ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΚΛΟΠΑΣ; ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΕΝΑΣ;


 

ΜΟΝΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ 6 ΕΞΙ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ, ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΝΙΕΡΕΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΘΕΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΙΕΡΗ ΘΕΙΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΜΑΣ, ΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ, ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΣΗΛΘΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΜΑΣ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ, ΩΣ 6 ΕΞΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΘΕΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.


ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΟΡΘΟΥ, ΥΠΑΡΚΤΟΥ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΚΛΩΠΑ.


Ο ΚΥΚΛΩΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ.


ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΚΛΩΠΑΣ. ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΟΔΥΣΣΕΙΑ, Ο ΚΥΚΛΩΠΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΩΔΙΚΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΜΑΣ.


ΒΕΒΑΙΩΣ, ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΓΡΑΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ. ΟΙ ΔΟΛΙΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΜΕ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΙΕΡΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΑ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΑ ΠΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΛΕΚΤΟ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ, ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ:


ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΟΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ 3 ΤΡΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΑΝΙΕΡΑ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ:ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 24 ΕΙΚΟΣΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥΣ. ΩΣΤΟΣΟ, ΤΑ ΙΕΡΑΤΙΚΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΚΑΙ ΩΣ ΜΙΚΡΑ. ΚΑΙ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΚΑΛΛΙΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΟΛΙΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ, ΕΦΥΓΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ:ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΚΡΑ, ΓΕΜΑΤΑ ΔΑΣΕΙΕΣ ʽ ΨΙΛΕΣ ᾽ ΠΕΡΙΣΠΩΜΕΝΕΣ ΟΞΕΙΕΣ ΄ ΔΙΑΛΥΤΙΚΑ ¨ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΒΡΩΜΟΣΤΟΛΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΟΗΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΖΩΩΝ, ΜΕ ΜΙΑ ΓΕΛΟΙΑ ΔΟΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΗΜΙΤΡΕΛΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΑΝΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΨΕΥΤΟΚΑΝΟΝΩΝ, ΕΧΤΙΣΑΝ 3 ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ 4 ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΔΙΑΛΕΚΤΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΟΥ, ΟΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΦΕΡΑΝ ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΑ, ΠΡΩΤΗ ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΑ, ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΑ ΚΑΙ ΙΕΡΑΤΙΚΗ ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΑ.

ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΝΕΦΟΚΑΜΕΝΟΥ ΑΛΑΛΟΥΜ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ, ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ, ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣ, ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΑ ΗΔΗ ΠΑΡΑΧΑΡΑΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΟΥ, «ΟΣΑ ΑΥΤΟΙ ΣΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΣΤΟ ΦΩΣ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ 2% ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ», ΚΑΙ ΠΑΡΑΦΡΑΣΜΕΝΑ ΚΑΘΩΣ ΗΤΑΝ ΗΔΗ, ΣΤΑ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΑ ΜΙΞΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΖΩΑ, ΟΠΟΥ ΤΑ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΖΑΒΑ ΚΤΗΝΟΖΩΑ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ!


ΣΗΜΕΡΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΛΗΘΗ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ, ΟΠΩΣ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥΣ, ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΥΣ, ΓΛΩΣΣΟΛΟΓΟΥΣ, ΘΕΟΛΟΓΟΥΣ, ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΠΑΤΖΕΣ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΠΑΙΟΝΤΕΣ, ΣΟΥ ΜΕΤΑΦΡΑΖΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΑ ΖΩΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΣΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΓΛΩΣΣΑ ΤΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΡΑ. ΔΗΛΑΔΗ, ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΑΣ, ΜΟΝΟ ΤΟ 2% ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΑΡΑΓΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΑ» ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ, ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΑ, ΔΩΡΙΚΗ, ΓΡΑΜΜΙΚΗ Α ΚΑΙ Β, ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΑ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΗ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ, ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΞΑΝΑΜΕΤΑΦΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΣ. ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΝΑ ΤΑΚΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΝΕΣΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ.


ΕΦΗΥΡΑΝ ΤΑ ΚΕΝΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ, ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΙΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΣ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΖΩΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΤΙ ΑΠΛΥΤΑ ΔΟΛΙΑ ΖΩΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ;;;; ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ «ΤΟΥ ΝΟΥ-ΤΟΥ ΦΩΣ-ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ», ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΝΧΟΥΝ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΗΣ.


ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΑ ΖΩΑ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ. ΣΑΛΙΑΣΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΑ ΘΕΙΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΟΝΟ ΣΑΛΙΑΣΜΕΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΟΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΞΕΙΣ, ΔΙΧΩΣ ΚΑΜΙΑ ΕΝΝΟΙΑ, Ή ΜΕΣΑ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΠΕΙΡΩΝ ΛΕΞΕΩΝ, ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΙΧΝΟΣ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΗΣ ΕΝΝΟΙΑΣ. ΑΛΛΑ ΤΟΝΟΥΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΠΙΘΥΜΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΘΩΝ, ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΑΝΟΕΣ ΕΥΗΧΕΣ ΛΕΞΕΙΣ, ΟΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΗΜΙΤΡΕΛΗ ΨΕΥΤΟΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ, ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΗΣ ΑΝΟΗΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΓΚΡΕΜΟΥΣ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΤΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΤΟΥΣ.


ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΤΟΙΜΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΙΣ, ΠΤΩΧΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ.


ΕΤΣΙ, ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΚΥΚΛΩΠΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΕΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΟΔΥΣΣΕΙΑ. ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Ο ΚΥΚΛΩΠΑΣ, ΑΥΤΗ Η ΑΣΧΗΜΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΓΚΩΔΗΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΑΔΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΙΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΥΔΑΤΙΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥΣ.


«ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΔΥΣΣΕΙΑ, Ο ΚΥΚΛΩΠΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ. ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΥΙΟΣ ΤΟΥ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΣΤΑΘΕΣ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΟ ΚΤΗΝΟΣ, ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΠΑΡΑΧΘΗΚΕ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ, ΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΥΔΑΤΙΝΗΣ 7 ΕΦΤΑΕΠΙΠΕΔΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ. Ο ΚΥΚΛΩΠΑΣ, ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΥΔΑΤΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. Ο ΚΥΚΛΩΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ, «ΑΛΛΗΓΟΡΙΚΑ», ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Η ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΗΣΗ».


ΑΡΑ ΘΕΛΟΝΤΑΣ Ή ΜΗ, Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΩΣ ΠΑΙΔΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΥΔΑΤΙΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ.


Ο ΚΥΚΛΩΠΑΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΝΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΦΩΣ ΚΑΙ ΝΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο,ΤΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ, ΤΙΣ ΘΕΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ, ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΥΔΑΤΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΑΘΗ ΤΟΥΣ, ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ, ΔΟΛΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΖΩΗ ΚΑΙ ΒΙΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ, ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΚΥΚΛΩΠΑ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΥΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΚΤΗΝΟΣ, «ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΛΟΣ», ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΜΟΒΟΡΟ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ, ΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟΣ Ο ΚΥΚΛΩΠΑΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΔΗΦΑΓΟ ΚΤΗΝΟΣ, ΟΠΟΥ ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΟΓΚΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΔΑΤΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ.

ΑΛΛΩΣΤΕ, ΕΑΝ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΠΑ, ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ:

ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΑΥΤΟ ΚΥΚΛΟΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ «ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ» ΤΗΣ 7 ΕΦΤΑΕΠΙΠΕΔΗΣ ΥΔΑΤΙΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ.


ΟΠΟΥ Σ ΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟ 9 7 ΜΑΣ Δ ΙΝΕΙ 9 + 7 = 16 ΔΕΚΑΕΞΙ. ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΤΟ 1 ΕΝΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ «ΚΥΚΛΟΠΑΣ» ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ 6 ΕΞΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.


«ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ 6 ΕΞΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΔΗΛΑΔΗ, ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΤΑΝΟΗΤΕΣ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΠΑ».


ΟΠΟΥ ΤΟ 16, ΩΣ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΠΑ, ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ 16 = 1 + 6 = 7 ΕΦΤΑ.


ΑΡΑ, Ο ΚΥΚΛΟΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΗΝ 7 ΕΦΤΑΕΠΙΠΕΔΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ.


ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΤΟΝ ΚΥΚΛΟΠΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ, Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΠΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ 7 ΕΦΤΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΟΛΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΥΔΑΤΙΝΗΣ 7 ΕΦΤΑΕΠΙΠΕΔΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.


ΟΠΟΥ Ο ΚΥΚΛΟΠΑΣ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΥΔΑΤΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ, ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΔΩ, ΣΤΗΝ ΥΔΑΤΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΠΑΣ, ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.


ΑΛΛΩΣΤΕ, ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΠΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ:


Ο ΚΥΚΛΟΣ ΠΟΥ «ΔΙΑΒΑΙΝΕΙΣ, ΠΟΥ ΠΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΕ» ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ, ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΣΟΥ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟΠΑ ΣΟΥ. ΟΠΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΣΟΥ, ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΟΥ, ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ.

ΚΟΙΤΑ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΤΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΣ;;; ΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΣ;;; ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ, ΡΕ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΑΝΘΡΩΠΕ;;; ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟΠΑ ΣΟΥ, ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ.


ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΕΝΑΣ ΚΥΚΛΟΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΠΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΟΠΟ, ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟΠΑ ΣΑΣ!


ΑΚΟΜΗ, Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΥΚΛΟΠΑΣ, ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ, ΕΚΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΚΛΟΠΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΟΠΩΣ:ΑΡΑ, ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΥΚΛΟΠΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΣ...


«ΕΙ, ΕΣΥ, ΑΝΘΡΩΠΕ, ΚΥΚΛΟ ΠΑΣ, ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΥΚΛΟ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΡΟΝΟΦΟΥΣΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΑΝΟΙΞΕΙ, ΤΟΥ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΣΟΥ, ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΥΓΗ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΣΟΥ, Ο ΚΥΚΛΟΠΑΣ».

… ΑΛΛΩΣΤΕ, ΚΑΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΚΛΟΠΩΝ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ, ΠΟΥ Η ΙΔΙΑ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΚΛΟΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΑΝΑΡΧΑΙΩΝ ΜΙΑΡΩΝ ΜΙΑΣΜΑΤΙΚΩΝ ΕΚΠΤΩΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΠΑΣ, ΟΠΩΣ:


ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ 3 ΤΡΕΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΒΡΩΜΕΡΗΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΤΟΥΣ. Ο ΚΥΚΛΟΠΑΣ, ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΔΥΣΣΕΙΑ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΤΑΤΟΜΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΟΥ.


ΕΧΕΙ 1 ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΟΧΙ 2 ΔΥΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΔΑΤΙΝΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΥΚΛΟΠΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΝΟΥ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟ ΜΑΤΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΥΚΛΟΠΑΣ ΜΕ ΝΟΥ.


ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ, Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΗΡΩΑΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ...


«ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΛΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΟΛΟΝ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΤΟΥΣ».


… ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ. ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ, ΟΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΟΡΑΣΗ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ, Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΔΙΚΟ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΡΓΑ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΕΙΣ, ΤΥΦΛΩΜΕΝΟ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ.


ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΚΤΗΝΟΣ ΚΥΚΛΟΠΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΛΛΗΓΟΡΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ, ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΚΥΚΛΟΠΑΣ, Η ΙΔΙΑ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΣΟΥ, ΤΥΦΛΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΘΥΜΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΟΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ, ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ.


ΟΣΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ, ΟΣΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΥΦΛΩΝΕΤΑΙ Ο ΚΥΚΛΟΠΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟΠΑ ΤΟΥΣ.


ΚΑΙ Ο ΚΥΚΛΟΠΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ Η ΙΔΙΑ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ «ΣΑΠΟΛΚΥΚ», ΡΩΤΑΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΗΡΩΑ ΟΔΥΣΣΕΑ, ΠΟΙΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΤΙ, Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο «ΚΑΝΕΝΑΣ». ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΨΙΣΤΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΟΜΑ.

ΕΑΝ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΚΩΔΙΚΟ ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ:


«ΚΑΙ “Κ” ΑΝ ΕΝΑΣ» ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΑΥΤΟ, ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΥΚΛΟΠΑ, ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΑΡΕΤΗ, ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ. ΦΤΑΝΕΙ «Κ» «ΑΝ» «ΕΝΑΣ», ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.


ΑΝ ΕΝΑΣ, ΑΝ, ΑΝ, ΑΝ ΕΝΑΣ! ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝ ΕΝΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ! ΝΑΙ, ΕΣΥ! ΚΑΙ ΕΣΥ! ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΥ! ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΣΥ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ! ΑΡΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΝΕΝΑΣ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ. ΚΑΙ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΙΣΧΥΡΗ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΤΟ ΤΕΡΑΣ, ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΟΥ, ΤΟΝ ΚΥΚΛΟΠΑ!


Ο ΚΥΚΛΟΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΤΕΡΑΣ, ΚΤΗΝΟΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΠΑΘΗ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ, ΑΠΛΗΣΤΙΑ, ΦΘΟΝΟ, ΕΠΑΡΣΗ, ΑΠΥΘΜΕΝΟΥΣ ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ, ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑ, ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΚΟΜΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ, ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΥΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΥ ΤΩΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΩΝ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΚΥΚΛΟΠΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ, ΟΠΟΥ Η ΙΔΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.


ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΚΛΟΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΝΝΗΜΑ, ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΣΕ ΟΛΙΚΗ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ, ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ, ΤΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ, ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ, ΤΩΝ ΣΕΧΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ, ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΙΕΡΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ, ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΟΥ. Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΣ ΦΤΩΧΕΣ, ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΠΑΣ, ΟΠΟΥ ΚΑΤΑΤΡΩΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ.


ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΦΩΣ, ΝΟΥ, ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΧΡΟΝΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ Ο ΚΥΚΛΟΠΑΣ. Ο,ΤΙ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΕΧΕΙ, ΤΟΥ ΤΟΝ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΒΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΞΑΝΑΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΚΛΟΠΑΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΠΑΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ Η ΕΣΤΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΣΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗΣ ΛΗΘΗΣ, ΜΕΣΩ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ, ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ, ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ.


ΠΗΓΗ: ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΓΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: "ΟΙ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ - ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ"