ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΑ ΚΩΔΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΕΛΛΑΣ


ΤΑ ΚΩΔΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΕΛΛΑΣ

ΑΡΧΙΚΑ ΜΑΝΤΕΙΟ, ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΝΕΩΤΕΡΟ ΟΝΟΜΑ, ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΘΕΙΕΣ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΝΤΕΙΟ


«ΜΑΝΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ, ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΕΙΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΑΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΙ». 

ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΑΝΤΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ, ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ 9 ΕΝΝΕΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.  

ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ: 


ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΚΩΔΙΚΟ ΘΕΙΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΤΟΥ 7 ΕΒΔΟΜΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΘΕΙΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ.  

ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ, ΜΑΣ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΘΕΙΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΟΠΩΣ: ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΝΙΕΡΕΣ ΘΕΙΕΣ ΚΟΣΜΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΕΡΟΥ ΘΕΙΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ 33 ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗΣ, ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ. 

1 ΜΙΑ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΩΝ 33 ΤΡΙΑΝΤΑ ΤΡΙΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΘΕΙΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΤΙΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΘΕΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ, ΤΙΣ 18 ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΑΚΕΣ ΘΕΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 3 ΤΡΕΙΣ ΘΕΙΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ 12 + 18 + 3 = 33 ΤΡΙΑΝΤΑ ΤΡΙΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 33 ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ 9 ΕΝΝΕΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ


ΑΡΑ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΗΣΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΙΟ ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ 9 ΕΝΝΕΑ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ:


ΑΡΑ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 


ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ 

ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ. 


ΜΕ ΤΑΞΕΙΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΟΛΥΝΟΥΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΦΕΡΑΝ ΠΑΝΤΑ ΑΝΩ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΝΕΤΕΙΡΑΣ ΧΘΟΝΑΣ ΠΟΥ ΕΝΣΑΡΚΩΘΗΚΑΝ, ΟΠΟΥ:  

ΣΠΑΡΤΗ-ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ, ΑΘΗΝΑ-ΑΘΗΝΑΙΟΣ, ΑΧΑΙΑ-ΑΧΑΙΟΣ, ΗΛΕΙΑΗΛΕΙΟΣ, ΘΗΒΑ-ΘΗΒΑΙΟΣ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ, ΚΕΛΤΙΑ-ΚΕΛΤΗΣ, ΠΕΡΣΙΑ-ΠΕΡΣΗΣ, ΑΙΓΥΠΤΟΣ-ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ, ΛΙΒΥΗ-ΛΙΒΥΟΣ, ΙΒΗΡΙΚΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ-ΙΒΗΡΑΣ, ΚΡΗΤΗ-ΚΡΗΤΙΚΟΣ, ΚΥΠΡΟΣ-ΚΥΠΡΙΟΣ, ΜΥΤΙΛΗΝΗΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ, ΙΛΥΡΡΙΑ-ΙΛΥΡΡΙΟΣ, ΠΟΝΤΟΣ-ΠΟΝΤΙΟΣ, ΚΟΛΧΙΔΑΚΟΛΧΙΔΙΟΣ, ΙΑΠΩΝΙΑ «ΑΠΩ ΙΩΝΙΑ»-ΙΑΠΩΝΑΣ, ΠΟΔΕΙΔΩΝΙΑΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟΣ, ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ-ΑΤΛΑΝΤΙΟΣ, ΔΩΔΩΝΗ-ΔΩΔΩΝΕΟΣ, ΑΡΓΟΣ-ΑΡΓΕΙΟΣ, ΘΡΑΚΗ-ΘΡΑΚΙΩΤΗΣ, ΙΝΔΙΑ-ΙΝΔΟΣ, ΡΟΔΟΣ-ΡΟΔΙΤΗΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ, ΑΠΕΙΡΑ ΑΚΟΜΗ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΚΩΔΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΣΟΥ, ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΕ ΔΙΑΧΩΡΙΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΣΟΥ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ, ΤΟ


 ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ, ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟΛΥΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ, ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗΣ ΣΧΕΣΗΣ, ΤΟΤΕ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ. ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΥΠΑΡΞΗ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΓΕΙΩΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ. ΑΡΑ ΔΙΚΑΙΩΣ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΟΥ. ΟΤΑΝ ΣΥΝΑΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, ΟΛΟΙ ΡΩΤΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ: «ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?». ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.  

ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΑΠΑΝΤΕΣ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ. ΑΡΑ, Ο,ΤΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΞΑΧΘΕΙ ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΟΥΤΕ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5.000 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΡΑΤΗ, ΠΟΛΕΙΣ, ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ.  

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΕΠΕΙΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΔΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΣΗΜΑΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΤΙΣ ΕΒΑΛΑΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΤΣΙ, ΕΚΟΨΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΟΙΚΟΠΕΔΑ, ΑΝΟΑ, ΑΛΟΓΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ, ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.  

ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΚΡΗ, ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΩ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΜΗΔΕΝ ΜΑΝΤΕΙΟ ΔΕΛΦΩΝ, ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΖΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΠΟΥ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΜΙΚΡΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑΚΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΓΕΛΟΙΑ ΔΟΛΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑΔΙΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ. ΟΠΟΥ Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟ ΣΧΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΠΛΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΩΡΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΧΗΜΑ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥ ΗΤΑΝ Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗΣ ΔΟΛΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣΑΝ, ΣΚΛΑΒΩΝΑΝ, ΕΚΛΕΒΑΝ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΖΟΤΑΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ ΙΝΔΙΩΝ». ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ.

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΜΠΛΕ ΑΝΤΙ ΚΟΚΚΙΝΗΣ, ΦΕΡΟΥΝ ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΚΑΘΕΔΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ. 

