ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ


ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ 

ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΥ ΣΑΣ, ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ. ΟΛΑ ΟΜΩΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗ ΟΡΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΑΞΕΤΕ ΜΕ ΝΟΗΣΗ, ΣΧΕΔΙΟ, ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΑΣ.ΚΑΙ ΕΔΩ, ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.

«ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ, ΟΥΤΕ ΠΟΛΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΑΝΟΜΟΙΟΜΟΡΦΕΣ, ΠΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ».


Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΤΟΥ «ΓΝΩΘΙ Σ ΕΑΥΤΟΝ». ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ, ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΕΧΟΥΝ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑ ΤΟΥΣ. «ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ». ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΘΕΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ, ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ, ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ.


ΑΡΑ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑΣ, «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ», ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΤΟΥΣ.ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΟΛΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑ ΤΟΥΣ, «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ». ΟΠΟΥ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑΣ, «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ.


Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΕΙΑΣ. 
ΚΑΙ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΟΛΟΤΗΤΩΝ ΟΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ Η ΑΝΔΡΕΙΑ. ΟΠΟΥ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.


Η ΑΝΔΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΑΞΙΩΝ, ΟΠΟΥ Η ΑΝΔΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΑΞΙΕΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΑΞΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΕΙΑΣ, ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΜΑΣ

ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ.

Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ, Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ, Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, Ο ΙΔΙΟΣ Ο 13ΟΣ ΔΕΚΑΤΟΣ ΤΡΙΤΟΣ, Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΩΜΕΓΑ.

ΑΡΑ, ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝΔΡΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΤΗΤΑ, ΔΙΟΤΙ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΔΡΕΙΑΣ ΤΟ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ, ΑΠΟ 2 ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ.Η ΑΝΔΡΕΙΑ, ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ, ΟΤΑΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΟΥΜΕ ΤΟ 13 = 1 + 3 = 4 ΤΕΣΣΕΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΤΟ ΑΥΤΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ. ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΙΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ. ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ.


ΑΡΑ, ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ Η ΑΝΔΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΖΕΥΞΗ ΤΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ ΙΔΙΩΝ
ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ «8 ΟΧΤΩ» ΑΠΕΙΡΗ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ 8 ΟΧΤΩ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ 8 ΑΠΕΙΡΟ.


Ο ΠΟΛΙΤΗΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΔΡΕΙΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. 
ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΗ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.


ΑΡΑ, Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΡΟΥΠΑΡΧΕΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΟΥ.

Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΦΕΡΕΙ 8 ΟΧΤΩ, ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ
ΑΠΕΙΡΟΥ 8 ΟΧΤΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΩΔΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΑΝΔΡΕΙΑ-ΠΟΛΙΤΗΣ.
ΑΡΑ, ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ, ΠΟΥ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΔΡΕΙΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ. ΟΠΟΥ ΕΑΝ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΔΡΕΙΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.


ΑΡΑ, Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 8 ΟΧΤΩ, ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΕΝΑΟ.

Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ

ΑΡΑ, ΑΕΝΑΩΣ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΟΠΟΥ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΑΡΧΗ, ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΙΕΤΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑΣ, «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ «ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ»
ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ 600 ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΙΩΝ 
ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΙΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: