ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΩΝ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΘΕΙΩΝ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΩΝ

 ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΩΝ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΘΕΙΩΝ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΩΝ

ΣΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΩΝ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΘΕΙΩΝ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ, ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΟΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥΣ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΖΕΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΖΕΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΠΡΩΤΟ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ.

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ 12 ΔΕΔΕΚΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΚΑΙ ΩΣ 12ο ΔΩΔΕΚΑΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ, ΤΟΝ ΑΡΧΩΝ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ, ΤΟΝ ΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΥΔΑΤΙΝΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΥΔΑΤΙΝΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.
ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΑΣ

ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΩΝ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΘΕΙΩΝ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΩΝ
ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ, Η ΑΡΙΘΜΗΣΗ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ, ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΕΙΝΑΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ. ΚΑΙ ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΥΜΠΟΣ. ΑΡΑ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΗΣΕΙΣ Ή ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΕΙΡΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΚΟΣΜΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΤΗΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΚΟΣΜΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ.

ΩΣΤΟΣΟ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΗΡΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΑΞΙΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ, ΤΟ 12 ΔΩΔΕΚΑ.

ΑΡΑ, ΚΑΘΕ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ. ΕΤΣΙ ΕΜΕΙΣ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΟΛΥΜΠΙΟΥ.

Η ΚΑΘΕ ΔΙΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ, ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ, ΤΑ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΑ ΥΠΕΡΚΩΔΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΚΥΚΛΙΚΟ ΣΦΑΙΡΙΚΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ, ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.

ΩΣΤΟΣΟ, ΣΕ ΜΙΑ ΚΥΚΛΙΚΗ ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ Η ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΡΧΗ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ Η ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ Η ΙΔΙΑ Η ΑΡΧΗ, ΩΣ ΜΙΑ ΑΕΝΑΗ ΚΥΚΛΙΚΗ ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ, ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΥΚΛΙΚΕΣ ΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ, ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΙΣΜΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ:

ΔΕΞΙΑ – ΑΡΙΣΤΕΡΑ – ΠΑΝΩ – ΚΑΤΩ, ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ, ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ, ΣΥΝΧΡΟΝΩΣ, ΜΕ ΑΣΥΛΛΗΠΤΕΣ ΚΟΣΜΟΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΙΚΟΥ ΥΠΕΡΝΟΥ.
ΒΛΕΠΟΥΜΕ 2 ΔΥΟ ΚΥΚΛΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΜΕ ΤΑ 12 ΥΠΕΡΚΩΔΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΣΤΟ 1ο ΣΧΗΜΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΗ ΤΡΟΧΙΑ ΕΝΩ ΣΤΟ 2ο ΣΧΗΜΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗ ΤΡΟΧΙΑ.
ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΞΗ ΜΑΣ ΤΩΝ 2 ΔΥΟ ΣΧΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η 3 ΤΡΙΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η, ΦΩΣ-ΥΔΩΡ-ΑΙΘΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ, ΚΑΙ ΣΤΑ 2 ΔΥΟ ΣΧΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.

ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΤΡΙΑΔΑ ΕΝΩΜΕΝΗ: ΥΔΩΡ – ΦΩΣ – ΑΙΘΕΡΑΣ.

ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΟΤΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΥΔΩΡ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΥΔΩΡ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΖΕΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ, ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΙΑ ΔΙΑ- ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ. ΟΠΟΥ ΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΥΓΡΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ.

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΦΩΣ, ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΚΥΚΛΟ, ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΖΕΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ, ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΥΔΩΡ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΤΗΣ ΥΔΑΤΙΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΥΔΩΡ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΥΓΡΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ.

ΑΡΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΦΩΤΟΣ ΑΡΡΗΤΟΥ ΕΝ, ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΙΣΗΣ, ΟΠΟΥ ΑΥΤΗ Η ΥΨΙΣΤΗ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΣ, ΦΩΣ ΚΑΙ ΥΔΩΡ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ, ΟΛΥΜΠΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΙΘΕΡΑ, ΗΡΑ.

ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΚΟΣΜΟΜΟΝΑΔΩΝ, ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΟΥ ΥΠΕΡΚΩΔΙΚΟΥ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΑΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗ, ΟΠΩΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΧΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΑΣ ΑΥΤΗΝ.

ΣΕΛ. 652 – 657  ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ, ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΣΤΟ PDF ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΣΕΛΙΔΩΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ :  Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ 600

Ομάδα: Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ 600

ΠΗΓΗ : https://kosmotheasi.com

e-synews.gr