ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΙΘΕΡΑΣ – ΔΙΑ ΚΑΙ ΗΡΑ

 


Ο ΑΙΘΕΡΑΣ, Η ΗΡΑ, ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΟ ΚΩΔΙΚΟ ΑΡΗ, ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ, ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΙΘΕΡΑ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΗΡΑ – ΑΡΗ, ΑΛΛΑ ΙΔΙΑ ΤΑΥΤΟΣΗΜΑ ΟΜΟΝΟΑ, ΟΠΟΥ Ο ΑΡΗ, Ο ΙΕΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΑΙΘΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΥΤΗΣ, ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΟΤΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΕΝΑΟΣ ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΙΘΕΡΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΑ ΑΡΗ, ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΥ ΑΙΘΕΡΑ ΜΑΣ, ΗΡΑ, ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ, ΠΛΑΤΗ, ΥΨΗ, ΣΤΟΝ ΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟ, ΣΤΟΝ ΑΝΩ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΩ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟ, ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΟΣ ΤΗΣ ΗΡΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΑΙΘΕΡΑ

ΜΑΣ.ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ ΔΟΜΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟΧΑΡΤΗ ΤΩΝ 6 ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΖΕΥΓΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑ 12 ΟΛΥΜΠΙΑ ΙΕΡΑ ΚΩΔΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΕΣ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΕΣ, Ο ΙΕΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΘΕΡΑ ΗΡΑ, ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΑΝΕΛΙΞΗΣ, ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΡΚΟΣ-ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΙΣΟΖΥΓΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ. ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΩΣ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΗΣΗ, ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΙΕΡΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΩΣ ΖΩΝΤΑΝΟΙ – ΝΕΚΡΟΙ, ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ! ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ:

«ΚΑΝΕΤΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΝ. ΝΑΚΑΝΕΤΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ. ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΣΤΕ ΜΑΣ, ΑΛΛΟΙΩΣΤΕ ΜΑΣ, ΒΙΑΣΤΕ ΜΑΣ, ΚΛΕΨΤΕ ΜΑΣ, ΚΑΝΤΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΗΡΑ – ΑΙΘΕΡΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΗ – ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ. ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ ΜΑΣ, ΤΑ ΜΙΑΡΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΔΟΞΑΣΙΕΣ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΦΡΙΚΤΕΣ ΜΑΓΚΑΝΙΕΣ«ΕΞΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΑΓΚΑΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΚΑΝΙΕΣ», ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΛΕΙΨΑΝΑ, ΣΕ ΑΓΙΕΣ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ, ΑΓΙΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ». ΟΠΟΤΕ, ΟΛΟΙ ΦΟΥΜΑΡΟΥΝ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΤΟΥΣ!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ, ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΙΕΡΩΝ ΖΕΥΓΩΝ, ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΗΣ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ 6 ΕΞΙ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΖΕΥΓΩΝ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΝΑΛΥΣΩ ΤΗΝ ΖΕΥΞΗ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΖΕΥΓΩΝ.

1 ΖΕΥΓΟΣ: ΔΙΑ – ΗΡΑ
2 ΖΕΥΓΟΣ: ΕΣΤΙΑ – ΔΗΜΗΤΡΑ
3 ΖΕΥΓΟΣ: ΑΠΟΛΛΩΝΑ – ΑΡΤΕΜΗ
4 ΖΕΥΓΟΣ: ΗΦΑΙΣΤΟ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ
5 ΖΕΥΓΟΣ: ΕΡΜΗ – ΑΘΗΝΑ
6 ΖΕΥΓΟΣ: ΑΡΗ – ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ 1 ΠΡΩΤΟ ΟΛΥΜΠΙΟ ΖΕΥΓΟΣ ΕΙΝΑΙ: ΔΙΑ – ΗΡΑ. ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΛΥΜΠΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΖΕΥΓΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΙΚΟΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΝΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΑΙΘΕΡΑΣΔΙΑ ΚΑΙ ΗΡΑ! Ο ΝΟΥΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ, ΧΑΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΟΡΦΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΑΙΘΕΡΑ, ΗΡΑ! Ο ΝΟΥΣ, ΔΙΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΤΟ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΟ ΥΛΙΚΟ ΑΙΘΕΡΑ, ΗΡΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΙΩΤΑ ΣΤΟΝ ΑΧΡΟΝΟ ΧΡΟΝΟ! ΧΡΗΖΕΙ ΑΠΕΙΡΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΗΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΕΞΗ ΚΑΙ ΕΝΝΟΙΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΜΠΥΛΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΑΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ. ΑΠΟΛΥΤΟ, ΑΛΗΘΙΝΟ, ΑΡΧΙΚΟ, ΟΛΥΜΠΙΟ ΖΕΥΓΟΣ ΔΙΑ-ΗΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ, «ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ», ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΜΟΝΟ Η ΗΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΝΟΥΣ, ΔΙΑ, ΚΑΙ ΑΙΘΕΡΑΣ, ΗΡΑ, ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΣΟΖΥΓΙΑ, ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΙΕΡΟΣ ΖΥΓΟΣ ΟΡΚΩΝ-ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΟΡΙΣΑΝ ΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ, ΔΙΑ-ΗΡΑ, ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΟΛΩΝΑ, ΒΑΣΗ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.

ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΓΕΛΟΙΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ, ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΛΙΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΕΓΡΑΨΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ, ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΙΘΕΡΑ, ΗΡΑ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ ΔΙΑ! ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΝΟΥ! ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΥΣ! ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΡΙΣΤΟΝ, «ΤΜΗΜΑ, ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΝΟΥ, ΔΙΑ» ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΣΤΟΥ ΝΟΥ, ΔΙΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ, ΟΤΑΝ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ, ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ, ΔΗΛΑΔΗ «ΕΝ» ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑΝ ΔΙΑ, ΕΝΑ ΝΟΗΜΟΝ ΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ! ΤΟ 2 ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΛΥΜΠΙΟ ΖΕΥΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΣΤΙΑ-ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ 2 ΔΕΥΤΕΡΟ ΖΕΥΓΟΣ. ΔΙΟΤΙ Ο ΝΟΥΣ-ΔΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΙΘΕΡΑ-ΗΡΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΕΙ ΤΙΣ ΥΠΕΡΝΟΗΜΟΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ, ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ Η ΔΗΜΗΤΡΑ, ΓΑΙΑ-ΥΛΗ, ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ.

ΔΗΛΑΔΗ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΝΟΥ-ΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΑΙΘΕΡΑ-ΗΡΑ, ΜΕ ΑΠΕΙΡΕΣ ΕΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ, ΥΛΗ ΚΟΣΜΙΚΗ, ΔΗΜΗΤΡΑ!! ΤΟ 3 ΤΡΙΤΟ ΟΛΥΜΠΙΟ ΙΕΡΟ ΖΕΥΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΑΠΟΛΛΩΝ-ΑΡΤΕΜΗ! ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑ, Η ΚΟΣΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΗΛΙΟΥ-ΑΠΟΛΛΩΝ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ.

«ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΛΙΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ, ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΣΜΟΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΣΜΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ» … ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ, Η ΙΔΙΑ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΤΕΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΙΚΟΥ ΥΠΕΡΦΩΤΟΣ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ!! ΣΤΟ 4 ΤΕΤΑΡΤΟ ΟΛΥΜΠΙΟ ΖΕΥΓΟΣ ΙΕΡΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ, ΕΧΟΥΜΕ ΗΦΑΙΣΤΟ-ΑΦΡΟΔΙΤΗ! ΟΠΟΥ Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΑΙΤΙΑ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΟΥ Ξ ΞΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΣΜΟΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΤΩΝ 12 ΟΛΥΜΠΙΩΝ, ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΖΕΥΓΩΝ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΚΑΙ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΖΕΥΞΕΩΝ ΤΟΥΣ, ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.

