ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Άννα Δαβίτη για την αθώωση του Α. Σώρρα και την στάση των ΜΜΕ Ο Άδωνις Γεωργιάδης κρύφτηκε πίσω από την ασυλία του για να μην διωχθεί ποινικά




Διαβάστε εδώ τα πρακτικά του Δικαστηρίου: http://www.endcyprusdebt.com/courtorder/ Στις 28/6/2013 έγινε δίκη στο δικαστήριο Αθηνών με μηνυτή τον γνωστόν κ. Άδωνη Γεωργιάδη και κατηγορούμενο τον Αρτέμη Σώρρα. Το επίσημο δικαστήριο του Ελληνικού κράτους αθώωσε πανηγυρικά και τον κατηγορούμενο και η απόφαση ήταν καταπέλτης εναντίον των κατηγόρων του κ. Σώρρα. Η Άννα Δαβίτη σχολιάζει με καυστικό τρόπο και στηλιτεύει την στάση των ΜΜΕ για την αθώωση του Αρτέμη Σώρρα στο δικαστήριο.


Στις 26/6/2013 και 27/6/2013 στάλθηκε Δελτίο Τύπου σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (Τηλεόραση, Ράδιο, Εφημερίδες κλπ) για την κάλυψη της Δίκης που θα γινόταν στις 28/6/2013 εναντίον του Αρτέμη Σώρρα. Κανένα από τα μεγάλα κανάλια, εφημερίδες και ραδιοφωνικοί σταθμοί δεν ανταποκρίθηκαν, κράτησαν σιγή ιχθύος!




Ο Εισαγγελέας κινήθηκε αυτεπάγγελτα κατά του Άδωνι Γεωργιάδη για τα 600 δις καθώς πρόεκυπταν υπόνοιες για την τέλεση αδικημάτων όπως της ψευδούς ανομωτί κατάθεσης και της ψευδούς μήνυσης.


Έπειτα την πρώτη δίκη για τα 600 δις τον Ιούνιο του 2013 (67650/2013) ο εισαγγελέας κινήθηκε αυτεπάγγελτα κατά του Άδωνι Γεωργιάδη για τυχόν ψευδή καταμήνυση και ψευδή ανομωτί κατάθεση. Ο Εισαγγελέας είχε δικαίωμα βάση του νόμου να ασκήσει έφεση εντός 30 ημερών. Ο Γεωργιάδης δεν έκανε έφεση στην απόφαση.




Όταν έφτασε η υπόθεση στην βουλή ο Γεωργιάδης παρακαλούσε μέσα στην βουλή να μην αρθεί η ασυλία του και δικαστεί. Υποβίβασε το γεγονός λέγοντας πως ο Αρτέμης Σώρρας πούλησε διαστημική τεχνολογία στον Ομπάμα και τα 600 δις προέρχονται λόγω αυτής της συναλλαγής.

Ισχυρίστηκε μέσα στην βουλή πως η αυτεπάγγελτη μήνυση από τον Εισαγγελέα ήταν πολιτική δίωξη κατά του προσώπου του.


O εισαγγελέας κινήθηκε αυτεπάγγελτα κατά του Άδωνι Γεωργιάδη για τα 600 δις