ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟ ΟΝΟΜΑ!!!


ΤΟ ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΦΟΡΕΣΑΝ ΩΣ ΚΙΠΑ, ΤΡΟΥΛΟ, ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΕΠΩΝΥΜΟ, ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΕΠΩΝΥΜΟ, ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΖΩΑ ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΟ ΕΙΣΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ!! ΤΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΑΥΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΒΟΗΘΑ ΣΤΗΝ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ! ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.


Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ, -ΩΣ ΔΕΙΓΜΑ ΠΑΙΡΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ- ΤΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΩΛΚΟ! ΤΕΛΟΣ!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!!

ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΣΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ! ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΟ, ΠΛΕΟΝ ΤΟΥ ΔΕΟΝΤΟΣ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΓΕΛΟΙΟ ΕΠΩΝΥΜΟ! ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ;; ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙΑ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ, ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ, ΟΝΟΜΑΤΑ ΖΩΩΝ, ΠΟΥΛΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΕΛΟΙΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΑ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ.

ΑΡΑ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΟ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟ, ΟΠΩΣ:

ΑΒΡΑΑΜ ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟΣ

ΙΣΑΑΚ ΜΑΚΡΥΠΟΔΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΒΟΡΡΙΑΣ

ΙΑΚΩΒΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ

ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΑΣΟΜΕΡΗΣ

ΔΑΥΙΔ ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ

ΛΟΥΚΑΣ ΒΑΡΕΛΑΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΗΣ

ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ ΚΟΨΟΧΕΙΛΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΡΥΠΑ

ΛΕΜΟΝΙΑ ΞΗΡΩΜΕΡΙΤΗ

ΦΩΤΙΟΣ ΒΑΡΘΑΚΟΥΡΗΣ

ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΕΤΡΟΧΕΙΛΟΣ

ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΒΡΑΙΚΑ, ΧΑΖΑΡΙΚΑ, ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ, ΒΔΕΛΥΡΑ, ΓΕΛΟΙΑ, ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ! ΔΟΛΙΕΣ ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΟΠΟΥ ΣΕ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΘΑ ΓΕΛΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΑΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, Ο ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!! ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΩΣΤΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ.

ΣΥΝΕΠΩΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟ ΟΝΟΜΑ! ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ, ΔΟΓΜΑΤΙΚΟ, ΜΙΑΡΟ, ΑΝΟΟ, ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ, ΓΕΛΟΙΟ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟ, ΩΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΟ!!

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ, ΣΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ, ΣΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ, ΣΤΟΥΣ ΓΑΛΑΞΙΕΣ, ΣΤΑ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.

ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΕΡΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΩΝ. ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΜΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ, ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΝΟΥΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΕΝΝΟΙΑ.

ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΜΕΡΙΚΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! ΟΛΑ, ΤΟΣΟ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΑΦΘΟΝΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ! ΑΠΕΙΡΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΝΟΙΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

ΨΑΞΤΕ ΤΟ!! ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ. ΓΥΜΝΑΣΤΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΑΣ, ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΡΗ!

ΘΑ ΔΩΣΩ ΜΕΡΙΚΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΩΔΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΤΩΝ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΝΟΙΩΝ ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΩΔΙΚΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.

1) ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ο ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΑΝΔΡΑΣ

Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΣ «ΑΝΔΡΑΣ: ΑΝΩ ΔΡΑΣΗ»

2) ΣΩΚΡΑΤΗΣ

ΚΡΑΤΩ ΤΑ ΕΣΩ ΜΟΥ

3) ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΤΟΝ ΛΕΩΝ ΕΙΔΑ

(ΛΕΩΝ: ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ)

4) ΑΓΑΜΕΜΩΝΑΣ ΑΝΑΞ

ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΝ ΑΝΑΞ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΗΛΙΑΣ ΤΩΝ ΒΑΣΗΛΙΑΔΩΝ, ΑΝΑΞ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ.

ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ «ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΒΟΛΗ». ΑΝΑΞ ΜΟΝΟ!

5) ΗΡΑΚΛΗΣ

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΚΛΕΟΣ (ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ) ΤΗΣ ΗΡΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΙΘΕΡΑ. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΑΙΘΕΡΑ, ΤΗΣ ΗΡΑ.

6) ΙΑΣΩΝΑΣ

Η ΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΥ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ

ΑΣ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΧΩΝ, ΟΠΟΥ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΩΔΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΩΔΕΣΙΩΝ ΤΟΥΣ.

1) ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ, ΟΠΟΥ ΔΡΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΥΡΑΣ, «ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ».

2) ΕΥΒΟΙΑ

ΔΙΚΑΙΟΣ, ΑΦΘΟΝΟΣ ΒΙΟΣ. ΕΙΝΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ, ΑΦΘΟΝΟ ΒΙΟ.

3) ΑΙΓΥΠΤΟΣ

Ο ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ, ΟΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

ΑΙΓΑ: ΔΥΝΑΜΗ, ΠΤΩΗ «ΠΤΟΣ»

ΑΙΓΥΠΤΟΣ: Η ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

4) ΑΙΓΑΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ

ΤΟ ΠΕΛΑΓΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

ΑΡΚΕΤΑ! ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΙΕΡΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΩΝ ΙΕΡΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΙ ΒΔΕΛΥΡΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑΞΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΤΟΣΟ ΦΟΒΟ, ΤΟΣΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΣΗ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΙΧΝΗ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΥΠΕΡΝΟΗΜΟΝΕΣ ΥΠΕΡΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΙΑΡΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΖΩΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ, ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟ, ΤΟ ΜΙΑΡΟ, ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΛΗΘΙΝΟ. ΤΟΣΗ ΑΝΟΗΣΙΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ! ΤΟΣΗ ΓΥΦΤΟ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΚΗ ΕΠΑΡΣΗ ΤΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ!!

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΙΕΡΟ ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ Ή ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΗΡΩΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ. ΟΜΩΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΩΔΙΚΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΒΙΟ ΤΟΥΣ. ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ.

ΔΙΚΑΙΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΟΣΟΙ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΙΕΡΑ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ!

1 - 10 - 2018

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ


ΠΗΓΗ: ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

"ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ"

https://www.aitherikigrafi.gr/diaspasi-analysi-ellanion-kosmosymbolon


ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ: ΔΩΡΑ ΑΡΙΑΝΔΗ (ΓΚΙΟΥΡΑ)


ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΓΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ: