ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΦΑΡΑΩ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΖΩΟ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΔΙΟΣ

 


ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΘΕΙΟ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ, ΤΗΝ ΠΑΝΙΕΡΗ ΑΡΧΗ ΘΗΒΑ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΠΑΝΙΕΡΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΡΑ, ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΑΥΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΦΑΡΑΩ ΜΑΣ.  


ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΑΥΤΗ ΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΦΑΡΑΩ ΣΚΟΡΠΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΖΩΟ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΔΙΟΣ.  

ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΑ ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ, ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ ΤΟΝ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΥΒΡΙΔΙΑΚΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ. 

Ο ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ. 

ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟ. 2 ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ, 2 ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ. ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΟΡΘΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ. ΕΧΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ΩΣ ΖΩΟ, 2 ΔΥΟ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΘΥΛΑΣΤΙΚΩΝ ΖΩΩΝ. ΟΛΗ Η ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΣΠΙΔΑ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ, ΜΕ ΣΧΗΜΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ. ΖΕΥΓΑΡΩΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ. 

ΕΧΕΙ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΝΟΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ. Η ΚΟΙΛΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΧΡΥΣΗ, ΕΧΕΙ ΔΟΜΗ ΘΩΡΑΚΑ, ΟΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΟΝ ΟΜΦΑΛΟ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΟΠΗ, ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΘΕΙΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΝΕΟΤΕΡΗΣ ΓΗΙΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ, ΤΟ ΥΓΡΟ ΤΗΣ ΝΕΟΤΗΤΑΣ

ΙΕΡΟ ΖΩΟ Ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ, ΤΗΣ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ ΜΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ! 

ΟΜΩΣ, ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΤΙ Η ΜΟΝΙΜΗ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΓΚΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑΔΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΚΡΑΤΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΗΘΕΝ ΦΑΡΜΑΚΟ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ, ΘΑ ΣΕ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΑ Ή ΘΑ ΕΛΕΝΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ. 

ΑΡΑ ΟΛΑ ΣΟΥ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΒΕΒΑΙΩΣ, ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ, ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. 

Η ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ, ΕΧΕΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΒΙΟ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΣΟΥ, ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ. 

ΤΩΡΑ ΕΣΥ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΔΙΑΤΙ ΠΡΟΔΙΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ??? ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΣΥ! ΜΟΝΟ ΕΣΥ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΡΑΞΗ! ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΞΗ!   

ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΒΙΟ ΜΑΣ Ο ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΙΟ ΖΩΟ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, Ο ΘΕΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ ΜΑΣ. ΕΑΝ ΥΠΗΡΧΕ, ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΟΛΙΕΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΟΣΟΙ, ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΣΒΗΣΕΙ ΕΝ ΤΗ ΓΕΝΕΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΥ ΤΗΣ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ ΜΑΣ, «ΤΗΣ ΓΗΙΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ ΜΑΣ».

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΩΡΑ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΩΔΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ???  

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΤΡΑΒΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΣΟΥ????? 

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΩΝ ΔΟΥΛΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΩΤΑ ΧΩΡΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΟΜΑΔΕΣ, ΣΤΟΕΣ, ΣΕΧΤΕΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ, ΤΜΗΜΑΤΑ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΩΝ ΚΤΗΝΩΝ, ΟΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΕΝ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΠΙΑ. 

ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ, ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΥΣ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟΥΣ, ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΦΑΡΑΩ, Ο ΦΑΡΑΩ ΣΚΟΡΠΙΟΣΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, Ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ. ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΘΕΙΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΦΑΡΑΩ ΣΚΟΡΠΙΟΥ. Η ΙΔΙΑ Η ΝΕΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΣΕ ΑΠΕΙΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. 

Η ΝΕΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΣΑΦΩΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ, ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΕΦΟΣΟΝ Ο ΦΑΡΑΩ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΗΘΕΛΕ Ή ΕΠΡΕΠΕ.  

ΣΗΜΕΡΑ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΖΩΟ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΤΗΣ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΕΜΦΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ, ΩΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ, ΒΕΒΗΛΩΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΙ, ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΤΟ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΘΕΙΟ ΖΩΟ ΧΡΥΣΟΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ, ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΜΜΟ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΕΩΣ ΟΤΟΥ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΕΣ ΤΟΥ, ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΙΑΡΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΓΝΩΣΗ, ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ, ΩΣΤΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΡΘΗ ΥΠΑΡΚΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ! 

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΙΕΡΟΥ ΘΕΙΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΘΕΙΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΙΕΡΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΡΑ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...  

«ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΕΣ ΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ, ΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ».  

… ΑΡΑ, ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΙΕΡΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ. ΟΥΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΜΕΤΟ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΙΕΡΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ. ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΒΟΛΤΑ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΑΝΕΚΔΟΤΑ Ή ΑΛΛΕΣ ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΕΣ Ή ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΜΑΥΡΕΣ ΔΟΞΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΟΛΙΟΤΗΤΕΣ.  

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΙΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥΣ! ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΙΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟ ΠΡΕΠΟΝ, ΤΟ ΟΡΘΟΝ, ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟΝ, ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ

ΕΚΕΙ ΖΗΤΑΣ! ΚΑΙ ΖΗΤΑΣ, ΑΠΑΙΤΕΙΣ!  

ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΘΕΙΩΝ ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΣΟΥ! 

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΚΑΙ ΖΗΤΑ!  

ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΤΑ ΗΔΗ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ! 

ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΘΕΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΘΕΙΟΣ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΤΗΣ ΤΡΙΑΔΙΚΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ 3 ΤΡΙΩΝ ΘΕΙΩΝ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΩΝ ΠΑΝΙΕΡΩΝ ΧΩΡΩΝ,


ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΑΚΚΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΟΡΦΕΑΣ 555 Κ.Π.Δ.Α.

https://kyklopas600.blogspot.com


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

 https://www.aitherikigrafi.gr/oliki-olotita-monadas-triadas