ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΥΦΑΛΜΥΡΟ ΚΑΙ ΠΙΝΕΤΑΙ


Η ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ε5 ΔΩΡΑ ΓΚΙΟΥΡΑ ΣΤΟ ΕΛΕΥΣΙΣ ΡΑΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΥΣΙΚΟ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ,ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΣ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΟΣ , ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ.


ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟΣΙΩΠΟΝΤΑΣ ΕΙΤΕ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΥ. ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΑΝ ΑΜΕΛΗΤΕΟ ΓΕΓΟΝΟΣ. ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ. ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΥΤΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ.

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟΝ 13ο ΜΗΝΑ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΕΤΟΥΣ ΤΩΝ 36 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΜΟΙΡΩΝ. 360 ΗΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑ. ΑΡΑ Η ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ 13ο ΜΗΝΑ. ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΜΕ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΜΑΣ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ.

ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΩΡΑ ΣΤΙΣ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 6.26 ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΟΝ ΩΡΩΠΟ ΑΤΤΙΚΗΣ. ΑΡΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ. ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΚΕΙΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΥΔΩΡ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΩΚΕΑΝΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΥΦΑΛΜΥΡΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ. Η ΕΠΙΤΟΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΓΜΑ ΟΥΤΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΔΙΟΤΙ ΘΑΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ.