ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ! ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ? ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΠΟΙΑΝΟΥ? ΜΕ ΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ?ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΤΑ 27, ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΟΜΕΤΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΘΡΟΙΣΜΑ 9 ΕΝΝΕΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΝ ΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ. ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΜΙΛΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΟΥΣ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝΗΚΟΥΝ. ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΒΑΣΗ, ΡΙΖΕΣ, ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΣΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΔΙΕΣΠΕΙΡΑΝ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΥΜΒΟΛΟ ΟΤΙ ΤΟ ΒΡΗΚΑΝ ΣΕ ΠΛΑΚΑ Ή ΧΑΡΑΞΗ.

ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ? ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ? ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΠΟΙΑΝΟΥ? ΜΕ ΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ? 
ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΔΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ? ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΤΟΝΟΙ ΧΑΡΤΙΟΥ. ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΩΡΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ.

ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ. ΜΗΝ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.