ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΟΙ ΜΟΙΡΕΣ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

 


Οι Μοίρες είναι οι δυνάμεις που ευθύνονται για τα "καλά και τα κακά" της ζωής του κάθε θνητού, από τη γέννηση μέχρι τον θάνατό του (οπως μας αναφέρει η βικιπαίδεια) και ήταν τρεις. Η πρώτη Μοίρα, η Κλωθώ, «αυτή που κλώθει», γνέθει το νήμα της ζωής, (συμβολίζει το παρόν), η δεύτερη, η Λάχεσις (το παρελθόν), το ξετυλίγει, (μοιράζει τους κλήρους, καθορίζει τι θα «λάχει» στον καθένα, εξού και λαχείο), ενώ η τρίτη, η Άτροπος το κόβει, όταν έρθει η ώρα (συμβολίζει το μέλλον).

Για να δούμε όμως παρακάτω πόσο ψεύτικη είναι αυτή η πληροφορία.

ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ. Η ΜΗΤΡΑ ΣΕΙΡΙΟΣ, ΛΟΙΠΟΝ, ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΓΚΟ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ, ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΒΑΣΕΙ ΘΕΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ, ΟΠΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ.
ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ, ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΙΡΗ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΥΤΗΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥΣ ΘΕΙΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΣΟΥ, ΤΙΣ ΘΕΙΚΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΡΟΔΩΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΑΔΟΘΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΣΤΑΤΗ. ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΥΕΙΣ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΘΕΟΥΣ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΝΑΟΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΣΟΥ.
ΓΙΑ ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΟΞΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΥΝΑΣΤΗ ΣΟΥ, ΤΟ ΖΩΟ, ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΖΩΗ, ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΜΟΝΟ ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΟΥΦΑΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ, ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ, ΑΦΑΝΙΖΕΙ. ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ, ΒΑΣΕΙ ΘΕΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΙΩΤΑ, ΟΠΩΣ ΕΝΑΝ ΗΛΙΟ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ, ΤΟΤΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΟΙ ΜΟΙΡΕΣ, ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΚΟΣΜΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΒΙΟ, ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ. ΔΗΛΑΔΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ, ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ (ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΩΔΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΙΚΟ ΤΟΥ ΒΙΟ, ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ ΧΑΡΑΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ), ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ, ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΠΟΣΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ, ΠΟΣΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΟΙΡΕΣ.

ΑΚΟΜΗ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΓΕΝΝΗΣΕΙ, ΠΟΙΟΣ ΗΜΙΘΕΟΣ, ΘΕΟΣ Ή ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΟΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΜΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΧΑΡΑΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕ ΚΟΣΜΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΜΕ ΗΛΙΑΚΗ ΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΑΛΑΞΙΕΣ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΛΙΟΥΣ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΨΑΡΙΑ, ΦΥΤΑ, ΕΝΤΟΜΑ, ΕΡΠΕΤΑ, ΖΩΑ, ΠΤΗΝΑ, ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΙΡΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟ, ΤΟ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΣΕΙΡΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΤΕΙ, ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ-ΟΡΚΟΥΣ, ΚΩΔΙΚΕΣ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΛΥΣΕΙ.

ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΙΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΟΡΙΣΟΥΜΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΙΣ ΞΕΡΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ, ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΣΑΣ, ΜΕ ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ, ΟΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΒΛΑΨΕΙ, ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΤΙΣ ΜΙΛΗΣΕΙ, ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΑΦΗ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΞΕΡΕΤΕ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΙΣ ΜΑΘΕΤΕ.

