ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η «ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ» ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ROTHCHILD, Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ (4) ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΑΘΗΝΩΝ


Η «ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ» ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ROTHCHILD, Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ (4) ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥΣ  ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΑΘΗΝΩΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟ ΤΟ 1841 ΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑΜΕ ΑΝΤΙΚΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ !
ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΗΣ «ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ». ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΘΟΥΝ ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΥΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ.


ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΘΟΥΝ ΟΤΙ:
Α) Η «ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ» ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΜΙΑΣ ΕΓΚΥΡΗΣ ΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ «ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ» ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΞΕΧΡΕΩΝΕ Η ΕΛΛΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΟΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟΝ ΦΟΡΟ!
Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟ !!!.
Β) ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΠΟΣΟΒΗΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ
Γ) «Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ» ΜΕ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΚΑΛΕΙ ΤΟ «ΧΡΙΣΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»! ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!
ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΑ, ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ.


5Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ 5,5 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ !!
ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΚΕΔΩΝ