ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΕΙΡΙΟΣ Ο ΝΑΟΣ ΤΩΝ ΝΑΩΝ

 

12.01.2021 ΝΑΟΣ ΣΕΙΡΙΟΥ

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΚΟΜΗ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ, ΟΜΟΝΟΗΣΗ, ΕΠΙΓΝΩΣΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ, ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΜΗΤΡΑΣ, ΤΟΝ ΝΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΗ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ, ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΥΤΤΑΡΑ.


ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ, ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΤΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ, Η ΜΗΤΡΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΩΡΑΚΙΖΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΟΥΣ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΧΤΙΣΟΥΝ, ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΝΑΟ, ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΩΝ ΝΑΩΝ, ΔΙΟΤΙ Ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ, ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΗΤΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗ, ΕΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΡΗΤΟΥ ΕΝ ΟΛΟΥ ΦΩΤΟΣ.

ΑΡΑ, Ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΚΑΙ ΤΙΜΑ ΚΑΙ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗ, ΤΙΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΤΙΜΑ ΑΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΣΕΒΕΤΑΙ ΑΠΕΙΡΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.

ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΑΟΙ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 5 ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΗ. ΒΕΒΑΙΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ. ΒΕΒΑΙΩΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ, ΤΗΝ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΟΙ ΘΕΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ, ΩΣ ΥΠΕΡΝΟΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΜΗΤΡΑ ΣΕΙΡΙΟΣ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΙΕΡΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΤΩΝ ΝΑΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ Υ ΥΨΗΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ, ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΤΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ.

Ο ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ, ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΤΩΝ 36 ΙΩΝΩΝ ΗΛΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ 432 ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΝΑΟΥΣ ΤΩΝ 3 ΤΡΙΩΝ ΣΕΙΡΙΩΝ Α, Β, Γ, ΑΥΤΟΣ Ο ΝΑΟΣ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ.
ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΗΡΩΕΣ, ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΗΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΤΑΝ ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΚΕ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΛΛΩΝ, ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΟΙΚΗΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΗΡΩΕΣ, ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ, ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΕΣ, ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΗΡΘΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ, ΠΕΡΠΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ.
ΤΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΥΠΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΠΩΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΝΙΟΣ!
ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΘΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΗ.
ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΟΥΤΕ ΠΛΑΣΜΑ, ΟΥΤΕ ΔΑΙΜΟΝΑΣ! ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!

ΤΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΠΟΥ ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΛΑΙΟΣ, ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΕΛΕΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΓΑΙΑ.

ΟΠΟΥ ΤΟ Υ ΥΨΗΛΛΟΝ ΤΩΝ ΣΕΙΡΙΩΝ Α, Β, Γ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ!

ΒΕΒΑΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΣΕ ΤΟΣΟΥΣ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ, ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΧΩΡΕΣ.
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΝΑ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΨΗΛΛΟΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΤΡΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑΟΥΣ ΤΩΝ ΙΩΝΩΝ ΗΛΙΩΝ.

ΠΡΟΦΙΛ Α.Σ. ΓΙΑ ΑΙΘΕΡΙΚΗ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ Α Β Γ ΣΕΛΙΔΕΣ 256 – 258 ΟΠΩΣ ΤΟ ΧΑΡΑΞΕ ΓΕΙΩΣΕ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ

ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ Α Β Γ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ: ΔΡΟΣΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΠΗΓΗ: ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ

esypeloponnisou