ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η 13η ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

 


ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ-ΟΡΚΩΝ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΤΟΥ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ 13 ΔΕΚΑΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ 13 ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΦΥΛΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΟΠΟΥ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΩΔΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.


«ΛΕΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΝΝΟΙΑ, ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΙ Η ΚΥΒΙΣΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ, ΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ Η ΑΡΜΟΝΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ».

ΒΕΒΑΙΩΣ ΛΟΙΠΟΝ, 13 ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΦΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ Α Ω.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ 13 ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΦΥΛΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΟΠΟΥ ΕΝΩΜΕΝΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΥΛΕΣ ΑΥΤΕΣ, ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΜΕ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΝΕΥΡΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΑΡΚΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ 1 ΕΝΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΝΕΥΡΟ, ΟΠΟΥ ΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΑ ΑΛΛΑ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΝΕΥΡΑ ΜΕ ΤΟ 13 ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ ΝΕΥΡΟ, ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΦΥΛΕΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΥΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΦΥΛΕΣ ΚΑΙ Η 13 ΔΕΚΑΤΗ ΤΡΙΤΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΥΛΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΗΓΕΙΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΦΥΛΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΝΟΥ.

ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ, ΚΑΙ ΟΙ 13 ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ, ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΤΗΝ 13 ΔΕΚΑΤΗ ΤΡΙΤΗ ΦΥΛΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΟΛΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

ΔΗΛΑΔΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ, ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΜΑΣ ΣΑΡΚΙΟ.

ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΟΡΙΣΕ 13 ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΦΥΛΕΣ. ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΦΥΛΕΣ ΚΑΙ Η 13 ΔΕΚΑΤΗ ΤΡΙΤΗ ΝΑ ΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ, ΩΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΝΕΥΡΟ, ΩΣ ΝΟΥΣ, ΩΣ ΝΟΗΣΗ, ΝΑ ΑΝΕΛΙΣΣΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ, ΤΙΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ, ΚΑΙ Η 13 ΔΕΚΑΤΗ ΤΡΙΤΗ ΜΑΖΙ, ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ.

ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ 13 ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΦΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΩΝ Ή ΤΩΝ 3 ΤΡΙΩΝ Ή 9 ΕΝΝΕΑΔΕΣ, ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΟΥ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΙ ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΦΥΛΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΑΝ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ, ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ. ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΑΝ, ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΘΗΚΑΝ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ 13 ΔΕΚΑΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΦΥΛΗΣ.

ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ, ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΦΥΛΕΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΕΠΕΙΔΗ, ΟΜΩΣ, Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ 11 ΕΝΔΕΚΑ ΠΥΛΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ, 1 ΜΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΟ. ΔΗΛΑΔΗ, ΑΛΛΟ ΤΟ 2ο ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ-ΠΥΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ 5ο ΠΕΜΠΤΟ. ΑΛΛΟ ΤΟ 7ο ΕΒΔΟΜΟ ΕΠΙΠΕΔΟ-ΠΥΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ 11ο ΕΝΔΕΚΑΤΟ. ΑΛΛΟ ΤΟ 12ο ΔΩΔΕΚΑΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ 13ο ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ.

ΚΑΙ ΕΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΩΝ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΩΝ ΦΥΛΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ, ΩΣ ΕΝΑ ΣΩΜΑ, ΜΟΝΑΔΑ, ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΡΙΣΤΗΚΑΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΠΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ.

Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΑΡΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΠΕΙΡΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΣΑΡΚΙΑ ΜΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΥΒΡΙΔΙΑΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ, ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΣ 13 ΔΕΚΑΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ.

ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΝΙΑ 13 ΔΕΚΑΤΗ ΤΡΙΤΗ ΦΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ.

ΣΤΗΝ 13 ΔΕΚΑΤΗ ΤΡΙΤΗ ΠΥΛΗ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΑΙΝΕΙ. ΚΑΙ ΑΥΤΗ, Η 13 ΔΕΚΑΤΗ ΤΡΙΤΗ ΦΥΛΗ, ΘΑ ΤΡΑΒΟΥΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΦΥΛΕΣ ΣΤΗΝ 13 ΔΕΚΑΤΗ ΤΡΙΤΗ ΠΥΛΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ, ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΦΥΛΩΝ.

ΒΕΒΑΙΑ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΙ 13 ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΦΥΛΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΡΧΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ, ΚΑΙ ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΦΥΛΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΑΝ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ. ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΟΛΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΙΣ ΕΠΕΙΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΑΝ ΜΕ ΦΘΟΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΕΠΑΡΣΗ, ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΗΝ 13 ΔΕΚΑΤΗ ΤΡΙΤΗ ΦΥΛΗ ΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΥ.

ΔΗΛΑΔΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΩ ΛΙΓΟ, ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΔΗΛΑΔΗ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ. ΕΕΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΜΕΡΗ ΣΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΣΟΥ: 2 ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ, 2 ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ, 1 ΕΝΑΣ ΚΟΡΜΟΣ (ΚΟΙΛΙΑ, ΣΤΗΘΟΣ), 1 ΕΝΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ, 2 ΔΥΟ ΜΑΤΙΑ, 2 ΔΥΟ ΑΥΤΙΑ, 1 ΜΙΑ ΜΥΤΗ, 1 ΕΝΑ ΣΤΟΜΑ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ 1 ΕΝΑΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ.

Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Η 13 ΔΕΚΑΤΗ ΤΡΙΤΗ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΤΑ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΦΥΛΕΣ.

ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ. ΤΑ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΣΑΡΚΙΟΥ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΜΑΖΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΟΥ ΑΥΤΑ, ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟ, ΔΙΟΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ!

ΛΟΙΠΟΝ, ΒΑΛΕ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΦΥΛΕΣ, ΚΑΙ ΤΙΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ.

ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΕΠΕΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΦΥΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟ,
ΟΥΤΕ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΝΟΥ. ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΠΤΩΤΟΙ, ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΤΙΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΦΥΛΕΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΑΝ ΤΙΣ ΕΒΑΖΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ.

«ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ, ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΟΙ ΕΚΠΤΩΤΟΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΠΟΤΕ! ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ! ΒΕΒΑΙΩΣ, ΟΙ ΕΚΠΤΩΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ, ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ, ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ, Ο ΕΚΠΤΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΟΣ, ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΕΝΩ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΦΡΕΣΚΟ, ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ».

21.07.2020 13η ΦΥΛΗ 2

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΠΙΑ ΦΥΛΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ 13 ΔΕΚΑΤΗ ΤΡΙΤΗ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

ΟΜΩΣ, ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ.

ΑΛΛΩΣΤΕ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΦΥΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΚΟΡΜΙ, ΕΝΑ ΣΑΡΚΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΝΟΗΣΗ;
ΤΙΠΟΤΑ! ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΡΕΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΕΙ. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΦΥΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ 13 ΔΕΚΑΤΗ ΤΡΙΤΗ ΦΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

ΟΜΩΣ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΕΙΧΑΝ ΕΝΑΝ ΣΤΡΑΤΟ ΜΕ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΟΠΟΥ Ο,ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΜΕ ΑΠΕΙΡΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 13 ΔΕΚΑΤΗ ΤΡΙΤΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΥΛΗ. ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ.

ΠΗΡΕΣ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ.

ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΘΥΜΩΣΟΥΝ ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΘΕΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ 13 ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ, ΤΟΝ Ω ΩΜΕΓΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΩΜΕΓΑ. ΒΕΒΑΙΩΣ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ.

ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΙΝΑΙ, ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ, ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΙΣΩΣΗ, «ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΩ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΚΩΝ-ΝΟΜΩΝ», https://www.aitherΑikigrafi.gr/orkoi-nomoi ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΠΟΥ ΕΑΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙΣ, ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΑΡΑ, ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΣΕΝΑ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, Η ΑΝΕΛΙΞΗ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΕΦΟΣΟΝ ΟΛΟΣ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ, ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ, ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.

ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΦΥΛΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΤΑ ΕΞΗΣ ΤΡΑΓΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ.

ΠΡΩΤΟΝ, ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΓΙΝΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΕΚΠΤΩΤΟΙ. «ΚΑΙ ΝΟΜΟΣ: Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟΣΤΑΤΟΥΝ, ΣΕΒΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΖΩΗ ΚΑΘΕ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ ΠΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΗΣΑΝ. ΤΑ ΑΦΗΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΟΙΡΕΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΜΗΤΡΑ, Ο,ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ, ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΟΘΗΚΕ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ». ΤΟΤΕ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΦΥΛΕΣ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ. ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΜΕ ΤΙΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ, ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΤΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ, ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΕΝΕΤΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΛΙΕΣ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΡΥΠΑΡΕΣ ΤΟΥΣ ΜΗΤΡΕΣ, ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΣΠΕΡΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΑ ΑΠΟΚΟΣΜΑ ΣΠΕΡΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΦΥΛΩΝ, ΑΦΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ.

