ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΒΑΣIΛΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΦΕΚ A' 140/1966

ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΦΕΚ A' 140 ΤΟΥ 1966 ΠΟΣΟ ΛΟΓΙΚΟ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΔΥΝΑΣΤΗΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ; Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΟΤΕ. ΜΑΣ ΒΑΛΑΝΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΦΑΖΕ. ΚΑΙ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΕΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΩ Ο ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΟΦΕΙΛΕΤΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ. ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ.ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ: ΣΤΕΦ. ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΝΤΙΟΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ -ΝΟΒΑΣ

ΤΑ ΜΕΛΗ ΥΠΟΥΡΓΟΙ: Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΤΟΡΙΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ) ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΟΥΔΕΡΟΣ, Κ.ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ, ΦΩΚ. ΖΑ'Ι'ΜΗΣ, ΧΡ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΣ, ΓΕΩΡ. ΜΕΛΑΣ, ΕΜΜΑΝ. ΚΟΘΡΗΣ, ΙΩΑΝΝ. ΓΚΛΑΒΑΝΗΣ, ΚΩΝ. ΜΑΡΗΣ, ΧΡ. ΒΑΣΜΑΤΖΙΔΗΣ, ΑΘ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, Γ. ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΣ, ΕΥΑΓΓ. ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΠ. ΠΑΓΚΟΥΤΣΟΣ, Α. ΚΑΡΑΘΟΔΩΡΟΣ, ΦΩΤ. ΠΙΤΟΥΛΗΣ, ΘΕΟΧ. ΡΕΝΤΗΣ, ΑΓΗΣ. ΣΠΗΛΙΑΚΟΣ, ΔΗΜ. ΚΩΣΤΗΣ.

ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΗΤΤΟΠΑΘΗΣ. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΕΙΜΑΙ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΝΩΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ. ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ ΠΑΡΑΔΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΥΠ. ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ. ΑΛΗΘΕΥΕΙ; ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΔΟΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ  ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ; Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΑΚΟΥΕΙ ΣΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΥΠ. ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΥΠ. ΑΜΥΝΑΣ; ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΟ; ΕΜΕΝΑ ΟΧΙ. ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠ. ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ, ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙ ΤΟΥ <<ΑΓΓΛΟΥ ΛΟΡΔΟΥ>>  ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΙΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ. ΘΑ ΔΑΝΕΙΣΤΩ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΤΙΔΑΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ. 

ΕΛΛΗΝΑ ΕΝΩΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΑΣ. ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΠΙΣΩ.

toploiotonfaiakon.blogspot.com