ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΘΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ!


Τράπεζα της Ανατολής, ένα μυστήριο που μέχρι και σήμερα πολλοί δεν γνωρίζουν.

Άλλοι λένε πως η Τράπεζα της Ανατολής δεν υπάρχει, άλλοι πως υπάρχει.
Άλλοι λένε πως υπάρχει αλλά οι μετοχές δεν έχουν καμία αξία και γενικά όλοι λένε κάτι.


Έχει σημασία όμως τι λέει ο καθένας; ή μεγαλύτερη σημασία έχει τι αποδείξεις υπάρχουν για την ύπαρξη ή μη ύπαρξη των μετοχών;

Στο παρακάτω βίντεο θα ακούσετε τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, που στα χρόνια του Alter είχε ερευνήσει την υπόθεση σε βάθος και μάλιστα είχε βγάλει αρκετές αποδείξεις για τα "λεγόμενα" του.  Ας δούμε:


Στη συνέχεια έκλεισε το Alter, έχοντας πολύ λιγότερα χρέη σε σχέση με άλλα ιδιωτικά κανάλια.!!!

Τη συνέχεια όμως της υπόθεσης, πόσοι την γνωρίζουν;

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών με την απόφασή του 6341/2012, υποχρεώνει την Εθνική Τράπεζα να παραδώσει στους αιτούντες όλα τα απαραίτητα έγγραφα που σχετίζονται με την εκκαθάριση από το 1932 μέχρι σήμερα καθώς και όλα τα οικονομικά στοιχεία από το 1931 έως και το 1938 ανά εξάμηνο. Ειδικότερα η απόφαση κατέδειξε ότι οι μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής έχουν μετραπεί σε χρεωστικά ομόλογα  και έχουν χαρακτηρα χρεωγράφου – αξιόγραφου. Γι’ αυτό ζητάει να παραδοθούν και όλα τα στοιχεία του Αλληλόχρεου Λογαριασμού με ετήσιο επιτόκιο 7% που αφορά το παθητικό των μετοχών από την 01/01/1933 έως και σήμερα.

Έπειτα... τηρήθηκε σιγή ιχθύος... Για αρκετά χρόνια το θέμα παρέμενε στην αφάνεια. Μέχρι που άρχισαν και πάλι οι χειρότεροι του είδους τους, να λένε και πάλι ψέματα. Η τράπεζα της Ανατολής δεν υπάρχει, έκλεισε το 1933, τις μετοχές τις βρίσκουμε στο e-bay και στο μοναστηράκι και άλλα τέτοια. Με σκοπό να γελοιοποιήσουν το θέμα στα μάτια του κοινού τους, ώστε να μην ερευνήσουν όπως θα έπρεπε.

Ένα παρά-δειγμα

Φυσικά δεν σταμάτησαν σε αυτό, εκατοντάδες δημοσιεύματα (copy-paste) εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο, κάνοντας ακόμα πιο μπερδεμένη μια υπόθεση που όντως ήταν μέχρι τότε πολύ μπερδεμένη. Πέραν φυσικά των "μεγαλο"δημοσιογράφων που συνέχιζαν να εκτελούν το σχέδιο των αφεντικών τους... Μπερδέψτε τον κόσμο, κάντε τους να μην ξεχωρίζουν τα ομόλογα των 600 δις με τις μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής.


2018 - Όλοι περίμεναν λοιπόν, με την εμφάνιση του Αρτέμη Σώρρα πως θα δικαστεί με ισόβια για όσα είχε πει και αποκαλύψει στους Έλληνες πολίτες για την Τράπεζα της Ανατολής, δηλαδή πως λειτουργεί με το κωδικό όνομα "Ορφέας" μέσα από την Εθνική Τράπεζα της Σοφοκλέους.

Αντί αυτού όμως, το καθεστώς κάνει ένα από τα μεγαλύτερα λάθη του. Δηλώνει στο όνομα της Τράπεζας της Ανατολής Ανώνυμος Εταιρία τα παρακάτω:

Όπως επίσης και αυτό:
Δηλαδή Εθνικό κτηματολόγιο και Ευρωπαϊκή Επιτροπή πιστοποιούν το ΑΦΜ της εταιρίας ως ενεργό. Και όλα αυτά εν έτη 2020.

Το 2018 είχε προηγηθεί ΦΕΚ αναβίωσης της Εκκαθάρισης της Τράπεζας Ανατολής, αλλά και πάλι, οι χειρότεροι του είδους τους, άφησαν όλους τους Έλληνες πολίτες ανενημέρωτους.

Δες εδώ.ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΣΟΙ ΑΚΟΜΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΠΩΣ Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΤΟΥ ΦΕΚ ΑΝΑΒΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ.


Κλείνοντας θα σας παραθέσω συνέντευξη του πρόεδρου του πολιτικού φορέα Ελλήνων Συνέλευσις Αρτέμη Σώρρα, που μιλάει εφ όλης της ύλης για την Τράπεζα της Ανατολής, για όσα πολλοί από εμάς δεν γνωρίζουμε.

