ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ Η ΑΡΧΗ

 

''...ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΑΔΗ!!! ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΝΟΜΙΖΕΤΕ Ο ΚΑΚΟΣ? ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΗ! ΕΝΑ ΜΟΡΦΩΜΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ!...''  


Ο ΔΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΔΗΣ! ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΔΙΑ, ΕΙΝΑΙ Ο ΑΔΗΣ! 

Datoteka:Amphora Hades Louvre G209 n2.jpg - Wikipedia
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ (δεξιά) και ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ (αριστερά)

Ο ΔΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ. ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΗΓΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΗ. ΕΙΝΑΙ Η ΠΗΓΗ ΤΩΝ  Α ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ Ω ΩΜΕΓΑ, ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΑΝ ΠΟΤΕ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΔΙΑΣ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΔΑΤΙΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ, ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ.
 ΑΥΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ? ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΙΣΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΑ!!! 

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΝ ΑΝΑΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕ ΤΟΝ ΑΔΗ, ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΙΑΣ. ΤΟΝ ΑΔΗ, ΤΟΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΕ Η ΗΤΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΔΙΑ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΕ Η ΗΤΤΑ??? ΑΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΘΕΡΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΗ, ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΜΕ Η ΗΤΤΑ. ΑΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΥΔΑΤΙΝΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΙΩΤΑ, ΤΟΝ ΔΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΜΕ Ι ΙΩΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΙ ΜΕ Ι ΙΩΤΑ.
  
ΑΡΑ, ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΗ, ΓΙΑΤΙ Ο ΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΔΙΑ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.
 ΑΡΑ, ΔΕΝ ΔΙΚΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΥΔΑΤΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. 
ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ ΚΟΣΜΟ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΥΛΟ ΚΟΣΜΟ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!!! 

ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ, ΟΙ ΑΥΛΟΙ Ή ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΦΘΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΩΜΑ ΟΥΤΕ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ, ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ??? ΔΕΝ ΤΑ ΛΙΩΝΕΙ, ΔΕΝ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙ, ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΦΥΛΑΚΗ, ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΣΚΙΖΕΙ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ? ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΣΥ? ΑΛΗΘΕΙΑ? ΩΡΑΙΑ, ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ? ΕΣΥ ΦΑΙΝΕΣΑΙ? ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΕΝΑ Ο ΟΜΙΚΡΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ! ΜΙΑ ΟΛΟΤΗΤΑ! ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΣΠΟΡΕ?  

ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΓΑΙΑ. ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΨΗΛΑ, ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ? ΕΙΝΑΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΔΩ ΠΑΝΩ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΣΑΙ. ΟΜΩΣ, ΥΠΑΡΧΕΙΣ. ΟΜΩΣ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ. 
 
ΑΡΑ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑ ΜΕ ΙΩΤΑ, ΔΙΚΑΙΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ, Η ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ Η ΓΕΝΝΗΣΗ.
 ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΔΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ή ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΙ Ή ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΣ? ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ? ΚΑΙ ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΕΙ Ο ΔΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΗ? ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ.
 

ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΛΟΤΗΤΑ, Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ, ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΚΑΙ ΥΔΑΤΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑ? ΠΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΝΕΡΟ, ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΥΔΑΤΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΝΟΥΣ? ΣΤΗΝ ΥΔΑΤΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ, ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΣΟΥ? ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΣΟΥ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ-ΝΕΡΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ-ΑΦΡΟΔΙΤΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΝΙΑ-ΗΦΑΙΣΤΟΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ-ΑΘΗΝΑ, ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΔΙΚΑΙΑ, Ο ΝΟΥΣ - Ο ΔΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ, ΗΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΙΘΕΡΑΣ, ΥΠΑΡΧΕΙΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΙΘΕΡΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΗΣΟΥΝ  ΠΟΥΘΕΝΑ. 

ΑΡΑ, ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ? ΑΡΑ ΠΩΣ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑ, ΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ? ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ? Ο ΕΝΑΣ ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΛΟΣ?  
ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΤΟΝ ΑΔΗ? ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΩΝΑ. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ? ΩΩΩΩ!!!! ΕΧΕΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ! Α! ΤΕΛΙΚΑ Ο ΑΔΗΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ. ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ Ο ΑΔΗΣ. ΜΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΔΙΑ. ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ, ΑΝ ΤΟΝ ΑΝΑΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΟΣ.. 

ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΘΗΝΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΗ ΤΟΥ? ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΣΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑ? ΒΛΕΠΕΙΣ, ΟΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ, ΤΙΣ ΙΕΡΑΡΧΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ. ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΓΗΙΝΟ ΑΡΡΩΣΤΟ ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΩΔΗ ΝΟΗΣΗ ΣΟΥ! 
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ! ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΝΟΗΣΗ, ΟΧΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΗ ΣΕ ΕΣΕΝΑ. ΑΝ ΑΥΤΗ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΣΕΝΑ, ΘΑ ΤΗΝ ΞΕΣΚΙΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΕΝΑ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΩΡΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΕΙ! ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ! ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ! 
 
.ΤΕΤΟΙΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΓΝΩΣΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΗ. ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ. ΕΣΥ ΘΑ ΠΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΗ ΣΕ ΕΣΕΝΑ. ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ, ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ 

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ, ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΥΛΕΣ, ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΕΡΑΣΜΑ. Ο ΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ, ΑΠΕΙΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΟΠΟΥ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΣΕ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ, ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΚΕΝΟΥ ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΤΕ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΝΑΡΞΗ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ Η ΑΡΧΗ.  

Ο ΔΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. Ο ΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ Η ΑΡΧΗ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΛΗΣΗΣ ''ΜΗΝΩΑΣ Ο ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ''

ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