ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ: ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΜΥΑΛΟ - ΕΓΚΕΦΑΛΟ - ΝΟΥ


ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΟΤΙ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ 3 ΤΡΙΩΝ ΟΛΟΤΗΤΩΝ ΧΡΟΝΟΣ-ΝΟΥΣ-ΦωΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ, 1 ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΟΛΟΤΗΤΑ.ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι, ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΟΠΟΥΝ, ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι.

ΟΜΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΟΥΝ ΤΟ ΦωΣ ΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ, ΤΕΡΑΣΤΙΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΟΥΝ, ΚΑΙ ΞΕΝΟ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ. ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΙΤΟΥΝ ΤΟ ΦωΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦωΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ !!!

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΝΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΝΟΥ. ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΝΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΝΟΥ ΣΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ.

ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Ο ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΔΕΛΥΡΟΥΣ ΜΙΑΡΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΝΟΥ ΤΟΥΣ.

ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ, ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ, ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΕΚΘΕΙΑΖΕΙ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΝΑ ΛΕΕΙ: «ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟ ΜΥΑΛΟ», «ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΥΑΛΟ» Ή «ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ» Ή «ΚΑΛΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΥΑΛΟ?» Ή «ΒΑΛΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ» ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ.

ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ «ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΝΟΥ» Ή «ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΝΟΗΣΗ» Ή «ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΝΟΗΣΕΙ», ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΠΡΟΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ. 

ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΝΟΥ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ, ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΦΕΡΕΙ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΡΑΓΙΚΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΝΟΗΜΟΝΑ ΟΝΤΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΤΑ ΘΕΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΝΟΥ, ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΣΤΟΥ ΑΥΘΥΠΑΡΚΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΝΟΥ. 

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΟΤΙ ΜΥΑΛΟ, ΣΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ, ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΖΩΙΚΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. 

ΜΥΑΛΟ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΤΗΝΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ.

ΜΥΑΛΟ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ. 

ΜΥΑΛΟ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΤΟΥ ΥΓΡΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ.

ΜΥΑΛΟ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΤΟΜΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ. 

ΤΑ ΦΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΥΑΛΟ. 

ΚΑΙ ΤΟ 7 ΕΒΔΟΜΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΟΛΟ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ.

ΑΡΑ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΑΠΟΣΤΑΤΗ, ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΒΟΥΛΗΣΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΖΩΑ-ΕΡΠΕΤΑ-ΠΤΗΝΑ-ΨΑΡΙΑ-ΕΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΕΣΥ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΕΧΕΤΕ ΜΥΑΛΟ. ΜΟΝΟ ΤΑ ΦΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΥΑΛΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ. 

ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΟΜΩΣ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ 7 ΕΦΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ. ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ

1. ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ

2. ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ

3. ΤΑ ΠΤΗΝΑ ΚΑΙ

4. ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΚΑΙ

5. ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΚΑΙ

6. ΤΑ ΕΝΤΟΜΑ ΚΑΙ

7. ΤΑ ΦΥΤΑ

ΟΠΟΥ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ «ΑΡΧΗ», ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΕΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ. Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ. 

«ΔΗΛΑΔΗ, ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ, ΑΥΤΟΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΑΤΑΖΕΙΣ ΕΣΥ».

ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΣΟΥ, ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΣΑΡΚΙΟΥ ΣΟΥ.

ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΝΟΜΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΝΧΟ ΤΟΥ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΟΥ, ΣΥΚΩΤΙ, ΝΕΦΡΑ, ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΣΑΡΚΙΟΥ ΣΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΑΡΚΙΟΥ ΣΟΥ.

ΑΡΑ, ΑΔΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΤΙ «ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ» ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΝΟΥ, ΔΙΟΤΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΣΟΥ Ή ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΟΥ.

Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΜΕΣΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΣΟΥ, ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ. ΟΠΟΥ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΕ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΒΙΩΝΕΙΣ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ.

ΤΑ ΦΥΤΑ ΤΩΡΑ, ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟ, ΟΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ, ΑΕΝΑΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ.

ΕΑΝ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ ΚΩΔΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ, ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ:

 

14 + 12 + 16 + 14 + 18 + 28 + 3 + 8 = 113 ΕΚΑΤΟΝ ΔΕΚΑΤΡΙΑ

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 113 ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ 2 ΔΥΟ ΜΟΝΑΔΕΣ 1 1 ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι 3 ΤΡΙΑ. ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑ 11 ΕΝΔΕΚΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΟΥ, ΟΠΟΥ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ. 

Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΟΥ ΤΟΥ ΣΑΡΚΙΟΥ ΣΟΥ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 12 ΔΩΔΕΚΑΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΟΥ.

ΤΟ 3 ΤΡΙΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, Η ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΑΥΤΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι, ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΧΡΟΝΟΣ-ΝΟΥΣ-ΦωΣ, ΟΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ, Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΣΟΥ.

ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 113 ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ, ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ 1 + 1 + 3 = 5 ΠΕΝΤΕ, ΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ, ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΜΕΣΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣ, ΔΟΜΗΣΗΣ ΤΗΣ 9 ΕΝΝΕΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.


ΑΡΑ, ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ, ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΛΙΚΟ ΚΩΔΙΚΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:


ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΥ.

ΑΛΛΟ ΜΥΑΛΟ, ΑΛΛΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ, ΑΛΛΟ Ο ΝΟΥΣ.

ΕΙΝΑΙ 3 ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ.

ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ μυαλο, ΟΠΟΥ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ ΚΩΔΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ 5 ΠΕΝΤΕ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ μυαλο, ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ:

13 + 13 + 28 + 3 + 8 = 65 ΕΞΗΝΤΑ ΠΕΝΤΕ

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ μυαλο, ΤΟ 65, ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΟ 6 ΕΞΙ, Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ 5 ΠΕΝΤΕ, ΟΤΙ ΤΟ 6 ΕΞΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ 5 ΠΕΝΤΕ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΠΑΝΙΕΡΗΣ ΜΕΣΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΗΣ 9 ΕΝΝΕΑ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.

ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 65 ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ 6 + 5 = 11 ΕΝΔΕΚΑ, ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ 2 ΔΥΟ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 11 ΕΝΔΕΚΑ, ΟΠΟΥ Η ΜΙΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ 2 ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΣΤΟ 11 ΕΝΔΕΚΑ ΜΑΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ 2 ΔΥΟ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ Ι ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ. Η ΜΙΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕγκεφΑλοσ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΗΜΑ:

ΣΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 11 ΕΝΔΕΚΑ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ Μυαλο, Η 1 ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΝΟΥΣ, ΟΠΟΥ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΟΥ 1 ΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ 2 ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΤΟΥ 11 ΕΝΔΕΚΑ, ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ μυαλο.

ΑΡΑ ΤΟ 11 ΕΝΔΕΚΑ, ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΜυαΛΟ, ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΟΛΟΤΗΤΑ ΝΟΥ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜυαΛΟ.

 ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΔΥΟ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΜυαΛΟ ΚΑΙ εγκεφαλο, ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Η 3 ΤΡΙΤΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι, Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΝΟΥΣ.

ΟΠΟΥ Ο ΝΟΥΣ ΕΝΘΡΟΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ, ΟΠΟΥ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ.

ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ, ΟΧΙ ΟΙ ΜΥΑΛΙΚΕΣ ΤΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ.

ΑΡΑ, Ο ΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η 3 ΤΡΙΤΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ.

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΧΗΜΑ ΜΑΣ:


ΑΡΑ, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΑΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΑΔΙΚΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ Ι. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΤΟΥΣ μυαλο-εγκεφαλο-νου, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΜΑΣ, ΩΣ ΕΝΑ 1 ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΡΙΑΔΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΟΣ Ι.

 ΕΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΝΟΥ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΝΟΗΜΟΝ ΟΝ, ΜΕ ΝΟΥ-ΕΓΚΕΦΑΛΟ-ΜΥΑΛΟ, ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΖΩΟ Ή ΕΡΠΕΤΟ Ή ΠΤΗΝΟ Ή ΨΑΡΙ Ή ΕΝΤΟΜΟ, ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ 5 ΠΕΝΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜυαΛΟ ΚΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΝΟΗΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΟΥ ΚΑΙ ΝΟΗΣΗ, ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ. ΣΥΝΤΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ.

ΑΡΑ, ΕΑΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΝΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΩΣ ΜΙΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΣΟΥ, ΤΟΤΕ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΕΙΣΑΙ ΖΩΟ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ ΚΑΘΕ ΝΟΗΜΟΝ ΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

ΕΑΝ ΣΠΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥΣ 3 ΤΡΕΙΣ ΟΜΟΚΕΝΤΡΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΩΝ 3 ΤΡΙΩΝ ΟΛΟΤΗΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ μυαλο-εγκεφαλο-νου ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΟΥ ΟΥΤΕ ΜΥΑΛΟ, ΑΛΛΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ, ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΦΥΤΟ, ΟΠΟΥ ΤΑ ΦΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜυαΛΟ ΟΥΤΕ ΝΟΥ.

ΑΡΑ, ΤΑ ΦΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ Ι μυαλο- εγκεφαλο-νου.

ΤΑ ΖΩΑ-ΕΡΠΕΤΑ-ΠΤΗΝΑ-ΕΝΤΟΜΑ-ΨΑΡΙΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ 2 ΔΥΟ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ Ι ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΤΡΙΑΔΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Ι. ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜυαΛΟ ΚΑΙ

εγκεφαλο. ΚΑΙ ΤΟ 7 ΕΒΔΟΜΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΤΡΙΑΔΑ 3 ΜΟΝΑΔΑ Ι ΟΛΟΤΗΤΑ.

ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΜυαΛΟ ΚΑΙ ΕΓΚΕΦαΛΟ ΚΑΙ ΝΟΥ.

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΟΗΣΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΝΟΥ ΤΟΥ, ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΝΟΗΜΟΝ ΟΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΝΟΥ 1 ΕΝΑ.

ΑΡΑ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΘΕΙΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΠΑΝΙΕΡΗΣ 9 ΕΝΝΕΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.

ΟΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΕΛΛΑΝΙΟ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΑΠΟ ΤΑ 7 ΕΦΤΑ ΟΛΙΚΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΜΙΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΕΓΚΕΦαΛΟ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ. ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΦΥΤΩΝ.

ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΕ ΣΧΗΜΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥΣ.


ΤΩΡΑ, ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΟΛΟΤΗΤΩΝ ΤΑ 5 ΠΕΝΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ 2 ΔΥΟ ΟΛΟΤΗΤΕΣ, ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜυαΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ εγκεφαλο, ΟΠΩΣ:


ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 7 ΕΒΔΟΜΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΤΙΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ:


ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΡΙΑΔΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΤΟΥ 7 ΕΒΔΟΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ 9 ΕΝΝΕΑΣ ΠΑΝΙΕΡΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ 

ΑΡΑ, ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟ 7 ΕΒΔΟΜΟ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ 3 ΤΡΕΙΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ Ι,

 


ΟΠΟΥ Η ΜΕΣΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ-ΠΙΝΑΚΑ ΤΩΝ 7 ΕΦΤΑ ΘΕΙΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΟΛΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ:


ΑΡΑ ΜΟΝΟ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΤΟ 7 ΕΒΔΟΜΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΕΧΕΙ ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι Μυαλο- εγκεφαλο-νου.

ΜΟΝΟ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΤΟ 7 ΕΒΔΟΜΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΝΟΥ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΣΤΟ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΣΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΝΟΥ.

ΜΟΝΟ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΤΟ 7 ΕΒΔΟΜΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΕΧΕΙ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΥ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜυαΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦαΛΟΥ.

ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΗΣ ΥΔΑΤΙΝΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ.

ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΤΟΥ, Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΟΥ ΜΕΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.

αρα, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΕΛΛΗΝ, ΤΟ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Ι ΝΟΥΣ-ΜΥαΛΟ-Εγκεφαλοσ, ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ 7 ΕΒΔΟΜΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΥ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΟΥ, ΩΣ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΟΛΟΤΗΤΑ ΞΕΝΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ???

ΟΙ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΜΑΣ, ΣΤΕΡΕΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΩΣΤΕ ΤΑΧΙΣΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΘΕΙΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ 9 ΕΝΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΝΟΥ! ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΝΟΥ.

ΟΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ 7 ΕΒΔΟΜΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ, ΣΥΝΕΧΩΣ ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ u913 ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ, ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΖΩΟ ΜΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟ Ή ΦΥΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΟ. 

ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟΝ ΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ, ΩΣΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΟΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ, ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΑΝΟΗΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ.

ΘΥΜΗΣΟΥ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΝΟΗΜΩΝ ΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΝΟΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΗΝ ΘΕΙΑ ΑΘΑΝΑΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΟΥ ΘΕΣΗ ΑΕΝΑΟΣ, ΑΘΑΝΑΤΟΣ, ΠΑΝΤΟΤΙΝΟΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΖΩΗ.

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΩ ΤΙΣ ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΘΩΡΑΚΙΣΤΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ, ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ, ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ, ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΝΟΗΜΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΝΑ ΝΟΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΟΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΟΥ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ (ΣΕΛ. 506 - 517)

"Η ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ 3 ΤΡΙΩΝ ΠΑΝΙΕΡΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ ΜΑΝΤΕΙΟ ΔΕΛΦΩΝ-ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΡΑ-ΜΑΩΝΑ"