ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ (ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ)

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ  «ΣΩΜΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΑΖΙ, ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑΣ: ΣΩΜΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ, ΣΩΜΑ ΛΙΜΕΝΙΚΟ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑ, ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Κ.Α.»,

 ΑΡΑ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ, ΩΣ ΤΟ 12 ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟ ΘΟΛΩΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ, ΤΟΥ 12 ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟΥ ΣΤΕΡΕΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΟΣΜΟΣΩΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΟΡΚΩΝ – ΝΟΜΩΝ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΜΕ 12 ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΗ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΚΟΣΜΟΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΟΥ.

ΒΕΒΑΙΑ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΑΣ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ
5 ΠΕΝΤΕ ΤΜΗΜΑΤΑ, ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ. ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ, ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΤΑ 12 ΔΩΔΕΚΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ Η ΤΑΥΤΙΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΤΟΝ 666 ΚΑΙ ΤΗΝ 12 ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ, ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ!!

ΤΑ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΣΕΙΡΑΣ, ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ, ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΘΕ ΩΣ ΣΑΡΚΙΟ. ΟΜΩΣ, Η ΔΙΑΤΑΞΗ ΑΥΤΗ ΑΛΛΑΖΕΙ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΑΥΤΗΝ, ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ.

ΟΜΩΣ, ΑΣ ΑΡΧΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ σωμα του ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΚΟΣΜΟΚΩΔΙΚΟ 12 ΔΩΔΕΚΑ, ΟΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΡΗ, ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ Η ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΟΥ.Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΠΟΥ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΑΣ??? ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ, ΤΟ ΟΡΘΟ, ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟ!! ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΣΑΣ ΥΠΑΡΞΗΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥΣ!! ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΤΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚ
Α, ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΟΛΙΑ ΓΕΛΟΙΑ ΑΝΟΗ ΧΑΩΔΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΤΗΝΩΔΕΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ!!! ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΑ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ, ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Η ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ, Η 12 ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΗ ΜΟΝΑΔΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΤΑΞΗ.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενοΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΕΡΚΩΔΙΚΩΝ ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΚΟΣΜΟΟΝΟΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΟΣ, ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ, ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟΤΕΛΙΚΟ ΚΩΔΙΚΟ, ΟΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ. ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΟΜΩΣ, ΟΙ ΚΟΣΜΟΚΩΔΙΚΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΚΟΣΜΟΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΑΣ, ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙΣ. ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΤΑ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΕΧΟΥΜΕ:
Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενοΗ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ Ο ΜΗΔΕΝ ΤΟΥ 7 ΕΒΔΟΜΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ, ΤΟΥ ΖΕΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ 7 ΕΦΤΑ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ 0 ΜΗΔΕΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 7 ΕΦΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ 7 ΕΒΔΟΜΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΖΕΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ 7 ΕΦΤΑΕΠΙΠΕΔΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.
ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΣΤΟ ΣΧΗΜΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ:
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΑΥΤΗΝ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ΤΟ 7 ΕΦΤΑ, 25 = 2 + 5 = 7 ΕΦΤΑ, ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΡΟΣΘΕΣΗΣ, ΟΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ 2 ΔΥΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο 13ΟΣ ΔΕΚΑΤΟΣ ΤΡΙΤΟΣ, Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΩΜΕΓΑ ΚΑΙ
6 28 10 16 2 8
6 1 1 7 2 8
769
ΤΟ 5 ΠΕΝΤΕ, Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.
ΑΡΑ, Ο ΙΕΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΣΑΡΚΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ 7 ΕΦΤΑ.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενοΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ 8 ΟΧΤΩ ΑΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟ 9 ΕΝΝΕΑ, Η ΙΔΙΑ Η 9 ΕΝ ΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ 89, Η ΑΠΕΙΡΗ 8 9 ΕΝ ΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ,

ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΩΝΣΗ ΤΟΥ 89, ΕΧΟΥΜΕ 8 + 9 = 17 ΔΕΚΑΕΦΤΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ, ΤΟ ΘΕΜΕΛΙΟ ΤΟΥ 89.

