ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΘΟΛΟΥΣ

 

ΣΤΟ ΣΧΗΜΑ ΜΑΣ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΟΠΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΘΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΥΜΠΑΝ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΙΚΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΘΟΛΟ, ΟΠΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ Ή ΝΑ ΕΞΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ Ή ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ.

ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΟΠΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΘΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΥΜΠΑΝ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΙΚΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΘΟΛΟ, ΟΠΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ Ή ΝΑ ΕΞΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ Ή ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ.



ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΟΠΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΘΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΥΜΠΑΝ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΙΚΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΘΟΛΟ, ΟΠΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ Ή ΝΑ ΕΞΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ Ή ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ.

ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΟΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΠΕΙΡΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ, ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥΣ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟΧΑΡΤΗ ΜΑΣ ΣΧΗΜΑ ΜΑΣ.

ΑΚΟΜΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΗΜΑ ΜΑΣ, ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΕΞΩ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ 2 ΔΥΟ ΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΘΟΛΟΥΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ: ΕΝΑΝ ΘΟΛΟ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΘΟΛΟ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ.
ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ 2 ΔΥΟ ΚΟΣΜΙΚΩΝ ΘΟΛΩΝ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ Η ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΜΟΛΥΝΣΗ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΤΩΤΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΕΣ, ΟΠΟΥ ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΒΙΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΕΠΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ.

ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΑΥΤΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ, ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ, ΤΟΥ 5 ΠΕΝΤΕ, ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ Ε ΕΨΗΛΛΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΑΘΜΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑΞΕΙΣ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΤΩΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΕΚΠΤΩΤΕΣ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΕΣ, ΟΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟΥΣ, ΑΡΚΕΤΩΝ ΣΤΑΣΕΩΝ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΒΙΩΝ, ΟΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ «ΔΙΚΑΙΑ ΧΡΟΝΟΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ» ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΛΙΧΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΝΩ, ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗ, ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΡΑΞΑΝ.

ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΩΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΙΚΡΟΒΙΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΑΠΕΙΡΟΙ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟΙ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΘΑ ΤΗΝ ΛΙΩΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΟΥΣΙΑ, ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.
ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΜΩΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙ Ή ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ, ΣΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ.
ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ, ΟΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΑΡΣΗ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ, «ΠΟΥ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΟΥΤΕ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΟΥΤΕ ΤΩΝ ΓΕΛΟΙΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ», ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΕΛΟΙΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΙΣΤΟ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΥ.

ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΑΥΤΟ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ, ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΦΥΛΑΚΗ ΟΠΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΦΥΛΑΝΕ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΑΡΑ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΦΥΛΑΚΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΦΥΛΑΚΗ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΓΕΛΟΙΟΥΣ, ΔΟΛΙΟΥΣ ΨΕΥΤΟΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΜΙΑΡΑ ΨΕΥΤΟΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΨΕΥΤΟΚΡΑΤΩΝ, ΨΕΥΤΟΧΩΡΩΝ, ΨΕΥΤΟΟΙΚΟΠΕΔΩΝ, ΨΕΥΤΟΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΘΕΩΝ.

 ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΔΕΛΥΡΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΠΑΠΥΡΟΥΣ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΤΑΞΕΙΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ, ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΦΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΑΤΡΙΞ, ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ! ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ, ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΝΕΟΣ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΠΟΥ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΑ ΤΟΥΣ.

ΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΘΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΙΕΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΟΛΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ.

ΣΕΛ. 842- 846 ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ, ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΣΤΟ PDF ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΣΕΛΙΔΩΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