ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΘΑΝΑΣΙΑ - ΘΑΝΑΣΙΑ


 Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΟΡΘΟΥ, ΤΟΥ ΥΠΑΡΚΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ, ΣΥΣΤΑΣΗΣ, ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.  

ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ 7 ΕΦΤΑΔΑΣ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ 137, ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ:ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ 2 ΔΥΟ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ. Ή ΠΙΟ ΑΠΟΛΥΤΑ, 2 ΔΥΟ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ, ΟΠΟΥ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ 2 ΔΥΟ ΑΡΧΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ.  

ΟΣΟ ΑΝΑΛΥΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ, ΘΑ ΣΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΕΙΡΕΣ ΠΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ, ΟΠΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ 1 ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΕΙΡΑ ΤΜΗΜΑΤΑ.  

ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ 2 ΔΥΑΔΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ 2 ΔΥΟ ΤΜΗΜΑΤΩΝ, ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 2 ΔΥΟ Ή ΤΟ 11 ΕΝΔΕΚΑ, ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ.  

ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Η ΘΑΝΑΣΙΑΑΡΑ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ 2 ΔΥΟ ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΤΜΗΜΑΤΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑ, ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΔΥΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΚΑΙ ΤΑ 2 ΔΥΟ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΑ, ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑ.

 ΑΡΑ, ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΘΑΝΑΣΙΑ. 

Η ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΑΝΑΣΙΑ, ΟΠΩΣ ΑΝΕΛΥΣΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΟΛΟΝ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ.   

Η ΘΑΝΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΝΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΥ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ, ΟΠΟΥ Η ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΠΟΥ ΕΔΡΑΖΕΤΑΙ Η ΘΑΝΑΣΙΑ. 

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΗΣΕΤΕ, ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΘΑΝΑΣΙΑ.  

«ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ Ή ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ. ΔΗΛΑΔΗ, ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΘΕΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ.  

ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ, Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΜΕΡΗ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΑΣ «ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ». ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΑΛΗΘΙΝΟΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΤΕΛΕΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΘΕΙΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ, ΤΗΣ 9 ΕΝΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΟΛΟΥ.   

ΑΡΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ. ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΥΒΡΙΔΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΖΩΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΠΙΝΟΥΝ - ΤΡΩΝΕ - ΑΦΟΔΕΥΟΥΝ - ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ – ΜΙΛΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΤΟ ΟΤΙ ΜΙΛΟΥΝ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΟΥ ΚΑΙ ΝΟΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΝ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΟΥΣΙΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΕΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗ Η ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΑΡΑ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΦΟΡΙΚΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟ.  

ΤΟ ΕΛΛΗΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ. ΕΤΣΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΑΝΑΛΥΩ, ΔΙΑΣΠΑΩ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΗ ΑΥΤΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΛΥΣΣΑΛΕΑ Ή ΑΔΡΑΝΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ, ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ, ΔΟΞΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΩΝΤΑΣ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ, ΜΑΥΡΟΥΣ ΜΙΑΡΟΥΣ ΒΔΕΛΥΡΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ».  

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΑΝΑΣΙΑΣ, ΕΝΩ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΑΝΑΣΙΑ ΤΙΣ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΠΤΥΧΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ 2 ΔΥΟ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ, ΟΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΥΝ «ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ, ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙΤΕ», ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΕΣ, ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥΣ, Η ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΝΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.

ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΩΣ ΑΛΛΑΓΗ ΑΛΛΑ ΩΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΜΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ. ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ, ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΒΙΩΝΕΤΕ ΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΕΡΝΑΤΕ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΕΠΕΙ.  

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗ ΚΑΙ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ 2 ΔΥΟ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΙΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΥ, ΟΠΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΣΙΑ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ, ΟΠΟΥ Η ΜΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΙΑ Η ΜΙΑ, «ΑΘΑΝΑΣΙΑ», ΚΑΙ ΜΙΑ Η ΑΛΛΗ, «ΘΑΝΑΣΙΑ», ΣΤΟΝ ΟΛΙΚΟ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΓΗΙΝΗ ΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΒΙΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. 

