ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ,ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΑΡΡΗΤΟ ΕΝ ΟΛΟΝ ΦΩΣ.

 “ΤΟ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΦΩΤΟΣ,ΑΡΡΗΤΟΥ ΕΝ ΟΛΟΝ ΦΩΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ”

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΟΤΙ ΤΟ ΦΩΣ, ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑ 7 ΕΦΤΑΕΠΙΠΕΔΗ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.
ΑΛΛΩΣΤΕ, ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΕΛΛΑΝΙΑ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΣΤΟΝ ΝΟΥ, ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΝΟΥ, Ο ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΝΟΥΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ!!!
ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΕΛΛΑΝΙΑ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΣΤΟΝ ΝΟΥ, ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΝΟΥ, Ο ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΝΟΥΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ!!!
ΑΡΑ Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΑΡΡΗΤΟ ΕΝ ΟΛΟΝ ΦΩΣ, ΟΠΟΥ Ο ΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΦΩΤΟΣ ΑΡΡΗΤΟΥ ΕΝ ΟΛΟΝ ΦΩΣ.


ΑΡΑ, ΦΩΣ ΚΑΙ ΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΑΔΙΚΗ ΘΕΙΑ ΥΠΕΡΜΟΝΑΔΑ, ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΗΣΕΤΕ: ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΕΛΛΑΝΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΤΟΥ ΑΡΡΗΤΟΥ ΕΝ ΟΛΟΝ ΦΩΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΙΟΝ ΦΩΣ, ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΟ ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛ-ΛΗΝ: ΤΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΟΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΟΝ ΦΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΑΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ, ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΦΩΣ, ΑΡΡΗΤΟ ΕΝ ΟΛΟΝ ΦΩΣ, ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΟΛΙΚΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.
ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ, ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΗΓΗ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΑΣ ΥΠΕΡΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΤΟ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΗΣ, ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΠΗΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΙΩΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ.

ΤΟ ΦΩΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΜΕ ΑΠΕΙΡΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΚΩΔΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ,

ΟΠΩΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΝΑ ΒΑΣΙΚΟ ΚΟΣΜΟΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΥΔΑΤΙΝΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΔΑΤΙΝΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ.
ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΜΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΔΑΤΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΦΥΤΑ, ΕΡΠΕΤΑ, ΕΝΤΟΜΑ, ΖΩΑ, ΨΑΡΙΑ, ΠΤΗΝΑ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΛΗ Η ΧΘΟΝΑ, Η ΥΠΟΧΘΟΝΑ, Η ΚΑΤΑΧΘΟΝΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ, ΟΛΟΣ Ο ΑΕΡΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΔΑΤΙΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΔΑΤΙΝΑ, «ΝΕΡΟ» ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΒΙΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΥΔΩΡ «ΝΕΡΟ», ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΔΩΡ «ΝΕΡΟ», ΣΥΝΕΧΩΣ, ΔΙΑΡΚΩΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ Η ΖΩΗ ΚΑΙ Ο ΒΙΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΘΕΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ.

ΣΕΛ. 621 – 623 ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ, ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΣΤΟ PDF ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΣΕΛΙΔΩΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ :  Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ 600

Ομάδα: Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ 600

ΠΗΓΗ : https://kosmotheasi.com

e-synews.gr