 

ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ, ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΤΟΤΕ, ΦΥΛΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΔΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ, ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ.

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΥΒΡΙΔΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΑΠΟ ΓΕΝΙΑ ΣΕ ΓΕΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΚΑΙ Η ΑΝΕΛΙΞΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ, ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ.

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΤΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΜΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ, ΒΡΩΜΙΚΕΣ, ΜΙΑΡΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑΣΜΑΤΙΚΕΣ.

ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΕΣΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΣΟΥ, ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ. ΕΑΝ ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ, ΘΑ ΔΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΗΝ 13 ΔΕΚΑΤΗ ΤΡΙΤΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΥΛΗ, ΟΛΕΣ ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΦΥΛΕΣ, ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ.

ΒΕΒΑΙΩΣ, Η 13 ΔΕΚΑΤΗ ΤΡΙΤΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΕΡΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΠΕΔΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

21.07.2020 13η ΦΥΛΗ 4
ΟΜΩΣ, Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 13 ΔΕΚΑΤΗ ΤΡΙΤΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΥΛΗ, ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ.

ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ 13 ΔΕΚΑΤΗ ΤΡΙΤΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΥΛΗ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΜΟΝΟ Η 13 ΔΕΚΑΤΗ ΤΡΙΤΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΝΟΥ, ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ. ΑΥΤΗ ΜΟΝΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ 13 ΔΕΚΑΤΗ ΤΡΙΤΗ ΠΥΛΗ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΝΟΥ ΚΑΙ ΝΟΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ. ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ!

ΤΩΡΑ, ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ, ΠΟΥ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΔΟΞΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΩΣ ΔΟΥΛΟΣ, ΣΚΟΥΠΙΔΙ. ΜΗΝ ΣΑΣ ΞΕΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ. ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΜΕ ΕΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,
ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΧΗΜΑ. ΣΧΕΔΟΝ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ.

Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Η 13 ΔΕΚΑΤΗ ΤΡΙΤΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ.

ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ 13 ΔΕΚΑΤΗ ΤΡΙΤΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΥΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η 13 ΔΕΚΑΤΗ ΤΡΙΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΕΠΑΝΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΦΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΝΩΣΗ ΝΑ ΔΙΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΙΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ.

Η ΕΠΑΡΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ, ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ, ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥΣ.

ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ, ΟΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΠΡΟΔΙΔΕΙ Ή ΜΑΣ ΠΡΟΔΙΔΕΙ, ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.

ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΛΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΦΥΛΗ ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΦΥΛΩΝ ΕΙΝΑΙ, ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ Ή ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΦΥΛΩΝ ΕΙΝΑΙ, ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΜΙΞΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΣΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΣΠΕΡΜΑΤΑ ΠΡΟΗΛΘΕ ΚΑΙ ΤΙ ΜΙΑΡΟ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΔΕΙΞΗ. ΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΦΥΛΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΗΤΑΝ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ. ΤΩΡΑ ΠΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ. ΒΕΒΑΙΩΣ, ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ! ΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΛΛΟΣ! ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ, ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

Η 13 ΔΕΚΑΤΗ ΤΡΙΤΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΕΙ! ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ, ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΕΣ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΜΥΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΣΕΒΟΜΕΝΗ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΙΔΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ,ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΝΤΑ, ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΝ, ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΤΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΑΡΑ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΔΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΟΥΤΕ ΚΑΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΡΩΣΟΙ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΤΟΥΡΚΟΙ, ΑΛΒΑΝΟΙ, ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ ΚΑΙ Η 13 ΔΕΚΑΤΗ ΤΡΙΤΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΥΛΗ.

«ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ, ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΥΒΡΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ, ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, ΟΠΟΥ ΤΙΣ ΚΡΥΒΕΤΕ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΜΑΣ».

21.07.2020 13η ΦΥΛΗ 3

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΑΝΘΡΩΠΕ, ΚΑΤΑΝΟΗΣΕ ΟΣΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ, ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΕΙΡΑ, ΩΣΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ Η ΓΗΙΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΩ ΟΛΑ.

ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ!
ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ 13 ΔΕΚΑΤΗ ΤΡΙΤΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΥΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ
Ή ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ?

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ…
«ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΕΝΟΣ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΙΖΕΣ, ΚΑΤΑΓΩΓΗ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΑΜΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ, ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΩΣ, ΠΑΝΤΟΥ».
… ΑΥΤΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ. ΜΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΠΑΤΟΡΑ. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΟΣ. ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΙΟΣ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ. ΟΥΤΕ ΜΑΝΑ ΕΙΧΕ, ΟΥΤΕ ΠΑΤΕΡΑ!

ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΕΙΤΕ ΑΥΤΟ?

ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ.
ΟΙ ΦΥΛΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ, ΜΕ ΤΙΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΕΚΠΤΩΤΕΣ ΦΥΛΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. ΠΟΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑΛΕΞΗ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΕΣ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ 7 ΕΦΤΑ ΝΑΝΟΥΣ ΑΝΟΥΝΑΚΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ.

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ, ΑΝΘΡΩΠΕ, ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΟ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΠΙΟ ΚΑΛΑ. ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΟΛΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ.

ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ, ΕΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ, ΤΟ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑΡΙ ΚΑΙ ΕΣΥ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΕΙΣΑΙ Η 13 ΔΕΚΑΤΗ ΤΡΙΤΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΥΛΗ, ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ. ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΣΕΝΑ, ΕΛΛΗΝ ΤΗΣ 13 ΔΕΚΑΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΦΥΛΗΣ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ. ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ. ΕΣΥ, ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ.

Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ, Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΟΥΝ, Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΑΙΑ, ΑΧΡΗΣΤΑ. ΜΟΝΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ. Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΛΙΩΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΛΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΒΑΡΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΟΠΟΥ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.

ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΕΛΛΑΝΙΑ, ΜΟΝΑΔΙΚΗ, ΑΛΗΘΙΝΗ, ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΩΔΙΚΕΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΚΑΙ ΑΦΘΟΝΗΣ ΑΝΕΛΙΞΗΣ, ΟΠΩΣ ΑΠΕΙΡΗ ΚΑΙ ΑΦΘΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

ΕΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ, ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΗΣ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΑ Ι ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ,

«ΔΗΛΑΔΗ, ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΡΩΤΟΠΛΑΣΤΟΙ. ΒΕΒΑΙΑ, ΣΤΟ ΛΕΝΕ, ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΛΑΣΤΟΙ, ΚΑΛΠΙΚΟΙ. ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ! ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΑΛΗΘΕΙΕΣ! ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΣΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΣΤΟ ΣΤΟ ΛΕΝΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΟΝΑΤΙΣΕΣ. ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ!».

ΕΑΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ, ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ!

ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΕΙΡΗ ΑΦΘΟΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΠΕΙΡΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΔΙΩΝ, ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΣΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΣΙΚΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ, ΣΕ ΑΠΕΙΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ, ΑΠΕΙΡΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΕΝΝΕΑ 9 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ, ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΜΑΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣ, ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΣΥΝΟΛΟ?
ΑΠΟΜΟΝΩΣΑΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΕΣ, ΟΤΙ Η ΓΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΖΩΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΥΤΡΩΣΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΘΗΚΟΙ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΤΑ ΖΩΑ! ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΓΑΛΙΛΑΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟ 1700 ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΥΡΙΖΕΙ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ? ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ, ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ, ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΩ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ.

ΔΕΣ, ΛΟΙΠΟΝ, ΠΩΣ ΣΕ ΑΠΟΜΟΝΩΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΖΩΗ ΤΑ ΖΩΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ. ΚΑΙ ΟΛΑ, Ο,ΤΙ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΩΣ ΟΝΤΑ ΕΞΩΓΗΙΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΜΑΣ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΤΑ ΖΩΑ.

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΚΟΤΑ ΣΠΕΡΜΑΤΑ ΓΕΙΩΣΗΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΠΕΡΜΑ Ή ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ, ΕΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΘΕΡΑ. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΙΩΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΜΟΡΦΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ (ΜΟΝΟ ΜΟΡΦΗ, ΣΑΡΚΙΟ, ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ) ΣΕ ΣΠΕΡΜΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΡΟΠΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΟΝΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ,
ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΛΩΝΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΟΜΩΣ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΩΝ 11 ΕΝΔΕΚΑ ΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ, ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ.

ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΕΙ Η 13 ΔΕΚΑΤΗ ΤΡΙΤΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΥΛΗ ΜΕ ΤΙΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΥΡΝΙΑΧΤΟ. ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΣΥΝΟΛΟ ΜΟΡΦΩΜΑ, ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΒΟΘΡΟ, ΚΟΙΝΟΒΙΟ ΚΑΙ ΜΙΞΕΡ, ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΝΤΙΑΞΙΑΚΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΒΡΙΔΙΑΚΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ, ΟΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ.

ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ?

ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟΚΟΤΟ ΒΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΘΛΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΠΟΛΛΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΝΤΑ ΤΗΣ 13 ΔΕΚΑΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΦΥΛΗΣ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ, ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΕΦΤΟΥΝ, ΝΟΙΩΘΟΝΤΑΣ ΜΟΝΑΞΙΑ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟΙ ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.

ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ?

ΕΤΣΙ, ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ!

ΣΑΣ ΛΕΩ ΜΕΤΑ ΛΟΓΟΥ ΓΝΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ, ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, Η ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ, Η ΕΣΤΙΑ, Η ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ, ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ, ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ, ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ή ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ, ΔΙΟΤΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ, ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ, ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.

ΑΡΑ, ΜΕ ΑΛΛΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΛΟΓΙΑ, ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΦΥΛΩΝ, ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΕΡΝΟΗΣΗ, ΤΙΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΦΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ 13 ΔΕΚΑΤΗ ΤΡΙΤΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΥΛΗ, ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΦΥΛΕΣ ΒΙΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ 13 ΔΕΚΑΤΗ ΤΡΙΤΗ ΦΥΛΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΥΣ ΚΑΙ ΗΓΕΙΤΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΦΥΛΩΝ, ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΝΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΚΑΙ ΟΙ 13 ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΦΥΛΕΣ, ΣΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΕΝΑΣ ΝΟΥΣ, ΕΝΑ ΣΩΜΑ (ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΕΣΑ, ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΜΕ ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ) ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΙΑ, ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.

ΟΤΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ (ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ), ΤΟΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ ΑΤΟΜΙΚΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ.

ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕΣ, ΑΝΘΡΩΠΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΝΩΜΕΝΑ, ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΩΔΙΚΕΣ, ΝΟΜΟΙ-ΟΡΚΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΑΣ, ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ, ΕΝΑ ΣΩΜΑ, ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΑΡΑ, ΕΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΣ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΑΛΛΑ Ο,ΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ, ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΔΗΛΑΔΗ, ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΤΙΣΗ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ, ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟΝ ΒΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ.

ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ!

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΦΥΛΗ ΑΝΗΚΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΦΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΧΘΡΙΚΗ.

ΟΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η 5 ΠΕΜΠΤΗ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΦΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΧΘΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ.
ΚΑΙ Η 7 ΕΒΔΟΜΗ ΦΥΛΗ, ΕΠΙΣΗΣ, ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΙ ΜΕ ΑΠΕΙΡΟ ΜΙΣΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ 13 ΔΕΚΑΤΗ ΤΡΙΤΗ ΦΥΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΩΡΙΜΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΜΕ, ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ, ΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΑΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ 13 ΔΕΚΑΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΦΥΛΗΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ, ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΟΥΝ!

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΦΥΛΕΣ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ Ή ΑΝΗΚΑΝ, Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΗΤΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΟΝΤΩΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ 13 ΔΕΚΑΤΗ ΤΡΙΤΗ ΦΥΛΗ.

ΔΗΛΑΔΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣΑΙ ΜΕ ΝΟΥ ΩΣ ΝΟΗΜΟΝ ΟΝ ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΝΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΣΟΥ, ΝΑ ΑΝΕΛΘΕΙΣ, ΝΑ ΑΝΕΛΙΧΘΕΙΣ ΩΣ ΣΥΝΟΛΟ.

ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΟΣΟΙ ΟΜΩΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ, ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ 13 ΔΕΚΑΤΗ ΤΡΙΤΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΥΛΗ.
ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙΣ ΣΤΗΝ 13 ΔΕΚΑΤΗ ΤΡΙΤΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΥΛΗ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ,
ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΦΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ 13 ΔΕΚΑΤΗ ΤΡΙΤΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΟΠΟΥ ΑΥΤΗ Η ΦΥΛΗ ΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,

ΟΠΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΥΣ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΡΙ, ΤΟ ΠΟΔΙ, ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΠΑΘΟΥΜΕ Ή ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ.

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η 13 ΔΕΚΑΤΗ ΤΡΙΤΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΥΛΗ ΣΤΟ ΟΛΙΚΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΦΥΛΩΝ ΚΑΙ 1 ΜΙΑΣ ΤΗΣ 13 ΔΕΚΑΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΦΥΛΗΣ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ, ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ 13 ΔΕΚΑΤΗ ΤΡΙΤΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΥΛΗ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ.

ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΧΗ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΙΘΕΡΑ ΤΗΣ ΚΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΜΑΣ.

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ, ΞΑΝΑΔΟΚΙΜΑΖΕΙ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΞΑΝΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΛΘΕΙ. ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ, ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ, ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΡΕΛΟ, ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΑΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΙΘΕΡΑ ΤΗΣ ΚΤΙΣΗΣ ΣΑΣ.

ΑΡΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΤΩΡΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ, ΝΑ ΑΝΕΛΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΗΣ 13 ΔΕΚΑΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΦΥΛΗΣ.

ΜΕΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ, ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ 13 ΔΕΚΑΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΦΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΕΙ, ΝΑ ΣΥΛΛΕΞΕΙ, ΝΑ ΣΥΜΜΑΖΕΨΕΙ, ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΕΠΑΡΣΗ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥΣ ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ, ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΑΜΑΤΑ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΝΟΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ, ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ, ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ, (ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΗΤΡΑ, ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ, ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΑΥΤΟΥ), ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ.

ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΗΝ ΥΠΕΡΝΟΗΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣΑΙ ΣΤΟ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΗΝ 13 ΔΕΚΑΤΗ ΤΡΙΤΗ ΠΥΛΗ, ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΛΛΗΝ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ? ΚΑΙ ΠΩΣ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ, Η ΜΗΤΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΤΡΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΑΣ, ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΜΗΤΡΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 13 ΔΕΚΑΤΟΣ ΤΡΙΤΟΣ, Ο Ω ΩΜΕΓΑ, Ο ΕΝΑΣ! ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ, ΤΟΥ 13 ΔΕΚΑΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ.

21.07.2020 13η ΦΥΛΗ 5

ΚΑΤΑΝΟΗΣΕ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕ!

ΠΟΣΟ ΤΥΧΑΙΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΟ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΣΑΝ ΩΣ ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΟΣΑ ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ; ΤΥΧΑΙΑ; ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ!

ΟΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ! ΕΧΕΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΘΗ ΣΟΥ, ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΜΗΝ ΤΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!

ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΤΡΕΝΟ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΛΛΟ ΤΡΕΝΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ. ΠΑΡΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΤΩΡΑ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΣΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ, ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΗΤΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ, Ο ΣΕΙΡΙΟΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΗΛΙΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΑΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΗΤΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο 13 ΔΕΚΑΤΟΣ ΤΡΙΤΟΣ, ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΝΕΥΡΟ. Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΣΕΙΡΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΑΣ, ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΝΕΥΡΟ, ΤΟ 13 ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ, Ο ΠΙΟ ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΗΛΙΟΣ! ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΣΜΙΚΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟ «ΝΕΥΡΟ» ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΙΚΟ ΗΛΙΟ, ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΟΝΙΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΚΟΣΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΑΠΕΙΡΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ. ΒΕΒΑΙΩΣ, ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΛΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

21.07.2020 13η ΦΥΛΗ 6

ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ, ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΛΙΟΙ ΝΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΟΥΝ ΟΛΗ ΚΑΙ ΟΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΗΛΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ Ή ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΦΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ή ΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ;

Ή ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ;

Ή ΜΗΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΠΕΙΡΗ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΜΕ ΤΡΟΦΗ, ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ, ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΜΕ 1440 ΣΤΡΟΦΕΣ ΤΟ ΛΕΠΤΟ, ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΛΕΠΤΟ ΑΝΑ ΚΟΣΜΙΚΗ ΩΡΑ ΤΩΝ 360 ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΕΝΙΑΥΤΟ 26.000 ΕΤΗ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΙΑΥΤΟ 130.000 ΕΤΗ;

ΜΕ ΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ!

ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΙΚΟ ΗΛΙΟ!

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΕ ΔΙΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΙΛΑΜΕ;

ΠΟΣΗ ΑΠΕΙΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ;

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΕΥΧΕΣ, ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΚΟΠΡΑΝΑ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ, ΕΕΕ;

ΝΟΗΣΕ ΑΝΘΡΩΠΕ!

ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΖΩΑ! ΑΠΑΞΙΩΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ! ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΛΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΜΕΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ Ή ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ Α Β Γ ΣΕΛΙΔΕΣ 90- 109 ΟΠΩΣ ΤΟ ΧΑΡΑΞΕ ΓΕΙΩΣΕ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΔΡΟΣΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΠΗΓΗ: ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ

ΠΗΓΗ: Ε.ΣΥ. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 2