ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ Υ ΑΦΘΟΝΙΑΣ


14.07.2020 ΑΙΘΕΡΙΚΗ 2
ΠΡΕΠΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΣΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΘΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΕΧΤΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΕΙ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΣΑΣ. ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΠΑΡΑΓΕΤΕ, Ο,ΤΙ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΦΘΟΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΗΣ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΠΟΤΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΖΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΓΕΝΙΕΣ. ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗΣ, ΤΟΥ ΦΘΟΝΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΚΑΘΕ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟ, ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΑΥΛΟ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ, ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ, ΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ Υ ΥΨΗΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ, ΤΟ Υ ΥΨΗΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ Α, Β, Γ, ΟΠΟΥ Η ΚΑΘΕ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΑ ΠΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΤΟ Υ ΥΨΗΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ Α, Β, Γ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ 3 ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΥΨΟΣ – ΠΛΑΤΟΣ – ΜΗΚΟΣ. ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΑΦΘΟΝΟ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΥΨΟΣ, ΑΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΑΦΘΟΝΟ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΠΛΑΤΟΣ, ΑΦΘΟΝΟ ΑΠΕΙΡΟ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΜΗΚΟΣ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΦΘΟΝΕΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΦΘΟΝΕΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ, ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΦΘΟΝΕΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥΣ.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΑΣ, ΝΟΜΟΣ.
ΜΕ ΑΦΘΟΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕΣ, ΑΦΘΟΝΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ, ΕΦΟΣΟΝ ΟΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΗΤΡΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΚΡΙΒΗ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΟ Υ ΥΨΗΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΛΙΓΟΤΕΡΗ Ή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.
Η ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΑΡΧΗ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Υ ΥΨΗΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΟΙ 3 ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ Υ ΑΦΘΟΝΙΑΣ, ΥΨΟΣ – ΠΛΑΤΟΣ – ΜΗΚΟΣ. ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΑΦΘΟΝΙΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 3 ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΑΖΑ, ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΦΘΟΝΑ ΑΠΕΙΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΦΘΟΝΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΤΟΥ, ΔΙΧΩΣ ΟΡΙΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟΥ ΒΙΟ. ΤΟ ΟΡΙΟ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ.
«ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ
ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ».
Ο ΒΙΟΣ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ, ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΥΔΑΤΙΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ, Η Υ ΑΦΘΟΝΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΜΕ ΤΙΣ 3 ΤΡΕΙΣ ΑΦΘΟΝΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ, ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΕΣ ΤΟΥ Φ, Χ, Ψ, Ω.
14.07.2020 ΑΙΘΕΡΙΚΗ 1
ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ Φ ΦΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Υ ΥΨΗΛΛΟΝ, Η ΑΦΘΟΝΙΑ ΚΑΙ Ο Υ ΣΕΙΡΙΟΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ, Η Υ ΑΦΘΟΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΦΘΟΝΕΣ 3 ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ, Ο,ΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ, ΑΦΘΟΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, ΓΕΩΜΕΤΡΗΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΑΡΙΘΜΟ Φ = 1,618. ΠΟΥ ΑΥΤΟ
ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ. ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΑΦΘΟΝΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΥΨΟΥΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ Γ, ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΝΟΗΣΗ ΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ, ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ
ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟΥ ΚΑΝΟΝΑ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ Φ = 1,618.
ΕΠΕΙΤΑ, ΤΟ ΥΨΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΜΕ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΣΟΥ, ΘΑ ΤΟ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ 1,618, ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΠΛΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ Β ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΥΨΗΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ. ΤΟ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΧΡΥΣΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΟΛΩΝΑ, ΤΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΟΣ ΤΟΥ, ΕΝΩ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ.
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ * 1,618, ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΠΛΑΤΟΣ, ΤΟΤΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ Φ = 1,618 ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ. ΟΠΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ Α ΣΤΟ ΥΨΗΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ. ΕΤΣΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ.
«ΔΕΙΓΜΑ: ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟ ΕΠΙΛΕΓΕΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ, ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ. ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ, ΣΚΟΠΟ, ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΝΤΑΣΣΕΙΣ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΣΟΥ, Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.
ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΕΙΕΣ, ΣΤΑ ΜΕΓΕΘΗ, ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ, ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΕΝΑΝ ΗΡΩΑ, ΕΝΑΝ ΘΕΟ, ΕΝΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ, ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΑΞΗ, ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΟ, ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΟΥ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ? ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΑΙΤΙΑΤΟ ΔΙΚΑΙΟ Ή ΑΔΙΚΟ ΑΙΤΙΑΤΟ. ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ».
ΑΡΑ, Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΥΨΟΣ, ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ.
ΠΑΙΡΝΩ, ΛΟΙΠΟΝ, ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΕΝΑΝ ΑΡΙΘΜΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΥΧΗ, ΤΟ 22. ΚΑΙ ΟΡΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΜΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΥΨΟΣ 22 ΜΕΤΡΑ. Η ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΨΟΥΣ 22 ΜΕΤΡΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΠΛΑΤΟΣ ΤΟΥ, ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΩ ΤΟ ΥΨΟΣ 22 * 1,618, ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ
ΑΡΙΘΜΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ, ΤΟ 1,618. ΕΤΣΙ, ΤΟ 22 * 1,618 = 35,596. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ. ΕΤΣΙ, ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ 2 ΔΥΟ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥ: ΤΟ ΥΨΟΣ 22 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΑΤΟΣ ΤΟΥ 35,596 ΜΕΤΡΑ. Ο ΙΕΡΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ, ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΙΑ, 35,596 ΩΣ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΒΑΣΗ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ. ΕΤΣΙ, ΤΟ 35,596 * 1,618 ΤΟ Φ = 57,594328. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΚΟΣ.
ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 3 ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΟΠΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΤΡΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΥΨΟΣ – ΠΛΑΤΟΣ – ΜΗΚΟΣ, ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ Υ ΑΦΘΟΝΙΑ, ΠΟΥ ΤΟ ΟΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ.
ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥ, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ, ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΡΑΕΙ, ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟΧΩΡΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗ ΧΡΟΝΟΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΥ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΘΕΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.
«Ή ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟΥ. ΠΑΜΕ ΑΛΛΟΥ ΤΟΤΕ».
ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ Υ ΑΦΘΟΝΙΑΣ, ΤΟΥ Φ ΦΙ, ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ, ΠΟΥ ΜΕ ΑΦΘΟΝΗ ΑΠΕΙΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ. ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣΤΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΑΡΙΘΜΟ Φ ΦΙ, ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΙΕΡΟ ΑΡΙΘΜΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΧΙ – ΨΙ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟΝ ΩΜΕΓΑ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΗΦΑΙΣΤΟ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΕΙΡΙΟΣ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΑΞΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΕΛΙΔΕΣ 29-33 ΟΠΩΣ ΤΟ ΧΑΡΑΞΕ ΓΕΙΩΣΕ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΙΣ 03/02/2018