Να θυμίσω πως ακόμα και σήμερα, βρίσκεται πολιτικός κρατούμενος για όσα μας αποκάλυψε, με τα δικαστήρια να τον κυνηγάνε για υποθέσεις που έχουν τελεσιδικήσει, συνεχίζοντας να διαδίδουν ψέματα σε όλους τους συμπολίτες μας. Μάλιστα στη τελευταία δίκη τον Δεκέμβρη του 19, αθωώθηκε από 8 κατηγορίες που ήταν και το κατηγορητήριο και τελευταία στιγμή του έβαλαν μια ένατη κατηγορία... Μια κατηγορία που δεν υπάρχει πλέον ούτε στον νέο ποινικό κώδικα.
Αυτή είναι και η δικαιοσύνη που με αυτά και αυτά, αποκαλύπτει εκτός από τη τύφλωσή της, και τη σιωπή της προς το δίκαιο.

Αναρωτηθείτε τι μπορεί να συμβαίνει και ερευνήστε μόνοι σας. Είναι ο μοναδικός τρόπος να ανακαλύψετε την αλήθεια που σας κρύβουν.

  
Επιμέλεια κειμένου: Καλλέργης Ηλίας - Μέλος Ε.ΣΥ Λαυρεωτικής
ΠΗΓΗ

  ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΝΕΡΓΗ! 
ΚΑΙ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΕΔΩ: 

ΕΙΔΙΚΟΙ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗ?

ΚΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ?

ΘΑ ΠΑΤΕ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ!

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ FRESH RADIO ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ 4-2-2019