ΕΤΣΙ, ΤΟ 4 ΤΕΤΑΡΤΟ ΟΛΥΜΠΙΟ ΙΕΡΟ ΖΕΥΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΗΣ, ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗΣ, ΔΙΟΤΙ Ο ΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΗΦΑΙΣΤΟ, Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΑ ΗΦΑΙΣΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ. Ο ΗΦΑΙΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑΧΥΤΑΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΙΩΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ! ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΕΙΡΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΚΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΙΕΡΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ!

ΑΥΤΗ Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΣ ΩΣ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΑΡΜΟΝΙΑ, ΠΟΥ Ο ΗΦΑΙΣΤΟ ΣΤΕΡΕΩΝΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΜΕΝΕΣ ΘΕΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΟΥ, ΩΣ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΘΕΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΘΕΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΖΕΥΓΟΣ, ΟΠΟΥ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΖΕΥΞΗ ΤΟΥΣ, ΑΡΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ-ΚΑΛΛΟΣ, ΗΦΑΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΦΡΟΔΙΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΘΕΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ, ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ! ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΕΙΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ!! ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΕΒΗΛΩΣΟΥΝ ΠΟΤΕ!! ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ,
ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ!!!

Ο ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΗΦΑΙΣΤΟ, Ο ΥΠΕΡΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΗΣ ΓΕΩΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ, ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΩΔΙΚΟ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΙΕΡΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΛΥΟΥΜΕ ΤΑ ΙΕΡΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΖΕΥΓΗ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΖΕΥΞΗΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΩ ΜΕ ΑΥΞΟΥΣΑ ΣΕΙΡΑ ΤΟ 9 ΕΝΝΕΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΕΝΝΟΙΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ. ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΓΕΩΜΕΤΡΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ, ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΖΕΥΓΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΝΟΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.

ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΚΩΔΙΚΟ 9 ΕΝΝΕΑ
ΕΧΟΥΜΕ 3 ΤΡΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΕΣ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΕΣ:


9 ΔΙΑ – 9 ΗΡΑ – 9 ΑΡΗ


ΜΕ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΚΩΔΙΚΟ 8 ΟΧΤΩ ΕΧΟΥΜΕ 2 ΔΥΟ ΟΛΥΜΠΙΕΣ
ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΕΣ:


8 ΑΘΗΝΑ – 8 ΕΡΜΗ


ΜΕ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΚΩΔΙΚΟ 7 ΕΦΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ, ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ
ΟΛΥΜΠΙΑ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΑ:


7 ΑΡΤΕΜΗ «ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ»


ΜΕ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΚΩΔΙΚΟ 6 ΕΞΙ ΕΧΟΥΜΕ 2 ΔΥΟ ΟΛΥΜΠΙΕΣ
ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΕΣ:


6 ΔΗΜΗΤΡΑ – 6 ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ


ΜΕ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΚΩΔΙΚΟ 5 ΠΕΝΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ, ΚΑΙ ΜΟΝΟ 1 ΜΙΑ
ΟΛΥΜΠΙΑ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΑ:


5 ΑΦΡΟΔΙΤΗ


ΜΕ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΚΩΔΙΚΟ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ, ΚΑΙ ΜΟΝΟ 1 ΜΙΑ
ΟΛΥΜΠΙΑ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΑ:


4 ΗΦΑΙΣΤΟ


ΜΕ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΚΩΔΙΚΟ 3 ΤΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ 2 ΔΥΟ ΟΛΥΜΠΙΕΣ
ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΕΣ:


3 ΕΣΤΙΑ – ΑΠΟΛΛΩΝΑ

ΠΗΓΗ

ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ:https://www.aitherikigrafi.gr/diaspasi-analysi-ellanion-kosmosymbolon