ΤΗΝ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, Η ΘΑΝΑΣΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΡΚΩΝ - ΝΟΜΩΝ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ ΘΕΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΘΑΝΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΥΠΝΟΣ, ΠΟΥ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΘΑΝΑΤΟ. Ο ΥΠΝΟΣ ΜΑΣ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΑΝΑΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΞΥΠΝΙΟΣ ΜΑΣ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΞΥΠΝΙΟΣ ΖΕΙΣ ΤΟΝ ΒΙΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ.  

ΖΩΗ ΚΑΙ ΒΙΟΣ ΣΤΟ ΟΛΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΥΠΝΟΥ ΚΑΙ ΞΥΠΝΙΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ, ΣΤΟ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΣΙΑ.  

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΠΕΛΘΕΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΑΣ, ΟΥΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΠΕΛΘΕΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΑΣ.

ΑΡΑ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΤΙ ΩΣ ΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΩΡΑΛΟΙ, ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΟΤΗΤΑ ΥΠΝΟΥ-ΞΥΠΝΙΟΥ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΙΣΟΖΥΓΙΑ, ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΜΥΕΙ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΘΑΝΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑ. ΟΠΟΥ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΑΣ, Η ΙΔΙΑ Η ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΑΣ.  

ΑΡΑ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ, ΟΠΟΥ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΑΝΑΣΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΘΑΝΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΘΑΝΑΣΙΑΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΕΝΑΑ, ΑΠΕΙΡΑ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ 9 ΕΝΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ.  

ΑΡΑ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΗΝ ΘΑΝΑΣΙΑ ΣΟΥ, ΟΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΑΝΑΤΟ, ΟΠΟΥ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ «ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙΣ». ΚΑΙ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ, ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΒΙΟ ΣΟΥ, ΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΣ ΦΡΕΣΚΟΣ, ΓΕΜΑΤΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.  

ΑΡΑ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ? ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ. ΑΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΥ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΒΙΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΥ ΣΟΥ.  

ΕΧΕΙΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΑΜΦΙΔΡΟΜΟ ΚΥΚΛΟ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΥ ΣΟΥ, ΞΥΠΝΙΟΥ ΚΑΙ ΥΠΝΟΥ, «ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΣΙΑΣ», ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ, ΑΝΕΤΟ, ΗΣΥΧΟ ΥΠΝΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΘΑΝΑΣΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΩΝΕΙΣ, ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΗΝ ΜΙΣΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΒΙΟ ΣΟΥ, ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΚΑΛΑ. ΑΡΑ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΩΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΘΑΝΑΣΙΑ ΣΟΥ, «ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ». ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΣΟΥ, ΟΠΟΥ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΒΙΩΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΞΥΠΝΙΟ ΣΟΥ. ΟΠΟΥ ΖΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΩ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ, ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΕΡΓΟ-ΕΡΓΑ ΔΙΚΑΙΑ Ή ΑΔΙΚΑ, ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΞΥΠΝΙΟΣ, ΣΤΟΝ ΞΥΠΝΙΟ ΣΟΥ, ΣΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΣΟΥ, ΟΣΟ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΒΙΩΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΝΩ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΠΡΑΤΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΙΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ, ΣΤΗΝ ΘΑΝΑΣΙΑ ΣΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ.  

ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΜΩΣ Η ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΤΗΣ ΩΡΑΣ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΖΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΙΩΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΩ ΚΟΣΜΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΒΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΘΑΝΑΣΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑ-ΘΑΝΑΣΙΑΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΙΑΣ ΗΜΕΡΟΝΥΧΤΑΣ, ΟΛΟΤΗΤΑΣ 24 ΩΡΩΝ. ΟΠΟΥ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΝΥΧΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΕΧΕΤΑΙ Η ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΕΧΕΤΑΙ Η ΝΥΧΤΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΕΝΑΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ 2 ΔΥΟ ΟΛΟΤΗΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΛΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΙΕΡΑΡΧΙΕΣ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΟΛΟΥ.  

ΕΤΣΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΝΑΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ. ΚΑΘΕ ΓΕΝΝΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΘΑΝΑΣΙΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΠΩΣ ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ, ΟΠΩΣ Ο ΥΠΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΞΥΠΝΙΟΣ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ Η ΑΝΑΠΝΟΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΝΟΗ ΜΑΣ. ΑΡΑ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΥ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΑΜΦΙΔΡΟΜΕΣ ΑΛΛΑ ΙΔΙΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ 2 ΔΥΟ ΙΔΙΩΝ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΝ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ. 

ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΣΑΠΙΑ ΔΟΛΙΑ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΑΣ. ΧΩΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΙΡΕΣΑΝ ΤΗΝ ΘΑΝΑΣΙΑ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΘΑΝΑΤΟ, ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ.  

«ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΟΥ. ΘΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΣΟΥ. ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΟΥ, ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΒΙΟ ΤΟΥ ΑΝΩ ΚΟΣΜΟΥ ΣΟΥ, ΣΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΣΟΥ, ΣΤΟ ΦΩΣ»  

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΟΝΙΜΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΙΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑΣ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΔΕΛΥΡΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΣΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΣΟΥ ΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ, ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΥΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΣΟΥ ΠΟΥΛΟΥΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΑΝΑΤΟ, ΟΠΟΥ ΤΟΤΕ ΤΑ ΖΩΑ, ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ, ΤΑ ΔΟΛΙΑ ΑΥΤΑ, ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ...  

«ΣΟΥ ΤΟΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΩΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΟΥ, ΩΣ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕΙ. ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΘΑΝΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ, ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ, ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ 9 ΕΝΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ».  

ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΟΥ, ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΗΔΗ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΡΑ, ΣΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΗΔΗ ΤΗΝ ΖΩΗ, ΤΟΝ ΒΙΟ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΘΑΝΑΣΙΑ ΣΟΥ, ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΙΕΡΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ. 

… ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΣΑΠΙΟΙ ΔΟΛΙΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΒΔΕΛΥΡΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ, ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΑΛΑ ΣΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΕΠΕΙΤΑ ΘΑ ΣΕ ΠΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ Ή ΤΙΣ ΚΟΛΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΡΩΜΟΘΕΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ…  

«ΤΟ ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΩΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΡΙΒΗ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΟΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ, ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΛΑΣΕΙΣ».  

… ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΣΟΥ.  

ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!! ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΑΞΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΟΗΜΟΝ ΟΝ, ΤΕΛΕΙΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΘΕΙΩΝ ΥΠΕΡΝΟΗΜΟΝΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ, ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ, ΤΑ ΚΤΗΝΗ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΟΕΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ??? ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΞΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΑΠΙΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ??? ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ??? ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ??? ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ??? ΤΙ ΔΙΔΑΣΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ???  

ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΚΑΤΑΝΟΗΣΕ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΝΟΗΣΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΛΕΝΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ. ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΣΑΙ! ΕΣΥ ΠΡΟΔΙΔΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΘΑΝΑΣΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ! ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ, ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΘΑΝΑΣΙΑ ΕΧΟΥΝ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ. ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΘΑΝΑΣΙΑ ΤΟΥ. ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΔΙΝΕΣΤΕ ΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ. ΕΣΕΙΣ ΔΕΧΕΣΤΕ ΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΑΠΙΑ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΩ, ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ.  

Η ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ. ΑΡΑ, ΕΙΣΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΔΟΜΗΘΗΚΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΣΟΥ. ΑΡΑ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΚΤΕΛΕΙΣ ΤΙΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΒΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑΣ ΣΟΥ, ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ. ΒΙΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΣΟΥ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΣΟΥ, ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΣΟΥ ΣΥΝΥΠΑΡΧΕΙ Η ΘΑΝΑΣΙΑ ΚΑΙ Η ΘΑΝΑΣΙΑ ΣΟΥ, ΟΠΟΥ Η ΜΙΑ ΔΙΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΕΝΑΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΚΥΚΛΟ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΘΑΝΑΤΑ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΔΟΜΗΣ ΤΗΝ 1Η ΠΡΩΤΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ, ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗΣ ΔΟΜΗΣ, ΣΥΣΤΑΣΗΣ, ΣΥΝΘΕΣΗΣ, ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ, «ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΝΑΔΑ Ι» ΤΗΣ 9 ΕΝΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ, ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ. 