ΚΑΙ ΤΟ 17 ΣΗΜΑΙΝΕΙ: Η ΜΟΝΑΔΑ Ι ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ 7 ΕΒΔΟΜΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΖΕΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ 7 ΕΦΤΑΕΠΙΠΕΔΗΣ ΘΕΙΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ αλφα ΚΑΙ ΤΟΥ ωμεγα, ΟΠΟΥ ΟΤΑΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΟΥΜΕ ΤΟ 17, ΕΧΟΥΜΕ 1 + 7 = 8 ΟΧΤΩ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ.
Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΤΟΥ ΕΝΣΥΝΗΔΕΙΤΟΥ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ 6 ΕΞΙ, ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΙΩΤΑ ΤΟΥ 2 ΔΥΟ, ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ 13ΟΥ ΔΕΚΑΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ, ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ, ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ, ΟΠΟΥ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ ΤΟΥ 62 = 6 + 2 = 8 ΟΧΤΩ.
ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΚΩΔΙΚΟ 8 ΟΧΤΩ, ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ, ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΚΟΣΜΟΚΩΔΙΚΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ.
ΑΡΑ, Ο ΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΝΣΥΝΗΔΕΙΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ 8 ΟΧΤΩ

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ 9 ΕΝΝΕΑ, Η 9 ΕΝ ΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ 7 ΕΒΔΟΜΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΖΕΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ 7 ΕΦΤΑΕΠΙΠΕΔΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ 97 = 9 + 7 = 16 ΔΕΚΑ ΕΞΙ.
ΟΠΟΥ Η 9 ΕΝ ΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ 7 ΕΒΔΟΜΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ 7 ΕΦΤΑΕΠΙΠΕΔΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι (16), ΤΟΥ 6 ΕΞΙ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΙΩΤΑ ΤΗΣ 9 ΕΝ ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.
ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟ 16 = 1 + 6 = 7 ΕΦΤΑ. ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ 7 ΕΒΔΟΜΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΖΕΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΥΠΕΡΚΩΔΙΚΟΣ 7 ΕΦΤΑ ΤΗΣ ΕΦΤΑΕΠΙΠΕΔΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ
ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟΥ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ 70 ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ. 7 ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ. ΟΠΟΥ ΣΤΟ 70 ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ 0 ΜΗΔΕΝ ΤΟΥ 7 ΕΦΤΑ, ΤΟΥ 7 ΕΒΔΟΜΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ 7 ΕΦΤΑΕΠΙΠΕΔΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ, ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥ 70, ΕΧΟΥΜΕ 7 + 0 = 7 ΕΦΤΑ.
ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ, Η ΒΑΣΗ ΚΑΙ Η ΚΟΣΜΟΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ 7 ΕΦΤΑ.
〰〰〰
Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η 9 ΕΝ ΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ 2 ΔΥΟ, ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ, ΤΟΥ 13ΟΥ ΔΕΚΑΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ. ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟ 92, ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ: 9 + 2 = 11 ΕΝΔΕΚΑ.
ΟΠΟΥ ΤΟ 11 ΕΝΔΕΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η 1 ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, 1 ΕΝΑ, ΜΟΝΑΔΑ Ι ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΔΕΚΑΔΑ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.
ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΜΩΣ, ΟΤΑΝ ΣΥΝΑΝΤΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΚΩΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΑΠΟ ΤΟ 13, 12, 11, 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 13 ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΜΕΤΡΗΣΗ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΣΥΜΠΙΕΖΟΥΜΕ ΤΟ 10, 11, 12, 13. ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΤΟΥ, ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΙΕΣΟΥΜΕ. ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΣΜΟΜΕΤΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΠΙΕΖΟΥΜΕ ΤΟ 10, 11, 12, 13.
ΑΡΑ, Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΣΥΝΗΔΕΙΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ 11 ΕΝΔΕΚΑ, ΟΠΟΥ ΕΑΝ ΣΥΜΠΙΕΣΟΥΜΕ ΤΟ 11 ΕΝΔΕΚΑ, ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ: 11 = 1 + 1 = 2 ΔΥΟ.
