ
ΚΑΙ
8 ΟΧΤΩ 13 « ΔΕΚΑΤΡΙΑΔΕΣ» ΜΟΝΑΔΕΣ Ι ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ ΜΑΣ
8 ΟΧΤΩ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ
8 ΟΧΤΩ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ
8 + 8 = 16 = 1 + 6 = 7 ΕΦΤΑ
ΟΙ 16 ΔΕΚΑΕΞΙ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΧΑΡΤΗ, ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΟ 7 ΕΦΤΑ, ΤΗΝ 7 ΕΦΤΑΕΠΙΠΕΔΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.
ΑΚΟΜΗ, ΣΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΡΙΘΜΗΣΕΙΣ ΤΩΝ 16 ΔΕΚΑΕΞΙ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑΔΩΝ, ΟΠΟΥ ΕΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΤΙΣ 16 ΔΕΚΑΕΞΙ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑΔΕΣ, ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ:
13 + 13 + 13 + 13 + 13 + 13 + 13 + 13 + 13 + 13 + 13 + 13 + 13 + 13 + 13 + 13 =
208 ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΟΧΤΩ,
ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟ 208, ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ: 2 + 0 + 8 = 10 ΔΕΚΑ, ΟΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΙΕΡΗ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΔΕΚΑΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΤΟ ΔΕΚΑ 10 = 1 + 0 = 1 ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΑ. ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 1 ΕΝΑ, ΟΠΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΧΑΡΤΗ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Ο 16 ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟΣ ΗΛΙΟΣ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ 1.
ΚΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΑ Ι, 1 ΕΝΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΧΑΡΤΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΑ 1 ΕΝΑ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΙΚΟΥ ΥΠΕΡΟΠΛΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΗΡΩΕΣ, ΓΙΑ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΟΘΕΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ.
ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟΧΑΡΤΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΣΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ Γ1, ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΜΑΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΟ ΜΑΣ, ΗΛΙΟΣ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ.
ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΗΜΑ ΜΑΣ, ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΥΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΟ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ.
ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ 16 ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟΥ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΟΥ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ 16 ΔΕΚΑ ΕΞΙ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ, «ΟΠΛΑ» Λ Μ ΟΠΟΥ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ Η ΙΔΙΑ 16 ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΟΥ ΕΩΣ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΒΑΘΟΣ ΚΑΙ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΟΥ ΜΑΣ, «ΗΛΙΟΣ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ».
ΑΡΑ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΟ ΜΑΣ, Ο ΗΛΙΟΣ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ, ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΤΗΝ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ 16 ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ, «ΟΠΛΑ» ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΕΝΑΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ.
ΦΑΝΤΑΣΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΟ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΥΠΕΡΚΩΔΙΚΟΣ ΗΛΙΟΣ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ, ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΟ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΟ «ΗΛΙΟΣ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ» ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΝΟΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΗΡΩΑ Ή ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΘΑΡΑ, ΤΑ ΑΓΑΘΑ, ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΧΕΡΙΑ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ! ΑΡΚΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ, ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΡΕΤΗ!!
ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΟ ΜΑΣ Λ Μ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ, ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΛΟΤΗΤΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΜΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΜΔΑ, ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΟ ΜΑΣ.
Η ΕΚΡΗΞΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ, ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΙΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΟΠΛΟ. ΚΑΘΕ ΧΕΡΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ, ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΔΙΕΡΓΑΣΙΩΝ. ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ, ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ, ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ!!
ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΟ ΜΑΣ, ΤΟΝ «ΗΛΙΟ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ», ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΜΑΣ Λ Μ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ, ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ, ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΟ ΜΑΣ «ΗΛΙΟΣ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ», ΣΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΧΕΡΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ Ή ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΑ!!
ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ, ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ Ή ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΙΕΡΑ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ ΜΑΣ ΧΑΡΑΓΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΜΑΣ, ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΣΤΟΝ ΝΟΥ ΜΑΣ, ΤΟΤΕ Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΟ ΜΑΣ.
ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΝΑ ΝΟΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ ΤΟΥΣ!! ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΑΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!
ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΟΜΗ, ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΘΕΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΘΕΙΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ!!

ΠΗΓΗ: ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
"Η ΠΑΝΙΕΡΗ ΜΕΣΟΤΗΤΑ Λ ΛΑΜΔΑ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ"
ΤΟ ΛΑΜΔΑ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΕΣΟΤΗΤΑ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ: ΔΩΡΑ ΑΡΙΑΝΔΗ (ΓΚΙΟΥΡΑ)

ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ:


ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