¨ΒΙΝΤΕΟ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

Η προσπάθεια για τη στήριξη και ανάκαμψη της οικονομίας της Ελλάδος από τον κ. Αρτέμη Σώρρα ξεκίνησε το 2011. Κατόπιν χρονοβόρας και επιστημονικά τεκμηριωμένης προεργασίας ήρθε η υπόθεση στο φως της δημοσιότητας το 2011.
Το πρώτο οικονομικό εργαλείο που χρησιμοποίησε ο Αρτέμης Σώρρας είναι ένα σύνολο μετοχών της Τράπεζας της Ανατολής, τις οποίες κατέχει ως κληρονομικό δικαίωμα και ως νόμιμος και ανέκκλητος πληρεξούσιος τρίτων!
Το 2011, απευθύνθηκε σε δύο διακεκριμένους Έλληνες καθηγητές Πανεπιστημίων των Η.Π.Α., τον Δρ Θ. Καρυώτη (University of Maryland) και τον Δρ Ν. Γεωργαντζά (Fordham University NY) να αξιολογήσουν τη σημερινή αξία της κάθε μετοχής έναντι του κατατεθειμένου κεφαλαίου – χρυσού που είναι δεσμευμένο με τον προθεσμιακό εγγυημένο λογαριασμό και τα πορίσματα έδειξαν αξία:
680 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ + ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΥΠΕΡΗΜΕΡΙΑΣ + ΑΞΙΕΣ ΜΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ
Όλοι έχουμε ακούσει την ιστορία που αναδείχθηκε μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή το 2011 σχετικά με την «Τράπεζα της Ανατολής (Banque d’ Orient)» ή αλλιώς «Banque D’ Orient», ένα σκάνδαλο τρισθεόρατων διαστάσεων.
Λίγα λόγια για το ιστορικό χρονικό και τη συγχώνευση με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.
Η «Τράπεζα της Ανατολής (Banque d’ Orient)» είχε ιδρυθεί το 1904 από την Εθνική Τράπεζα Ελλάδος (50%) και την Εθνική Τράπεζα Γερμανίας (50 %) και απορροφήθηκε το 1932 από την Εθνική Τράπεζα Ελλάδος. Το κεφάλαιο ήταν σε Χρυσά Γαλλικά Φράγκα. Κατά τα χρόνια λειτουργίας της είχε καταστεί σε μια υπερδύναμη, με καταστήματα σε τρεις ηπείρους, Ευρώπη, Ασία και Αφρική. Ήταν η μόνη τράπεζα, η οποία συναλλασσόταν κάτω από τον κανόνα του Χρυσού. Η Τράπεζα γίγαντας, με τη σκέψη ότι ήταν ελληνική, αιχμαλώτισε τόσο τις καρδιές των Ελλήνων της Διασποράς όσο και τον τεράστιο πλούτο που διέθεταν στο εξωτερικό. Στην πραγματικότητα, όμως, και αυτή η τράπεζα, όπως όλες οι άλλες δεν ήταν Ελληνική. Ήταν και αυτή ένα ακόμα παρακλάδι της οικογένειας Rothschild και των όμοιών τους, που με πάγια τακτική κερδοσκοπούσαν εξ’ ονόματος της πτώχευσης των Λαών και των Κρατών τους. Σημειωτέον, ότι κατά τη διάρκεια του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, τα κεφάλαια της Ανατολής χρηματοδότησαν τον Χίτλερ και τους Γερμανούς που πολέμησαν κατά των Ελλήνων!
Είναι γνωστό ότι η τράπεζα διέθετε μια τεράστια περιουσία μεγάλης αξίας σε ακίνητα. Ενδεικτικά αναφέρουμε το ακίνητο στην οδό Σοφοκλέους 6 (Αθήνα πρώην Χρηματιστήριο Αξιών), το οποίο ήταν τα κεντρικά γραφεία της Τράπεζας Ανατολής (ιδιόκτητο), το ακίνητο στην οδό Πανεπιστημίου όπου στεγάζεται η Τράπεζα της Ελλάδος, πολλά ακίνητα (οικόπεδα και κτήρια) που περιλαμβάνονται στο τρίγωνο Πανεπιστημίου-Αιόλου-Σοφοκλέους αλλά και αλλού ήταν ιδιοκτησία της Ανατολής!!!
Κατά την απορρόφηση, αποφασίστηκε με ΦΕΚ 277/12.7.1904 (Τόμος Ι. Φύλλο 2), ότι τα κεφάλαια που ήταν σε χρυσό δεν θα μεταβιβάζονταν στην Εθνική γιατί δεν αποτελούσαν υποχρέωση τρίτων και μετά την εκκαθάριση, θα αποδιδόταν το αναλογούν ποσό προς τους μετόχους. Το κεφάλαιο-χρυσός, μεταφέρθηκε για ασφάλεια στην Εθνική Τράπεζα Γαλλίας σ’ ένα έντοκο λογαριασμό με 7% επιτόκιο μέχρι την τελική εκκαθάριση. Η εκκαθάριση δεν περατώθηκε ΠΟΤΕ και τα κεφάλαια έκαναν φτερά δια μέσου δαιδαλωδών πράξεων. Διοχετεύτηκαν σε όλες τις κύριες τράπεζες του πλανήτη, ενεχυριάστηκαν και δημιούργησαν παρανόμως πλασματικές αξίες υπέρ τρίτων, χρησιμοποιήθηκαν για κατασκευές έργων υπέρ ιδιωτικών εταιρειών-συμφερόντων των ιδίων κτλ. Μέχρι πρότινος, κάποιες μετοχές ήταν ενεργές ακόμα και στο χρηματιστήριο Αθηνών, αλλά καλύπτονταν από το τραπεζικό απόρρητο!
Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ:
αδιαμφισβήτητα στοιχεία που αποδεικνύουν την πραγματική αξία της πραγματικής κινητής και ακίνητης περιουσίας της τράπεζας
ατράνταχτα στοιχεία όπου φαίνεται ποιες τράπεζες, δια μέσου δαιδαλωδών τακτικών, στο παγκόσμιο στερέωμα έχουν χρηματοδοτηθεί και συνεχίζουν να χρηματοδοτούνται από τα κεφάλαια και τα πάγια ή και τα κεφάλαια που παράχθηκαν σε παράλληλους λογαριασμούς και εγγυήσεις από τον πλούτο της «Τραπέζας της Ανατολής»
αδιαφιλονίκητα στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη και αξία των μετοχών όπως επίσης ότι η τράπεζα είναι σε ισχύ και λειτουργεί κρυφά και παράλληλα στο εμφανές τραπεζικό κατεστημένο, κάτω από διαφορετικά ονόματα,
αποδεικνύοντας πέραν πάσης αμφιβολίας τη συνεχή προγραμματισμένη κλοπή και προδοσία και το απόλυτο κακό που έχει έλθει αντιμέτωπος ο πλανήτης μας από τις τακτικές των ιδίων τραπεζών και των τακτικών τους.
Οι μετοχές εκτιμήθηκαν και έχει αποδειχθεί ότι η αξία τους είναι τεράστια. Εξαιτίας αυτής της γνωστοποίησης είναι λογικό να γινόμαστε καχύποπτοι για το αν είναι πραγματικές και έγκυρες!!!
Όμως το γεγονός ότι αυτά τα ποσά μας ξενίζουν ή δεν μπορούμε να τα κατανοήσουμε, δεν σημαίνει ότι δεν είναι αληθινά. Άλλωστε είναι γνωστό πως στην Παγκόσμια αγορά τα ποσά τα οποία διακινούνται καθημερινά είναι ανυπολόγιστης αξίας.
Η δικαστική υπόθεση εναντίον της Εθνικής Τράπεζας, παρόλο που πήρε πολλές αναβολές ή/και ακυρώσεις είναι ακόμα σε εξέλιξη. Στην ουσία έχει αποδειχθεί ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΣ ότι ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ και τώρα ο Α. Σώρρας προχωράει σε ασφαλιστικά μέτρα για το να επιβληθεί Δικαστική Εντολή να γίνει ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ από εξωτερικούς εμπειρογνώμονες παρουσία επόπτη του ενάγοντος.ΡΑΔΙΟ ΙΛΛΥΡΙΑ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΡΑΣ - Η ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΎΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ!
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ, Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ!ΠΗΓΗ