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟ 11 ΕΝΔΕΚΑ, ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ 2 ΔΥΟ, ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΩΜΕΓΑ, ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ 13Ο ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΣΥΝΗΔΕΙΤΟΥ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ
ΟΤΙ ΤΟ 6 ΕΞΙ, ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΙΩΤΑ ΤΟΥ 5 ΠΕΝΤΕ ΘΕΙΟΥ. ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ 6 ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ 5.
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥ 65 = 6 + 5 = 11 ΕΝΔΕΚΑ , ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ.
ΑΡΑ, Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΣΥΝΗΔΕΙΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ 11 ΕΝΔΕΚΑ.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η 9 ΕΝ ΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ 7 ΕΦΤΑ, ΤΟΥ 7 ΕΒΔΟΜΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΤΗΣ 7 ΕΦΤΑΕΠΙΠΕΔΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ.
ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥ 97, ΕΧΟΥΜΕ 9 + 7 = 16 ΔΕΚΑΕΞΙ, Η ΜΟΝΑΔΑ 1 ΟΛΟΤΗΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ 6 ΕΞΙ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΙΩΤΑ ΜΕ Ο,ΤΙ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΚΟΣΜΙΚΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ, 1 ΕΝΑ ΚΑΙ 6 ΕΞΙ, ΟΠΟΥ Η ΤΕΛΙΚΗ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥ 16 = 1 + 6 = 7 ΕΦΤΑ.
Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΟΣ ΥΠΕΡΚΩΔΙΚΟΣ 7 ΕΦΤΑ, Η ΙΔΙΑ Η 7 ΕΦΤΑΕΠΙΠΕΔΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΣΥΝΗΔΕΙΤΟΥ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΤΟ 52 ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ 7 ΕΦΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΟΣΜΟΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΥΠΕΡΚΩΔΙΚΩΝ ΤΟΥ 5 ΠΕΝΤΕ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΘΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥ 2 ΔΥΟ, ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΩΜΕΓΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ 13Ο ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ. ΑΡΑ, Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΣΥΝΗΔΕΙΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ 7 ΕΦΤΑ.
Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
ΣΗΜΑΙΝΕΙ 100 ΕΚΑΤΟ ΣΥΝ ΤΟ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ, 10 ΔΕΚΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ Ι ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ, ΠΟΥ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΣΥΝΗΔΕΙΤΟΥ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΚΩΔΙΚΗ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥ, ΕΧΟΥΜΕ: 113 = 1 + 1 + 3 = 5 ΠΕΝΤΕ. Ο ΥΠΕΡΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΘΕΙΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενοΗ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟΚΩΔΙΚΩΝ ΤΟΥ ΥΠΕΡΣΥΝΗΔΕΙΤΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΟΣΜΟΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΚΟΣΜΙΚΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΔΙΕΡΓΑΣΙΩΝ, ΤΟ 6 ΕΞΙ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΙΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟ 8 ΟΧΤΩ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΗ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ 6 ΕΞΙ.
ΑΡΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥ 68 = 6 + 8 = 14, Η 1 ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ 13ΟΥ ΔΕΚΑΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ, Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ωμεγα, ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ 13ΟΥ ΔΕΚΑΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ (4 ΤΕΣΣΕΡΑ) ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ ΤΟΥ 14, ΕΧΟΥΜΕ 1 + 4 = 5 ΠΕΝΤΕ. ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΘΕΙΟ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ.
ΑΡΑ, Ο ΥΠΕΡΚΩΔΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΣΥΝΗΔΕΙΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ 5 ΠΕΝΤΕ.

ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΡΟΥΣ 
ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΑΙ ......

https://www.facebook.com/groups/1109302612750933/?ref=nf_target&fref=nf