ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΤΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ?ΕΠΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΡΩΜΑΝΙΑΣ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΜΑΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΓΡΑΦΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΓΡΑΦΗ ΟΠΩΣ:

(ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΤΩΝ ΣΥΓΚΡΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΞΗΓΗΣΕΩΝ. ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΑΡΚΤΟΥ, ΤΟΥ ΟΡΘΟΥ, ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΟΛΙΑΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΠΡΑΞΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ).


ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ, ΣΤΟΙΧΕΙΟ, ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ 300 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ. ΠΡΙΝ 300 ΧΡΟΝΙΑ ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΟΜΙΛΟΥΝ ΑΓΓΛΙΚΑ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΤΙ; ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΥΣΙΑ, ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΥ, ΣΕ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΥ, ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΣ? ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ. 
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 300 400 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΤΗΝ ΔΟΛΙΑ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΕΤΣΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ (ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΡΑΦΗΣ) ΟΤΙ ΤΟ ΩΜΕΓΑ ΤΟ ΕΚΡΥΨΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ. ΓΙΑ Α ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ Α ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΡΗΓΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΣΤΡΟΓΓΥΛΕΨΑΝ ΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΜΑΣ ΜΕ ΚΑΜΑΡΕΣ,ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥΣ, ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ 26 ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ,ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΠΑΡΑΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ, ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ 
ΑΛΛΗ ΦΩΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΦΟΡΑ.

ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ Η ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ ΣΥΜΒΟΛΑ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ.
 
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΙΩΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΜΑΣ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑΣ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΑ ΖΩΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΛΥΣΕΙ.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΧΡΟΝΟ, ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΣΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΤΡΟΧΙΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΙΩΤΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΤΗΡΕΙ. ΠΑΛΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΗΡΑΝ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ. ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ, ΤΑ ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ, ΤΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΜΗΝ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ, ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥΣ (ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΚΑΙ ΕΞΙΣΩΣΗΣ, ΣΕΙΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ).

ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ V ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ, ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ, ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΠΟΥ  ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΣΑΞΟΝΙΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΟ .

ΤΟ ΜΙΚΡΟ V VΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΒ ΤΩΝ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΠΟΥ ΤΟ V ΒΙ ΤΩΡΑ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΟ ΛΑΜΔΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΣΤΟ Λ ΛΑΜΔΑ ΤΑ ΔΥΟ ΙΩΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΜΕ ΑΝΕΛΙΞΗ, ΤΩΡΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ V ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΡΟΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ. ΜΕΤΑ ΤΟ V (ΒΙ) ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ :

ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΤΟ Τ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΙΩΤΑ ΟΡΘΙΑ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΩΣ Y ΓΟΥΑΙ, ΕΧΟΥΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΙΩΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ. ΣΤΟ ΛΕΝΕ. ΣΤΟ  ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ. .


ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΡΑΜΜΑ, ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΔΙΑΛΕΚΤΟΥ, ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ, ΕΙΝΑΙ 


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΧΑΖΑΡΟΣΑΞΟΝΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ. 

ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ,ΤΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΚΛΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΟΛΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΚΑΙ ΟΣΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ Η ΥΒΡΙΔΙΑ ΤΗΝ ΓΡΑΦΗ ΑΥΤΗ, ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΣΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ, ΠΑΡΑΔΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ 
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ. ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ: 
ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. 

Ο,ΤΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΧΟΥΝ, ΤΗΝ ΚΛΕΒΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΙΩΤΑ, ΑΠΟ ΤΟ Α ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΙΩΤΑ Α ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΕΞΙΣΤΟΡΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ.ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ, ΠΩΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟ Α ΤΟΥ ΙΩΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΥΝ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ.

ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΠΟΥ ΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ, ΘΑ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΤΗΝ ΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.

ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΖΩΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΜΑΣ ΠΡΟΒΑΛΑΝ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ, ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟ ΦΟΡΕΣΑΝ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ. ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ; ΜΕ ΤΙ ΝΟΗΣΗ; ΠΟΥ ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΕ; ΠΩΣ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ; ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. ΛΟΙΠΟΝ 
ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ. ΤΟ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΙΩΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ  ΣΕ 26 ΣΥΜΒΟΛΑ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΠΡΟΦΟΡΑ, ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΚΑΝΑΔΑ, ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΑΓΓΛΙΑ, ΙΡΛΑΝΔΙΑ, ΣΚΩΤΙΑ, ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ, ΙΝΔΙΑ ΚΑΙ ΣΕ 54 ΧΩΡΕΣ ΩΣ ΠΡΩΤΗ ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ. ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΙΩΤΑ ΤΗΣ ΑΩ ( ΣΕΛ 14-22 )ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ https://dolichi.blogspot.com/


Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