ΑΡΑ, ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ, ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΖΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΙΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΑΝΑΣΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΟΛΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ, ΟΣΑ ΚΑΤΩ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΑΝΩ, ΟΣΑ ΑΝΩ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ. ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΗΝ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΚΑΙ ΙΣΟΜΕΤΡΙΑ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ-ΟΡΚΩΝ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΤΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΗ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝΟΡΚΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΘΕΙΟ ΑΠΟΡΡΕΕΙ, ΕΩΣ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΤΗΣ 9 ΕΝΝΕΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.

ΑΡΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, Η ΘΑΝΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΣΑΣ, ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ


1 + 1 = 2 ΔΥΟ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ, 2 ΔΥΟ Ή 11 ΕΝΔΕΚΑ. 

ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΓΙΣΤΗ ΚΟΣΜΟΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΝΑΣΙΑ, ΟΤΑΝ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΘΑΝΑΣΙΑ, ΟΠΩΣ:


ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 109 ΤΗΣ ΘΑΝΑΣΙΑ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΟ ΟΡΘΟΝ, ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ, ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟ, ΟΠΟΥ ΤΟ 1 ΕΝΑ Η ΜΟΝΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΕΝΑ, ΠΟΥ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ.  

ΤΟ (ΜΗΔΕΝ) 0 ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ, ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΘΑΝΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ 2 ΔΥΟ ΑΜΦΙΡΡΟΠΕΣ, ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ, ΟΠΟΥ Η ΘΑΝΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ. ΚΑΙ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ Η ΟΛΙΚΗ, ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 1 0 9 . 

ΤΟ 9 ΕΝΝΕΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ. ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ 9 ΕΝΝΕΑ, ΟΤΙ Η ΘΑΝΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΜΟΝΑΔΟΣ Ι. ΚΑΙ 2ΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟΝ, ΟΤΙ Η ΘΑΝΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ, ΣΥΣΤΑΣΗΣ, ΣΥΝΘΕΣΗΣ, ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΗΣ 9 ΕΝΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.  

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΘΑΝΑΣΙΑ 109, ΒΛΕΠΟΥΜΕ 1 + 0 + 9 = 10 ΔΕΚΑ. ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ 10 ΔΕΚΑ.


ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΥΜΠΙΕΣΟΥΜΕ ΤΟ 10 ΔΕΚΑ, ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ 10 ΔΕΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 1 ΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΑΣ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ 1 + 0 = 1 ΕΝΑ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΘΑΝΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ ΜΑΣ.  

ΑΡΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΒΙΩΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΙΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΜΑΣ ΘΕΣΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ 9 ΕΝΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.   

ΑΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ, ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ ΚΑΙ ΑΣΤΑΘΕΣ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΣΟΥ ΘΑΝΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΣΟΥ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ. ΑΡΑ, ΠΩΣ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ, ΠΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η 1Η ΠΡΩΤΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΜΟΝΑΔΟΣ Ι, Η ΙΔΙΑ Η ΑΘΑΝΑΣΙΑ, ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΣΟΥ.  

ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΣΕ ΦΟΒΙΣΕΙ Ή ΝΑ ΣΕ ΠΛΑΝΕΨΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΑΝΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ. ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΕΒΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΣΟΥ, ΕΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ Ο,ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ. ΑΥΤΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΚΦΩΝΕΙ. ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΔΟΛΙΟΣ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΩΟ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ.   

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ, ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ ΣΟΥ, ΜΕ Ο,ΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ.  

ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!  

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ ΤΑ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΑΘΑΝΑΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΟΣΜΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΒΙΟΣ.  

ΑΡΑ, Η ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΦΕΡΕΙ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 11 ΕΝΔΕΚΑ Ή 2 ΔΥΟ.

------------

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ: Ε.ΣΥ. ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