ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

 


ΑΣ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ, ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΣΦΑΛΑΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΝ


ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΕΥΡΥ ΚΟΙΝΟ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΤΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΠΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΨΥΧΕΣ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΑΝ ΑΦΥΠΝΙΣΤΗΚΑΝ ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΩΣ ΜΙΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΩΣ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΠΥΡΟΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΟΠΟΤΕ ΣΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΟΛΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΔΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑΔΟΛΙΕΥΕΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΟΤΕΛΗ ΣΕ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΩΣ ΥΠΑΡΞΗ.

ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ.

ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΡΥΘΜΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΣΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΥΤΟ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΙΣ ΕΠΤΑ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΥΓΕΙΑ ΚΑΛΛΟΣ ΙΣΧΥ ΠΛΟΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΦΡΟΝΗΣΗ ΑΝΔΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΩΦΡΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΑΝΑΓΚΗ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΑΤΤΟΥΜΕ ΟΡΘΑ ΜΕ ΝΟΗΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΨΗΛΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΣΤΙΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΩΦΡΟΣΥΝΗ. ΤΟΤΕ ΟΤΑΝ Ο ΟΡΚΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΕΒΕΙ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΝΟΜΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΩΣΤΕ Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ.

Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΟΠΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΔΗΜΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΓΓΙΞΑΜΕ ΤΟ 10 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΜΑΣ ΔΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΙΔΡΥΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΜΙΑΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΚΡΙΘΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ.

ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΣΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΣΦΥΡΗΛΑΤΗΘΗΚΑΝ ΑΝΔΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΒΑΣΗ ΜΕ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΜΕΛΑ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΠΟΤΕ.

ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΕΙΧΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΜΕΣΩ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΟΛΙΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΧΑΡΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΓΙΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΛΑΘΗ (ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΛΗΘΗ) ΜΙΑ ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΟΥΣΙΩΣΑΜΕ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ ΦΤΙΑΞΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ. ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ facebook ΟΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΞΙΟ ΝΑ ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΤΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ.

Η ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΟΜΩΣ ΤΟΥ facebook ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΣΩ ΕΚΤΟΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΝΑ ΞΕΧΝΑΝΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΧΝΑΝΕ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΝΑ ΞΕΧΝΑΝΕ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΤΙΓΜΩΝ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΟ ΜΑΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

ΕΣΕΙΣ (ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΛΙΓΟΙ) ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΑΣ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΩΣ ΜΩΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΑΣ. ΕΣΕΙΣ (ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΛΙΓΟΙ) ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΙΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΑΙ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ.

ΕΣΕΙΣ (ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΛΙΓΟΙ) ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΙΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΟΙΟ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΕΔΩ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ.

ΕΣΕΙΣ (ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΛΙΓΟΙ) ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΟΝΟΜΑΤΙΖΩ (ΑΥΡΙΟ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ) ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΟΛΥΝΕΤΕ ΤΗ ΝΟΗΣΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΑΣ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥ.

ΕΣΕΙΣ (ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΛΙΓΟΙ) ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ Ο ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΕΣΕΙΣ (ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΛΙΓΟΙ) ΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΑΣ ΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΕΙΣΤΕ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!

ΕΣΕΙΣ (ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΛΙΓΟΙ) ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙ ΚΑΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙ ΣΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΥΤΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ Η ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΦΤΑΣΕΙ ΤΑΒΑΝΙ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΑΡΕΤΕ ΑΝΑΣΕΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΞΑΝΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ.

ΠΗΓΗ: ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ

ΠΟΛΥΔΑΜΝΕΙΑ