ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ – ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ – ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΡΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ

ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ - ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ - ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΡΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΠΟΥ Η ΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΕΙ ΑΝΩΜΑΛΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΟΠΩΣ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ – ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ – ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ
ΤΡΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΠΟΥ Η ΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΕΙ ΑΝΩΜΑΛΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΟΠΩΣ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ – ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ – ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΡΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΠΟΥ Η ΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΕΙ ΑΝΩΜΑΛΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΟΠΩΣ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

ΟΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΥΠΗΚΟΟΣ ΚΑΙ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. Η ΕΝΝΟΙΑ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ. ΕΞΗΓΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ. ΟΠΩΣ ΕΝ ΤΕΛΗ ΕΞΗΓΩ ΠΩΣ Η ΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΤΟ ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΗ ΤΕΧΝΗΤΑ ΥΠΑΡΚΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΕΝ ΤΗ ΓΕΝΕΣΗ ΤΟΥ.

Η ΕΝΝΟΙΑ ΥΠΗΚΟΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΥΠΑΚΟΥΟΣ ΠΡΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙΣΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΑΡΧΗ ΟΠΩΣ ΠΧ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΣ ΑΥΤΟΥ (ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ). ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΝΟΜΙΚΟΣ ΟΡΟΣ.
ΣΗΚΩΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΘΟΤΙ ΠΧ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η ΕΝΝΟΙΑ ΥΠΗΚΟΟΣ (ΑΡΑ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ) ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΥΤΟΝ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΚΟΥΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΤΗΡΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΡΙΣΕ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
ΑΠΟ ΕΔΩ ΞΕΚΙΝΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ, ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗΣ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΗΚΟΟΣ.
Η ΕΝΝΟΙΑ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΦΥΣΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ. ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ. ΑΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΜΕ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ Ή ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΠΟ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ Η ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΠΙ ΜΕΡΙΚΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΓΕΝΕΩΝ (ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ, ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΩΝ).

ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΠΤΙΣΤΕΙ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΑΛΛΟΥ ΓΕΝΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΟΣ ΟΡΟΣ. ΤΟ ΟΤΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΝΟΜΙΚΟ ΟΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΕΞΗ, ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΘΕΤΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΤΑΥΤΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΟΥΝ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ, ΒΑΠΤΙΖΟΝΤΑΣ ΠΧ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑΧΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΘΑΓΕΝΕΙΣ (ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΦΥΣΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΝΕΑΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΑΛΛΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ).

ΕΠΡΑΞΑΝ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ, ΑΡΑ Η ΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΔΩ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΚΑΤΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΦΥΣΙΚΟ ΩΣ ΝΟΜΙΜΟ.
ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ. ΒΟΗΘΑ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗΣ.
Η ΕΝΝΟΙΑ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΤΟ ΟΜΑΙΜΟΝ, ΤΟ ΟΜΟΤΡΟΠΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΜΟΔΟΞΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΟΥΣΑΝ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΠΡΟΣΔΙΟΤΙΣΤΗΚΕ Η ΕΝΝΟΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΝΕΡΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ ΣΕ ΕΘΝΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΚΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΥΝ ΤΟ ΟΜΟΤΡΟΠΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΜΟΔΟΞΟΝ.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΟΜΑΙΜΟΝ ΟΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΕΠΙΜΙΞΙΕΣ (ΛΟΓΩ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΩΝ) ΕΔΩΣΑΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΑΡΚΟΥΝ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΓΕΝΙΕΣ ΠΙΣΩ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΠΛΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ Ο ΑΛΛΟΑΙΜΟΣ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ.
ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΟΜΑ. ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΤΟΝΗ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΞΑΡΣΗ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΙ Η.Π.Α. ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΡΩΠΗ, ΠΟΥ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ.
ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΑΝΤΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΖΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ. ΔΙΟΤΙ Η ΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΩΝ ΕΝΝΟΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΕΒΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΥΓΙΕΣΤΕΡΕΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, ΟΠΩΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ (ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΠΩΣ ΠΧ Η ΙΤΑΛΙΚΗ), ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΗΔΗ ΒΙΩΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΜΕ ΟΡΑΤΟ ΣΤΟΧΟ.
ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ…
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ. ΑΝ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ (ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΙ ΘΥΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ) ΦΡΟΝΤΙΖΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΖΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ.
ΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΟΤΕ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΘΥΜΑ ΘΑ ΓΥΡΙΖΑΝ ΠΙΣΩ. ΟΣΟΙ ΘΑ ΕΜΕΝΑΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΑΜΕ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΠΡΑΞΑΝ.
ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΘΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ, ΜΜΕ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΕΞΙΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΝΟΜΙΚΟΙ, ΝΟΜΟΘΕΤΕΣ, ΙΑΤΡΟΙ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΜΜΙΣΘΟΥΣ ΕΩΣ ΑΚΕΦΑΛΟΥΣ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ, ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΩΝ “ΑΝΙΘΑΓΕΝΩΝ” ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ, ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΠΛΕΥΣΟΥΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΥ.

Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΡΑΤΣΑ, ΟΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΡΑΤΣΑ. ΔΙΟΤΙ ΡΑΤΣΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ, ΟΧΙ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ.

ΟΠΟΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΒΑΛΛΟΝΤΑΙ. ΑΝ ΒΑΖΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΡΑΤΣΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΖΑΜΕ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ ΤΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ HOMO SAPIENS, HOMO ERECTUS, NEANDERTHAL ΚΛΠ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΞΑΛΕΙΦΘΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΛΗΝ ΕΝΟΣ. ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΓΕΝΝΕΤΗΣΙΟ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΧΡΩΜΑΤΑ, ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΣΕ ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ. ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΩΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΤΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΟΝ, ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΖΩΟ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΓΟΝΙΔΙΑΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.
Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΙ ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΑΣ. ΟΠΩΣ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΤΤΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ, ΠΧ ΜΗΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ, ΜΗΝ ΚΛΕΨΕΙΣ, ΜΗΝ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΗΣΕΙΣ, ΤΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ, ΟΥ ΜΟΙΧΕΥΣΕΙΣ, ΑΥΤΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΑ… ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. Α ΝΑΙ; ΑΛΗΘΕΙΑ; ΓΙΝΕΤΑΙ; ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ… ΑΠΟ ΗΛΙΚΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΜΗΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΚΤΗΝΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ… ΑΡΚΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΗΣΟΥΝ.
ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΒΑΛΕΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ, ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΟΝ, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