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΛΟΓΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥ ΜΙΑΡΟΥ ΒΔΕΛΥΡΟΥ ΘΡΑΣΟΥΣ. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΩΣΟΥΝ ΠΟΛΥ, ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ.   

ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ, ΤΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΘΕΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΕΝΣΑΡΚΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΕΝΑ 1 ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ. 

ΟΠΟΥ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ, ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΘΕΙΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ:  

ΕΛ «ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΦΩΣ» ΚΑΙ ΛΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ «ΛΙΘΟΣ». 

ΑΡΑ, ΟΛΟ ΜΑΖΙ ΤΟ ΕΛΛΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΛΙΘΟΣ Ή ΛΙΘΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

ΑΡΑ, ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΘΕΙΟ ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΘΕΙΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΩΣ 1 ΕΝΑ ΕΛΛΑΝΙΟ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΕΛΛΑΣ «ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΛΙΘΟΣ» ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ.

  

ΤΟ ΓΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΥΛΙΚΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΑΙΑ.  

ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.  

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ, ΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ «ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ» ΤΟ ΑΡΤΕΜΗ, ΟΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ.  

ΑΡΑ, ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ ΘΕΙΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΓΑΙΑ-ΔΗΜΗΤΡΑΑΡΤΕΜΗ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ


ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΣ, ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΕΛΛΑΝΙΟ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΟΠΩΣ: 


ΟΤΑΝ ΕΝΩΣΟΥΜΕ, ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 54 ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ, 54 = 5 + 4 = 9 ΕΝΝΕΑ. ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 9 ΕΝΝΕΑ, Η ΙΔΙΑ Η 9 ΕΝΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΔΗΛΑΔΗ, Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΛΛΑΣ «ΓΑΙΑ - ΔΗΜΗΤΡΑ - ΑΡΤΕΜΗ» ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η 9 ΕΝΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ 9 ΕΝΝΕΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ 9 ΕΝΝΕΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ.  

ΑΡΑ, Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΛΙΘΟΣ ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΜΗΜΑ, ΤΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΕΙ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΛΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ.  

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΧΕΦΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΛΛΑΣ «ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΛΙΘΟΣ» ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ, ΧΩΡΟΣ??? ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ??? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΛΙΘΟΣ??? ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ??? ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ??? 

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ, ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ. ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙΤΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΩΣΕΤΕ ΠΩΣ ΜΕ ΤΟΣΗ ΑΝΟΗΣΙΑ, ΠΩΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΔΟΛΙΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΝΑ ΣΚΛΑΒΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ! 

ΣΚΕΨΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΚΟΜΗ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ! ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΘΕΙΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΩΝ ΣΟΥ!  

ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ, ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ  ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΩΣ Ο,ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ, ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ, ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ, ΑΚΡΙΒΩΣ Ο,ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΜΑΘΑΝ ΜΕ ΜΗ ΓΝΩΣΗ.  

ΑΡΑ, Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΘΕΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ «ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΛΙΘΟΣ» ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΟΛΟΝ ΦΩΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΟΠΟΥ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

«ΕΛΛΗΝ, ΤΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ. ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΟΛΟΝ ΦΩΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ» 

ΑΡΑ,               Ε  Λ  Λ  Α  Σ             ΚΑΙ           Ε  Λ  Λ  Η  Ν  

ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΣ ΘΕΙΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ,  Ε  Λ  Λ  Α  Σ  

ΚΑΙ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, Ε  Λ  Λ  Η  Ν  

ΑΡΑ, Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΜΕ ΘΕΙΑ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΝΙΕΡΩΝ ΘΕΙΩΝ ΝΟΜΩΝ-ΟΡΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ 9 ΕΝΝΕΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΘΕΙΑ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΕΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.  

ΑΡΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΘΕΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ, ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗΣ, ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΘΕΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ, ΟΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΩΝ, ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΥΛΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ,   

«ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ». 

ΑΡΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΛΛΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ 1 ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ,  

«ΚΡΑΤΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΔΥΝΑΜΗ, Η ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΔΥΝΑΜΗΣ». 

ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ, ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΗ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ ΤΟΥ, ΤΩΝ ΠΟΔΙΩΝ ΤΟΥ, ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ, ΤΩΝ ΑΥΤΙΩΝ ΤΟΥ, ΤΗΣ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗΣ ΚΟΙΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ, ΤΗΣ ΜΥΤΗΣ ΤΟΥ, ΤΗΣ ΑΦΗΣ ΤΟΥ, ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΟΥ, ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ ΤΟΥ. 

ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΑΙΟΥ ΤΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ, ΣΤΟ ΟΛΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ, ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΙΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΣ.  

Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΩΣ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, «ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΑ ΟΣΟΙ», ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΝΩΜΕΝΕΣ ΜΑΖΙ ΩΣ ΜΙΑ ΙΔΙΑ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΟΛΙΚΟ, ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Ι ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ. 

ΑΡΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΟΜΟΙΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΕΛΛΗΝ, ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΤΟ ΙΔΙΟ 1 ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟΝ 1 ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΣ. ΚΑΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ, ΜΙΑΡΟ, ΜΙΑΣΜΑΤΙΚΟ, ΟΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΛΛΑΣ.

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΑΚΚΑΣ

ΣΕΛΙΔΕΣ 2 ΕΩΣ 11

ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ

ΤΩΝ 3 ΤΡΙΩΝ ΠΑΝΙΕΡΩΝ ΘΕΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΩΝ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΗΣΜΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ

1ος ΜΑΝΤΕΙΟ ΔΕΛΦΩΝ
2ος ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΡΑ "ΧΕΟΠΑ"
3ος ΜΑΩΝΑ "ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟ ΜΑΤΣΟΥ-ΠΙΤΣΟΥ"