ΟΙ ΜΟΙΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ 360 ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΚΩΔΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ. ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ, ΟΜΩΣ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ, ΟΠΟΥ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 360 ΜΟΙΡΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΣΤΑΔΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΔΙΑΙΡΕΣΕΙΣ ΑΛΛΕΣ, ΙΔΙΕΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ, ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ, ΟΠΟΥ ΣΤΑ ΣΤΑΔΙΑ, ΣΤΙΣ ΣΤΑΣΕΙΣ, ΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΣΤΑ ΠΕΔΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΟΙΡΕΣ ΧΑΡΑΖΟΥΝ, ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΚΟΣΜΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ, ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΙΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ. ΦΥΣΙΚΑ, ΟΤΑΝ ΧΑΡΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΗΛΙΟ, ΟΠΟΥ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ ΓΕΝΝΑΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ, ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΑΞΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΕΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ. ΔΗΛΑΔΗ, ΤΟ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΟΙΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. ΚΑΙ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ, ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟ, ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΟΙΡΕΣ, ΕΚΤΕΛΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΣΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΤΑ ΧΑΡΑΓΜΕΝΑ ΤΩΝ ΜΟΙΡΩΝ. Ο ΣΕΙΡΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ, ΟΣΟ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΟΙ ΜΟΙΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΥΤΟ, ΤΗΝ ΖΩΗ.
Ο,ΤΙ ΓΡΑΨΟΥΝ ΟΙ ΜΟΙΡΕΣ ΜΕ ΚΟΣΜΙΚΗ ΓΡΑΦΗ, ΜΕ ΗΛΙΑΚΗ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΓΡΑΦΗ, ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΟΝ ΦΩΣ, ΤΟ ΑΡΡΗΤΟ ΕΝ, ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΤΡΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΛΙΟΙ, ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ Ή ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, ΣΕΙΡΙΟΣ. ΟΙ ΜΟΙΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΘΥΛΕΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΓΕΝΝΟΥΝ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΡΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ.
ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΨΗΛΑ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ, ΤΟ 0 ΜΗΔΕΝ, ΤΟ Ο ΟΜΙΚΡΟΝ, ΟΠΟΥ ΤΟ 0 ΜΗΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΑ Ι, Ο ΕΝΑΣ, ΤΟ ΟΛΟΝ, ΠΟΥ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΚΑΜΠΥΛΩΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΝΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ Ο ΜΗΔΕΝ, ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΝΑΛΥΩ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ «ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ, ΤΟ 0 ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΔΑ Ι».

https://www.aitherikigrafi.gr/monada-i-dimiourgia-ellanion-arithmon
https://www.aitherikigrafi.gr/olotita-monada-i-tetragono-miden

ΑΡΑ, ΟΙ ΜΟΙΡΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 0 ΜΗΔΕΝ, Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ 360ο, ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΘΕΩΡΗΜΑ ΠΑΝΤΑ Ο ΚΥΚΛΟΣ 0 ΕΧΕΙ 360ο ΜΟΙΡΕΣ. ΟΙ ΜΟΙΡΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΚΑΙ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ 360ο ΜΟΙΡΩΝ, ΟΙ 360 ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ 0 ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΡΡΗΤΟΥ ΕΝ ΟΛΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΙΣ 360 ΜΟΙΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΖΟΥΝ ΤΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ, ΣΕΙΡΙΟΣ.
ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΤΙ ΟΙ 360 ΜΟΙΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 0 ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 0 ΜΗΔΕΝ, Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΟΤΗΤΑ 0 ΜΗΔΕΝ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ «ΣΕΙΡΙΟΣ ΟΛΟΤΗΤΑ».
ΕΤΣΙ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΩΝ 360 ΜΟΙΡΩΝ ΤΟΥ 0 ΚΥΚΛΟΥ, ΤΟΥ 0 ΜΗΔΕΝ, ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Ι, ΤΟΥ ΕΝΟΣ, ΤΟΥ 1 ΕΝΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ.
ΑΡΑ, ΜΟΙΡΕΣ ΚΑΙ ΣΕΙΡΙΟΣ

Ο + Ο = Ο

Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ Ο,ΤΙ ΧΑΡΑΞΟΥΝ ΟΙ ΜΟΙΡΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΑ ΧΑΡΑΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΤΩΝ ΜΟΙΡΩΝ. ΟΙ ΜΟΙΡΕΣ ΧΑΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ, ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΜΗΤΡΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.
ΚΑΘΕ ΜΟΙΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 360 ΜΟΙΡΕΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΦΕΡΕΙ ΑΛΛΕΣ 360 ΜΟΙΡΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΦΕΡΟΥΝ ΑΛΛΕΣ 360 ΜΟΙΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΟΛΙΚΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ. ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΙΚΕΣ 360 ΜΟΙΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ, ΟΠΟΥ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 0 ΜΗΔΕΝ, Η ΙΔΙΑ Η ΜΟΝΑΔΑ Ι ΤΟΥ ΕΝΟΣ, ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Ι.
ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΩΜΕΤΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΜΟΙΡΕΣ? ΤΟ ΣΦΑΙΡΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΝ ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΗΛΙΟΥΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΝΕΡΟΥ, ΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΤΑ ΑΤΟΜΑ, ΤΑ ΣΩΜΑΤΙΔΙΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΙΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟ, ΣΤΟΝ ΑΥΛΟ, ΣΤΟΝ ΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ. ΑΥΤΕΣ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ, 360ο ΜΟΙΡΕΣ ΣΤΙΣ ΜΟΙΡΕΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ, ΣΤΙΣ 360 ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ, ΣΤΙΣ ΜΟΙΡΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ.

ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΩΣ Ο,ΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ, (ΜΙΚΡΟ Ή ΜΕΓΑΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ, Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΤΩΡΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΤΑΣΗ), ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΧΑΡΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΣΩΜΑΤΑ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΕΝΑ ΟΥΡΑΝΙΟ ΣΩΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΙΩΤΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΕΠΙΔΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ. ΕΤΣΙ, ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΤΡΑ, ΤΑ ΙΩΤΑ, ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ, ΩΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΕΡΝΟΗΣΗ, ΩΣ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΟΙ ΜΟΙΡΕΣ ΧΑΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΑΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ.
ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΤΕΛΕΙΑΣ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΗΣΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΙΩΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΕΣΥ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΣ? ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΒΟΣΚΩΝ? ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΜΙΑΡΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΣΟΥ? ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΞΑΣΙΕΣ ΣΕ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΑΠΟΚΟΣΜΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ? ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΛΙΑ ΓΕΛΟΙΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΣΟΥ? ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΙΜΑΣ ΩΣ ΘΕΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ Δ Η Ο Ι ΓΗΡΑΙΟΤΕΡΟΙ? Ή ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΜΟΝΑΞΙΑ ΣΟΥ, ΟΠΟΥ ΤΣΑΚΩΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΟΜΙΣΜΟ ΣΟΥ, ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΔΥΟ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ?
ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΙ ΜΟΙΡΕΣ, ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΕΜΦΑΝΩΣ, ΧΑΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ, ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ.
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΙΕΡΕΣ ΣΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ:

1) ΜΟΥΣΙΚΗ
ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΕΙ Ο ΗΧΟΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΟΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕΣ.

2) ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ
ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΔΙΔΑΧΤΗΚΕΣ, ΓΕΜΑΤΑ ΑΝΟΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥΣ.

3) ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ
ΟΧΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΔΑΞΑΝ, ΟΠΟΥ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ, ΣΕ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΑΝ, ΣΕ ΔΕΣΜΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΣΕ ΚΛΟΥΒΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ. ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΩΣ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΓΕΩΜΕΤΡΗΤΟ.
4) ΚΑΙ 4 ΤΕΤΑΡΤΗ ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
ΒΕΒΑΙΩΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ, Η ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΙΕΡΑ ΑΣΤΡΑ, ΤΑ ΣΤΑΘΕΡΑ, ΤΑ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΕΠΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΝΑ
ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ, ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΤΟΥΣ, (ΟΧΙ ΝΑ ΧΑΖΕΥΕΙΣ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΟΜΠΟΥΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ, ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΜΑΣΟΝΟΖΩΟ), ΤΙΣ ΤΡΟΧΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

ΣΑΦΩΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΦΛΟΓΕΡΑ Ή ΚΛΑΡΙΝΟ Ή ΤΑΜΠΟΥΡΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕΣ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ. ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΨΟΓΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ-ΟΡΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΜΕΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, Ο ΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΣ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΠΑΝ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΙΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΙΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ, ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΗΜΕΡΑ? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ! ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΚΑΨΑ ΚΑΙ ΤΥΦΛΑ ΤΗΣ ΕΠΑΡΣΗΣ, ΟΛΟΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΣΤΡΑ. ΕΧΕΙΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΥΣ. ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΠΟΥ, ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΛΗΘΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΤΟΤΕ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ? ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ? ΒΕΒΑΙΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕΙΓΜΑΤΑ.

ΣΚΟΤΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ! ΣΚΟΤΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ, ΕΩΣ ΤΗΝ ΙΑΣΗ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ. ΑΛΛΟΙΩΣΑΤΕ ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ. ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΕΝΑ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΙΟ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΣΑΣ. ΕΞΟΡΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΦΟΡΙΣΑΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΥΨΑΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΓΝΩΣΗ, ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΑΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ, ΔΟΛΙΟΤΗΤΕΣ, ΔΗΘΕΝ ΩΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΑΣ, ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΠΑΛΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΩΣΤΕ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ, ΣΤΟΝ ΑΤΟΜΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΜΟΝΑΞΙΑ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ.
ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΧΕΤΕ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΩΝ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΩΝ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ Ή ΓΙΑ ΣΥΝΟΛΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΧΩΡΙΣΜΕΝΑ ΣΤΑ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ, ΟΣΕΣ ΚΑΙ ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥΣ, ΕΕΕ? ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ! ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΜΙΛΟΥΝ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΝΕΛΥΣΑ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΣΤΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΜΕ ΕΠΙΒΟΥΛΗ.

ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΡΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΤΟΥΣ ΑΡΤΕΜΗ.
ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΙΣ ΜΟΙΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ, ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΜΗΤΡΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ Ο,ΤΙ ΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΟΥΝ ΟΙ ΜΟΙΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ, ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΤΟΥ.

ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΑΞΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΟΛΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ. ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΤΟΥ, ΣΥΝΑΔΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΒΙΟΥ ΚΑΙ ΖΩΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΧΑΡΑΣΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ, ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ, ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ, ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Ο ΣΕΙΡΙΟΣ, ΩΣ ΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΑΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΜΟΙΡΩΝ, ΘΑ ΣΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΕ ΚΩΔΙΚΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ Ο,ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΖΕΙ Η ΜΟΙΡΑ, ΑΡΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΟΙ ΜΟΙΡΕΣ.
ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΖΩΗΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΣΟΥ, ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. Ο ΣΕΙΡΙΟΣ ΣΕ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΘΑ ΖΗΣΕΙΣ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΧΑΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΜΟΙΡΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΡΟΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ, ΕΚΤΟΣ ΑΣΤΑΘΜΗΤΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.

ΣΟΥ ΚΟΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΝΗΜΑ ΤΩΝ ΧΑΡΑΓΜΕΝΩΝ, ΓΡΑΜΜΕΝΩΝ? ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΧΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο,ΤΙ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΑΦΑΙΡΕΣΕ Ή ΤΟ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΕ.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΟΤΙ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙΑ, ΧΑΡΕΣ, ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ, ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΑΠΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΙΝΟ! ΧΡΩΣΤΑΣ? ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ, ΘΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ 3 ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑ? ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΕΠΙ 10 ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ, ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ-ΟΡΚΩΝ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.
ΑΡΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΙΡΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΞΙΑ ΣΟΥ, Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑΣ, Ο ΣΤΟΧΟΣ, Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΝΤΑΣΣΕΣΑΙ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ, ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ, ΟΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΘΕΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΕΒΕΣΑΙ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΜΕ ΔΡΩΜΕΝΑ, ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΣΑΣ ΣΕΙΡΙΟ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΤΕ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥΣ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ Ή ΚΑΜΙΑ ΜΙΑΡΗ ΜΙΑΣΜΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΡΥΠΑΡΟΣ ΔΑΙΜΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ, ΝΑ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΕΙ, ΝΑ ΣΤΡΕΒΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΡΟΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΙΟ ΚΑΙ ΖΩΗ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΗ ΑΠΕΙΡΗ ΘΕΙΑ ΝΟΗΣΗ ΧΑΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΑΣ.

ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΣΥΜΜΑΧΗΣΑΤΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΘΗΚΑΤΕ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΣΑΣ, ΣΤΙΣ ΜΟΙΡΕΣ ΣΑΣ, ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΣΑΣ, ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΣ, ΒΕΒΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΥΒΡΕΙΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΟΜΙΛΕΙΤΕ.

ΤΩΡΑ ΔΩΣΕ ΕΝΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ!
ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΟΙ ΝΑΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΟΙΡΩΝ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑΝ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ, ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΓΑΙΑΣ ΜΑΣ, ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ 360 ΝΑΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΟΙΡΩΝ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΤΙΣΕΙΣ ΝΑΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΟΙΡΑ, ΔΙΟΤΙ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΙ 360 ΜΟΙΡΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ, ΔΙΟΤΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΛΟΤΗΤΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ.
ΕΤΣΙ, ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΚΤΙΖΕΙΣ ΝΑΟΥΣ ΤΩΝ ΜΟΙΡΩΝ, ΚΤΙΖΕΙΣ ΠΑΝΤΑ 360 ΝΑΟΥΣ ΤΩΝ ΜΟΙΡΩΝ. ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 360 ΝΑΟΥΣ ΤΩΝ ΜΟΙΡΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΙΩ (ΙΟΣ), ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ.

 ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ 360 ΝΑΟΥΣ ΤΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΜΟΙΡΩΝ. ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΜΕ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ, ΕΧΟΥΝ ΧΤΙΣΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ 360 ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΠΕΙΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ ΤΩΝ Α Ω ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΜΟΙΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ! ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ! ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΧΑΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ! ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΜΗΤΡΑ ΣΕΙΡΙΟ ΝΑ ΣΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ. ΤΙΜΗΣΕ ΤΕΣ! ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΙΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ!
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΣ ΚΟΝΤΡΑ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΤΙΜΩΡΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΣΟΥ. ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΘΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ, ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ!

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥΣΕΙΡΙΟΥ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΜΠΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΗΓΗ:https://alkinoos7.blogspot.com/


https://www.aitherikigrafi.gr/epilogos-kai-kleisimo-toy-seirioy-b-g